- 17 Temmuz 2021
- 7.086
- 23.093
- 298
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
Ben eskiden cok ban yerdimHakaret olmadığı sürece herkese herşeyi diyorlar yani.gerçekten bazen gereksiz ban atıyorlar
Bence de değilSorunlu demek hakaret değil bence.
11nci yılımın içindeyim sitede, zamanında çok kez ban yediğim de oldu ama haksız yere banlandığımı ya da birilerinin banlandığını hatırlamıyorum.Hakaret nerede?? Sorunlu demek de problemse biz burada nasıl yorum yazacağız? Diğer iki yorumum gayet ılıman zaten, bir tek bu biraz sertti, direkt sorunlu kelimesinden ban yemişim. Bu kelimeyi kullanmadan durumu ifade etmek için 50 tane takla mı atsaydım. İlkokulda kreş işletiyorlar sanki. Çocuk muyuz yahu biz
simdi acikcasi bana da garip geliyor sorunlu bir tip demek hakarete mi giriyor? Bazen öyle yorumlar oluyor ki sorunlu bir tip demek yaninda cok hafif kaliyor. Bunu gercekten merak ettigim icin soruyorum.Bana da actigim bir konuda sorunlusun demisti bir üye
Hic aklima gelmedi sikayet etmek
Siz konu sahibiyle tatliya baglasaniz bile sikayet etmis sizi buyuk ihtimalle
Patlıcana zaafı olanlar var paylaşma öyle şeylerBen de haksız yere banlandığımı bilmem ama şu şikayet edenleri anlamıyorum mesela şurada birpaylaşsam bundan bile rahatsız olanlar oluyor
Sorunlu demek yerine ciddi psikojik sorunlari var denebilirsimdi acikcasi bana da garip geliyor sorunlu bir tip demek hakarete mi giriyor? Bazen öyle yorumlar oluyor ki sorunlu bir tip demek yaninda cok hafif kaliyor. Bunu gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Bazen polemiğe girdiğimi farketmiyorum...mesela msjlara cevap vermeyi bırakmışım, bu bakıyorum ban yemişimİşte forumda polemiğe girmek yasak, şikayet etmiştir.
Evet mune takarsa hiç affetmez ben de yıllar önce yaşadım bunjArkadaşlar iyi günler. 3 gün önce Kk'ya girmek isterken banlandığımı gördüm ve banım bugün açılınca da şu mesajı gördüm.
Arkadaşlar benim o konu içinde sadece 2-3 mesajım var ve ortada bir üyeyle polemik vs hiçbir şey yok. Zaten en son konu sahibiyle bile tatlıya bağladık. Merak eden konuya girip mesajlarımı okuyabilir, gerçekten hiçbir şey yok.
Bu nasıl bir yönetimdir, bunlar nasıl kurallardır. Ben bu siteden ayrılma kararı aldım birazdan üyelik iptali yapacağım. Çocuk gibi bir şeye gıcık kapınca 3 gün susturuyorlar insanı. Bir üyeye önemli bir şey soracağım iftarı bekleyen oruçlu gibi 3 gündür sabırsızlıkla bekliyorum sonunda soracağım şeyin bir önemi de kalmadı. Gerçekten saygısızlıktan başka bir şey değil. Sadece derdimi paylaşmak istedim. İyi günler herkese
Tövbe ben bilmiyordumPatlıcana zaafı olanlar var paylaşma öyle şeyler
Evet 2.cevabimda baktım karşıdaki çok ters gidecek, neyse iyi akşamlar diyorum hop bi bakıyorum banBazen polemiğe girdiğimi farketmiyorum...mesela msjlara cevap vermeyi bırakmışım, bu bakıyorum ban yemişim2. Mesajdan sonrası sıkıntı sanırım
cevabiniz icin tesekkür ederim sorunlu diyince ama benim aklima hic sizin dediginiz gibi biri gelmiyor. Psikolojik sorunlari var demek sanki daha agir gibi. Cünkü bu tür bir yargiya ancak uzman bir kisi varabilir diye düsünüyorumSorunlu demek yerine ciddi psikojik sorunlari var denebilir
Gerizekali demek gibi bir nevi
Zekasi geri, dusunemiyor akil edemiyor demek esasen ama direkt oyle yazilinca hakaret olarak algilaniyor
Haklısın bence de ama benim konularımda bana neler neler yazıyorlar.konuyla alakası olmamasına rağmen.insanlarin ağzı torba değil ki büzesin.yazmak isteyen yine evire çevire de olsa yazıyor.Ayrıca "sorunlu, dramatik, Allah çevresine sabır versin" vs demek son derece rahatsız edici karşı taraf açısından, küfür etmeye gerek yok illa. Basbayağı tahrik ve polemik oluşturacak cümleler var yorumunuzda.
"Ben onun iyiliği için konuştum." diyerek masumlaştıramazsınız. Usül esastan önce gelir. Ha, öyle sert şekilde konuşmak istediyseniz de lafı çevirmeyip arkasında duracaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?