- 25 Ağustos 2014
- 20.627
- 48.968
- 798
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
Sürekli hır çıkaran üyeleri ben de tasvip etmiyorum, haklısın.Haklısın bence de ama benim konularımda bana neler neler yazıyorlar.konuyla alakası olmamasına rağmen.insanlarin ağzı torba değil ki büzesin.yazmak isteyen yine evire çevire de olsa yazıyor.
Aynen farkli algiliyoruz vallahicevabiniz icin tesekkür ederim sorunlu diyince ama benim aklima hic sizin dediginiz gibi biri gelmiyor. Psikolojik sorunlari var demek sanki daha agir gibi. Cünkü bu tür bir yargiya ancak uzman bir kisi varabilir diye düsünüyorum
Sorunlu derken sanki mizaci sert, kolay alevlenen, pireyi deve yapan, ilesim konularinda basarisiz, nezaketten uzak gibi algiliyorum. Bu tabi benim uzun yillardir memleketten uzak yasamamdan da kaynaklanabilir.
Yani sorunlu yazsam ben de ne dedim ki şimdi demem.Sürekli hır çıkaran üyeleri ben de tasvip etmiyorum, haklısın.
İşte yazıyorlar evet ama buradaki mesele konu sahibinin "ben ne dedim ki, bunda ne var şimdi?" diye diretmesi. Yani sert çıktıysan da arkasında dur. Niye alındın, şikayet ettin diyemezsin insanlara.
Sorunlu falan yerine 'incinmis, minnoş kalbi kırılmış, profesyonel desteğe ihtiyaç duyan' vb terimler kullanmak gerekiyor galibasimdi acikcasi bana da garip geliyor sorunlu bir tip demek hakarete mi giriyor? Bazen öyle yorumlar oluyor ki sorunlu bir tip demek yaninda cok hafif kaliyor. Bunu gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Sorunlu olmayan insan mı var.hepimiz sorunluyuzSorunlu falan yerine 'incinmis, minnoş kalbi kırılmış, profesyonel desteğe ihtiyaç duyan' vb terimler kullanmak gerekiyor galiba
IncinmişizSorunlu olmayan insan mı var.hepimiz sorunluyuzban yer miyim acaba.
konu yanlis yere acilinca banlanmasi benim icinde banlanmak icin yeterli bir sebep degil. Ama bazen bir derdim var da gercekten alakasiz, dalga gecer gibi konular olabiliyor. O yüzden banlaniyor olabilir insanlar.Bende hic unutmam konuyu yanlis yere acmaktan banlanmıştım, ayni gun bir baskasinin sadece basligi tasinmisti, kalbim kirilmisti bi miktar.
Neyse bazen gozden kacip yanlis ban yedigimiz oluyor bence. Olamaz mi olabilir ama olmasa daha iyi olur elbette.
Aaa sizi zorla mı tutuyorlar bu sitedeArkadaşlar iyi günler. 3 gün önce Kk'ya girmek isterken banlandığımı gördüm ve banım bugün açılınca da şu mesajı gördüm.
Arkadaşlar benim o konu içinde sadece 2-3 mesajım var ve ortada bir üyeyle polemik vs hiçbir şey yok. Zaten en son konu sahibiyle bile tatlıya bağladık. Merak eden konuya girip mesajlarımı okuyabilir, gerçekten hiçbir şey yok.
Bu nasıl bir yönetimdir, bunlar nasıl kurallardır. Ben bu siteden ayrılma kararı aldım birazdan üyelik iptali yapacağım. Çocuk gibi bir şeye gıcık kapınca 3 gün susturuyorlar insanı. Bir üyeye önemli bir şey soracağım iftarı bekleyen oruçlu gibi 3 gündür sabırsızlıkla bekliyorum sonunda soracağım şeyin bir önemi de kalmadı. Gerçekten saygısızlıktan başka bir şey değil. Sadece derdimi paylaşmak istedim. İyi günler herkese
Ya sigrid ülkede hakikaten okuduğunu anlama problemi var, test sonuçları ortadabenim burada en sinirimi bozan ama bir yandan tiksintiyle karışık gülmeme sebep olan mevzulardan birisi şu:
birisinin zekasına alenen hakaretvari kelimeler kullanırsak ban yiyoruz. kurallarla sabit. gerçi bunun bile tartışmalı bir yanı var. zira hukukta dahi hangi kelimelerin kabahat kabul edildiği belirlenmiştir. çoğu zaman kabahat kapsamı dışında kalan kelimeler yüzünden bah yiyor olmamız ayrı bir tartışma konusu.
öte yandan kendini ifade edemeyişin ya da cehaletin bir karinesi olarak "sizde okuduğunuzu anlama problemi var" gibi cümleler kuruluyor ve aslında bunda da açıkça bir kabahat olmasına rağmen herhangi bir işlem yok bunun üstünde.
Kadın haklı aşık olmuş napsın malındanda mı olsunYa sigrid ülkede hakikaten okuduğunu anlama problemi var, test sonuçları ortadaBak mesela dün kadının birisine dedim ki 'evlilik sözleşmesi yapmanı gerektirecek kadar durumu kötü biriyle bu yaştan sonra neden evleniyorsun? Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey haberin olsun. ' Kadın bana diyor ki 'benim mal varlığım daha fazla o yüzden yaptım .' Gerçekten insan orada senin anlama sorunun var yazmamak için zor duruyor
Ya sigrid ülkede hakikaten okuduğunu anlama problemi var, test sonuçları ortadaBak mesela dün kadının birisine dedim ki 'evlilik sözleşmesi yapmanı gerektirecek kadar durumu kötü biriyle bu yaştan sonra neden evleniyorsun? Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey haberin olsun. ' Kadın bana diyor ki 'benim mal varlığım daha fazla o yüzden yaptım .' Gerçekten insan orada senin anlama sorunun var yazmamak için zor duruyor
Dürüst olmak gerekirse günlük hayatta anlama sorunun mu var vs demem, mal mısın nesin diye söylüyorum. Burda öyle bişey yazsam herhalde birkaç hafta geri gelememYa sigrid ülkede hakikaten okuduğunu anlama problemi var, test sonuçları ortadaBak mesela dün kadının birisine dedim ki 'evlilik sözleşmesi yapmanı gerektirecek kadar durumu kötü biriyle bu yaştan sonra neden evleniyorsun? Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey haberin olsun. ' Kadın bana diyor ki 'benim mal varlığım daha fazla o yüzden yaptım .' Gerçekten insan orada senin anlama sorunun var yazmamak için zor duruyor
Ya işte şöyle ki, kadın ben onu anlamıyorum sanıyorKadın haklı aşık olmuş napsın malındanda mı olsun
Ben kadını gayet akıllı buldum, hem kocayı alıyor hem malını kurtarıyorKadın haklı aşık olmuş napsın malındanda mı olsun
Aslında mal mısın? Salak mısın? …Dürüst olmak gerekirse günlük hayatta anlama sorunun mu var vs demem, mal mısın nesin diye söylüyorum. Burda öyle bişey yazsam herhalde birkaç hafta geri gelemem
Lanet olsun içimizdeki insan sevgisineAslında mal mısın? Salak mısın? …
Hakaret olmamalı çünkü soru soruyorsun
Israrla ben senin öyle olduğuna inanmak istemiyorum diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?