Sürekli sebepsiz yere ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Patlayansekerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
269
848
18
Arkadaşlar iyi günler. 3 gün önce Kk'ya girmek isterken banlandığımı gördüm ve banım bugün açılınca da şu mesajı gördüm.

Arkadaşlar benim o konu içinde sadece 2-3 mesajım var ve ortada bir üyeyle polemik vs hiçbir şey yok. Zaten en son konu sahibiyle bile tatlıya bağladık. Merak eden konuya girip mesajlarımı okuyabilir, gerçekten hiçbir şey yok.

Bu nasıl bir yönetimdir, bunlar nasıl kurallardır. Ben bu siteden ayrılma kararı aldım birazdan üyelik iptali yapacağım. Çocuk gibi bir şeye gıcık kapınca 3 gün susturuyorlar insanı. Bir üyeye önemli bir şey soracağım iftarı bekleyen oruçlu gibi 3 gündür sabırsızlıkla bekliyorum sonunda soracağım şeyin bir önemi de kalmadı. Gerçekten saygısızlıktan başka bir şey değil. Sadece derdimi paylaşmak istedim. İyi günler herkese

Eklentiler

• 1000005696.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 323
Yazdığınız yorumu koysanız daha anlaşılır olurdu tahmin mi yürüteceğiz böyle?

Yazdığınız yorumu koysanız daha anlaşılır olurdu tahmin mi yürüteceğiz böyle?

Bir şey yazmadım ki. Konu sahibine bebeğinize odaklanın kv'nizi salın falan yazmıştım. Başka konudan buraya alıntı eklemeyi bilmiyorum ama geçmişte vardır mesajlarım. Amaç biraz da konu sahibini kendine getirmekti, yoksa iyice kv'ye bilenip hamileliğini mahvedecekti, kocasının da başının etini yiyordu. Yani bu sebepten bir mesajda kendine getirici bir üslup kullandım ama argo vs kesinlikle yoktu. Zaten en sonunda konu sahibiyle tatlıya bağladık, topu topu 3 mesajım var konuda

Ben baktım baya saydırmışsınız :)

Saydırmak nasıl oluyor tanımadığınız birine? En fazla o konu özelinde yorum yazılıyor. İnsanlar buraya konu açıyor herkesi haklısın diyerek pışpışlamak şart mı? Sorunlu davranışlara sorunlu deriz

Ee tamam sorunlu yazmanın da bir adabı var. Yazmayı bilmiyorsan banı yiyorsun.

İşte forumda polemiğe girmek yasak, şikayet etmiştir.

Burda hakaret etmişsiniz daha ne konuşuyosunuz ki?

Burda hakaret etmişsiniz daha ne konuşuyosunuz ki?

Hakaret nerede?? Sorunlu demek de problemse biz burada nasıl yorum yazacağız? Diğer iki yorumum gayet ılıman zaten, bir tek bu biraz sertti, direkt sorunlu kelimesinden ban yemişim. Bu kelimeyi kullanmadan durumu ifade etmek için 50 tane takla mı atsaydım. İlkokulda kreş işletiyorlar sanki. Çocuk muyuz yahu biz

Burası sadece bir internet sitesi. Neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki? Banlandıysanız banlandınız. Sebepli veya size göre sebepsiz. Çok mu önemli?

Haklısınız. Normalde takmazdım ama soracağım bir şey olunca beklemek zorunda kaldım, başka üyelik de alamadım anlıyorlarmış, ona gıcık oldum sadece biraz. Üyelik iptali yapacağım zaten, bu siteyi de dışardan okurum öylesine problem değil

Dışarıdan okuyacaksanız üyelik iptali yapmayın. Dursun üyeliğiniz yorum yazmak zorunda da değilsiniz ki.

Bana da actigim bir konuda sorunlusun demisti bir üye
Hic aklima gelmedi sikayet etmek
Siz konu sahibiyle tatliya baglasaniz bile sikayet etmis sizi buyuk ihtimalle

Uyelik iptali yerine disardan okudugunuzu varsayip devam edin cok yazmak istediginiz konu olursa yazarsiniz.

Bana da actigim bir konuda sorunlusun demisti bir üye
Hic aklima gelmedi sikayet etmek
Siz konu sahibiyle tatliya baglasaniz bile sikayet etmis sizi buyuk ihtimalle
Hakaret olmadığı sürece herkese herşeyi diyorlar yani.gerçekten bazen gereksiz ban atıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…