- 11 Aralık 2024
- 269
- 848
- 18
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
Yazdığınız yorumu koysanız daha anlaşılır olurduArkadaşlar iyi günler. 3 gün önce Kk'ya girmek isterken banlandığımı gördüm ve banım bugün açılınca da şu mesajı gördüm.
Arkadaşlar benim o konu içinde sadece 2-3 mesajım var ve ortada bir üyeyle polemik vs hiçbir şey yok. Zaten en son konu sahibiyle bile tatlıya bağladık. Merak eden konuya girip mesajlarımı okuyabilir, gerçekten hiçbir şey yok.
Bu nasıl bir yönetimdir, bunlar nasıl kurallardır. Ben bu siteden ayrılma kararı aldım birazdan üyelik iptali yapacağım. Çocuk gibi bir şeye gıcık kapınca 3 gün susturuyorlar insanı. Bir üyeye önemli bir şey soracağım iftarı bekleyen oruçlu gibi 3 gündür sabırsızlıkla bekliyorum sonunda soracağım şeyin bir önemi de kalmadı. Gerçekten saygısızlıktan başka bir şey değil. Sadece derdimi paylaşmak istedim. İyi günler herkese
Yazdığınız yorumu koysanız daha anlaşılır olurdutahmin mi yürüteceğiz böyle?
Ben baktım baya saydırmışsınız :)Bir şey yazmadım ki. Konu sahibine bebeğinize odaklanın kv'nizi salın falan yazmıştım. Başka konudan buraya alıntı eklemeyi bilmiyorum ama geçmişte vardır mesajlarım
Ben baktım baya saydırmışsınız :)
Saydırmak nasıl oluyor tanımadığınız birine? En fazla o konu özelinde yorum yazılıyor. Saydırma dediğiniz nedir? İnsanlar buraya konu açıyor herkesi haklısın diyerek pışpışlamak şart mı? Sorunlu davranışlara sorunlu deriz
İşte forumda polemiğe girmek yasak, şikayet etmiştir.Saydırmak nasıl oluyor tanımadığınız birine? En fazla o konu özelinde yorum yazılıyor. İnsanlar buraya konu açıyor herkesi haklısın diyerek pışpışlamak şart mı? Sorunlu davranışlara sorunlu deriz
Saydırmak nasıl oluyor tanımadığınız birine? En fazla o konu özelinde yorum yazılıyor. İnsanlar buraya konu açıyor herkesi haklısın diyerek pışpışlamak şart mı? Sorunlu davranışlara sorunlu deriz
Burda hakaret etmişsiniz daha ne konuşuyosunuz ki?Konu sahibi aşırı sorunlu ve drama bir tip. Burada kendisine hak veren yorumları görünce şaşırdım. Kv'nin evine yerleşmişler 3 aydır kalıyorlar alt tarafı senede bir görüşüyoruz neden annem gibi beni nazlamıyor diyor yok annesi burnu aksa ağlarmış, neden gündüz odasına girmiş. Yahu kadının kendi evi gün içinde istediği odaya girer. Allah kadına sabır versin çekeceği var
Burda hakaret etmişsiniz daha ne konuşuyosunuz ki?
Burası sadece bir internet sitesi. Neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki? Banlandıysanız banlandınız. Sebepli veya size göre sebepsiz. Çok mu önemli?
Dışarıdan okuyacaksanız üyelik iptali yapmayın. Dursun üyeliğiniz yorum yazmak zorunda da değilsiniz ki.Haklısınız. Normalde takmazdım ama soracağım bir şey olunca beklemek zorunda kaldım, başka üyelik de alamadım anlıyorlarmış, ona gıcık oldum sadece biraz. Üyelik iptali yapacağım zaten, bu siteyi de dışardan okurum öylesine problem değil
Uyelik iptali yerine disardan okudugunuzu varsayip devam edin cok yazmak istediginiz konu olursa yazarsiniz.Haklısınız. Normalde takmazdım ama soracağım bir şey olunca beklemek zorunda kaldım, başka üyelik de alamadım anlıyorlarmış, ona gıcık oldum sadece biraz. Üyelik iptali yapacağım zaten, bu siteyi de dışardan okurum öylesine problem değil
Hakaret olmadığı sürece herkese herşeyi diyorlar yani.gerçekten bazen gereksiz ban atıyorlarBana da actigim bir konuda sorunlusun demisti bir üye
Hic aklima gelmedi sikayet etmek
Siz konu sahibiyle tatliya baglasaniz bile sikayet etmis sizi buyuk ihtimalle
Sorunlu demek hakaret değil bence.Burda hakaret etmişsiniz daha ne konuşuyosunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?