Sürekli sebepsiz yere ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın bence de ama benim konularımda bana neler neler yazıyorlar.konuyla alakası olmamasına rağmen.insanlarin ağzı torba değil ki büzesin.yazmak isteyen yine evire çevire de olsa yazıyor.
Sürekli hır çıkaran üyeleri ben de tasvip etmiyorum, haklısın.
İşte yazıyorlar evet ama buradaki mesele konu sahibinin "ben ne dedim ki, bunda ne var şimdi?" diye diretmesi. Yani sert çıktıysan da arkasında dur. Niye alındın, şikayet ettin diyemezsin insanlara.

Aynen farkli algiliyoruz vallahi
Iste bu yuzden polemikler cikiyor
Ciddi psikolojik sorunlar var diyince tani koymus olmuyoruz yani hani biz birsey yapamayiz bir uzman gormeli anlaminda benim icin bu tanim
Sorunlu bana gore daha agir bir itham
Mizaci sert kolay alevlenen dedigim dedik birine ben mesela dominant derim
Baskasina gore de dominant hakarettir bilemem tabi

Yani sorunlu yazsam ben de ne dedim ki şimdi demem.

simdi acikcasi bana da garip geliyor sorunlu bir tip demek hakarete mi giriyor? Bazen öyle yorumlar oluyor ki sorunlu bir tip demek yaninda cok hafif kaliyor. Bunu gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Sorunlu falan yerine 'incinmis, minnoş kalbi kırılmış, profesyonel desteğe ihtiyaç duyan' vb terimler kullanmak gerekiyor galiba

benim burada en sinirimi bozan ama bir yandan tiksintiyle karışık gülmeme sebep olan mevzulardan birisi şu:
birisinin zekasına alenen hakaretvari kelimeler kullanırsak ban yiyoruz. kurallarla sabit. gerçi bunun bile tartışmalı bir yanı var. zira hukukta dahi hangi kelimelerin kabahat kabul edildiği belirlenmiştir. çoğu zaman kabahat kapsamı dışında kalan kelimeler yüzünden bah yiyor olmamız ayrı bir tartışma konusu.
öte yandan kendini ifade edemeyişin ya da cehaletin bir karinesi olarak "sizde okuduğunuzu anlama problemi var" gibi cümleler kuruluyor ve aslında bunda da açıkça bir kabahat olmasına rağmen herhangi bir işlem yok bunun üstünde.

konu yanlis yere acilinca banlanmasi benim icinde banlanmak icin yeterli bir sebep degil. Ama bazen bir derdim var da gercekten alakasiz, dalga gecer gibi konular olabiliyor. O yüzden banlaniyor olabilir insanlar.

Aaa sizi zorla mı tutuyorlar bu sitede

Ya sigrid ülkede hakikaten okuduğunu anlama problemi var, test sonuçları ortada Bak mesela dün kadının birisine dedim ki 'evlilik sözleşmesi yapmanı gerektirecek kadar durumu kötü biriyle bu yaştan sonra neden evleniyorsun? Attan inip eşeğe binmek gibi bir şey haberin olsun. ' Kadın bana diyor ki 'benim mal varlığım daha fazla o yüzden yaptım .' Gerçekten insan orada senin anlama sorunun var yazmamak için zor duruyor

Kadın haklı aşık olmuş napsın malındanda mı olsun

burada işine gelmeyen yorum aldığında da bu şekilde hakaret ediyorlar. kaldı ki insanların seçtiği kelimelerden kimin, ne kadar derinlikli bir anlayışa sahipo olduğunu da görüyoruz. hakaretini bu şekilde avam tarzda sunan birisinin "okuduğunu anlama problemi" olması çok muhtemel. zira ifade tarzından hiç okumuyor olduğunu görüyoruz. tiksintim de buna istinaden zaten. yazılanlar işine gelmiyorsa yürekli olup dümdüz çirkefe yat. neden zeka emaresi bile göstermiyorken laf dolandırmaya çalışıyorsun?

Dürüst olmak gerekirse günlük hayatta anlama sorunun mu var vs demem, mal mısın nesin diye söylüyorum. Burda öyle bişey yazsam herhalde birkaç hafta geri gelemem

Kadın haklı aşık olmuş napsın malındanda mı olsun
Ya işte şöyle ki, kadın ben onu anlamıyorum sanıyor Halbuki yazdığım yorumda ben hem onu anlamışım hem bir yerden uyarma ihtiyacı duymuşum. Bence anlaşılıyor yani. Kadın ben durumu hiç anlamamışım gibi sıfırdan alıyor

Dürüst olmak gerekirse günlük hayatta anlama sorunun mu var vs demem, mal mısın nesin diye söylüyorum. Burda öyle bişey yazsam herhalde birkaç hafta geri gelemem
Aslında mal mısın? Salak mısın? …
Hakaret olmamalı çünkü soru soruyorsun
Israrla ben senin öyle olduğuna inanmak istemiyorum diyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…