Sürekli sebepsiz yere ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakaret olmadığı sürece herkese herşeyi diyorlar yani.gerçekten bazen gereksiz ban atıyorlar
Ben eskiden cok ban yerdim
Herkesle polemige girerdim 5 gun ban yedigimi bilirim
Sonra dedim ki niye bu kadar onemsiyorum millete laf anlatmaya calisiyorum vs vs akillandim o zamanlar kucuktum sjfkkd
Simdi biri polemige girdiginde bakiyorum bi anlamayacak biriyse geri tusuna basip cikiyorum konudan
Mis gibi

11nci yılımın içindeyim sitede, zamanında çok kez ban yediğim de oldu ama haksız yere banlandığımı ya da birilerinin banlandığını hatırlamıyorum.
Konu sahibine saydırmışsınız, hâlâ "ne var burada?" diyorsunuz. Kadınlar kulübü özelinde değil de genel olarak bakıyorum, sizin gibi çok insan var gerçek hayatta; istediği gibi dan dun konuşup "ne dedim ki şimdi?" şaşkınlığı ile hatasını kabul etmeyen. Size normal gelebilir ama insanlar rahatsız olabiliyor demek ki söylediklerinizden. Biraz kendinize bakın bence.

Bana da actigim bir konuda sorunlusun demisti bir üye
Hic aklima gelmedi sikayet etmek
Siz konu sahibiyle tatliya baglasaniz bile sikayet etmis sizi buyuk ihtimalle
simdi acikcasi bana da garip geliyor sorunlu bir tip demek hakarete mi giriyor? Bazen öyle yorumlar oluyor ki sorunlu bir tip demek yaninda cok hafif kaliyor. Bunu gercekten merak ettigim icin soruyorum.

Ayrıca "sorunlu, dramatik, Allah çevresine sabır versin" vs demek son derece rahatsız edici karşı taraf açısından, küfür etmeye gerek yok illa. Basbayağı tahrik ve polemik oluşturacak cümleler var yorumunuzda.
"Ben onun iyiliği için konuştum." diyerek masumlaştıramazsınız. Usül esastan önce gelir. Ha, öyle sert şekilde konuşmak istediyseniz de lafı çevirmeyip arkasında duracaksınız.

banlanmak konusunda haklı olduğunuz yanlar var ama ban yemenize sebep yukarıda alıntılanan cevaplar ise gerçekten haksız yere olmuş. öte yandan bu konu ve konu içindeki tutumunuz da hiç olgun değil. evet, sitede yönetim ve anlayışıyla ilgili büyük sorunlar var. muhtemelen bahsedersem sırf problemi dile getirdiğim için banlanmama varacak diktatörce bir anlayış var. öte yandan sizin de "oynamıyorum ben. gidiyorum" diye duyuru yapmanız da çok trajikomik.

simdi acikcasi bana da garip geliyor sorunlu bir tip demek hakarete mi giriyor? Bazen öyle yorumlar oluyor ki sorunlu bir tip demek yaninda cok hafif kaliyor. Bunu gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Sorunlu demek yerine ciddi psikojik sorunlari var denebilir
Gerizekali demek gibi bir nevi
Zekasi geri, dusunemiyor akil edemiyor demek esasen ama direkt oyle yazilinca hakaret olarak algilaniyor

Ben de bazen alt tarafı 3 4 mesaj karşılıklı cevap verildiğinde polemikten ban yiyenler oluyor onu anlamıyorum. Hakaret olmuyor da hani biraz hararet oluyor. Kan gövdeyi götüren konular hariç insanlar iki kelam karşılıklı konuşabilmeli yeri gelince biraz hararet olabilmeli bence de. Tabi sürekli hır çıkaran malum kişiler için demiyorum bunu

Evet mune takarsa hiç affetmez ben de yıllar önce yaşadım bunj

Bazen polemiğe girdiğimi farketmiyorum...mesela msjlara cevap vermeyi bırakmışım, bu bakıyorum ban yemişim 2. Mesajdan sonrası sıkıntı sanırım
Evet 2.cevabimda baktım karşıdaki çok ters gidecek, neyse iyi akşamlar diyorum hop bi bakıyorum ban halbuki ben konuyu bile unutmuşum. Yoksa bazen yazarken bile ban gelecek ama hak etti yazacağım diyorum, onlar başka sonuçta insan okuyor şikayetleri robot değil ki stabil bir şey olsun. Ama kaç yaşında insanlara da hakaret yokken hararet oldu diye bam yapmak gereksiz.

Sorunlu demek yerine ciddi psikojik sorunlari var denebilir
Gerizekali demek gibi bir nevi
Zekasi geri, dusunemiyor akil edemiyor demek esasen ama direkt oyle yazilinca hakaret olarak algilaniyor
cevabiniz icin tesekkür ederim sorunlu diyince ama benim aklima hic sizin dediginiz gibi biri gelmiyor. Psikolojik sorunlari var demek sanki daha agir gibi. Cünkü bu tür bir yargiya ancak uzman bir kisi varabilir diye düsünüyorum

Sorunlu derken sanki mizaci sert, kolay alevlenen, pireyi deve yapan, ilesim konularinda basarisiz, nezaketten uzak gibi algiliyorum. Bu tabi benim uzun yillardir memleketten uzak yasamamdan da kaynaklanabilir.

Haklısın bence de ama benim konularımda bana neler neler yazıyorlar.konuyla alakası olmamasına rağmen.insanlarin ağzı torba değil ki büzesin.yazmak isteyen yine evire çevire de olsa yazıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…