- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
herkes gayet guzel yorum yapmıs, aslında senden ziyade eşinden sevgilisinden maddi olarak dert yakınan insanlar okusa cok daha yararlı olur bu topic
yerinde olsam gorusmeyi kesebilecegim biri ise (komsu falan diyorsun) keserim,
en azından mesafe koyabilirsin.
ayrıca sevgilinle nisan, yuzuk her seyi paylasma o kisiyle. belli ki art niyet arıyor surekli kıyasa giriyor.
şahsen birseyler kesinlesmedikce dısarıya soylememeyi adet edindim artık kendime, insanlar o kadar bos konusuyorlar ki hevesini bile kacırıyorlar.
bir de hediyenin fiyatını nasıl biliyormus ki? etiketiyle mi vermis gorgusuz
yoksa beraber gezerken o begendim dedi, sevgilisi de aldı... eee 14subat hediyesini boyle mi alıyor, cok romantikmiş
bu sekilde bakarsan aslında kendini sana övmeye degil, seni kıskandıgı icin bunu bastırmaya calıstıgını gorursun, o yuzden uzulmene degmez...
merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum
bence buna acizlik denir ki insan kendi zenginliğinle bile hava yapmamalı bide buna havada denmez görgüsüzlük denir dengesizmi ne ruhu bozuk böylelerinin böyleleri uyanıkta oluyo o ne yapar eder alır avcunun içine oğlanı ama ya sonrası vahim acıdım yani ilerde oğlan sen benim paramla burdasın diyince napcak bence ya mesaj at yada bi daha görüşürseniz muhatap olma sorarsada ağzına geleni say ve bi daha görüşme malmı ne uyuz oldum insan söyler mutlu olur sevinir falanda başkasının yüzüğüyle ne dalga geçion
Mutluluğunu senle paylaşsaydı neyse övünmüyor derdim,ama lafları yenilir yutulur cinsten değil.Bence fazla hayal kurmasın evlenmezse bu gazla dünyası darmadağan olur.
Arkadaşım görüşme madem. Zorla mı görüştürüyorlar? Yerinde olsam bir temiz bozar ondan sonra da yüzüne bakmazdım. Teneke parçası ne demek?!
Sonradan görme mi denir, görgüsüz mü denir yoksa sevgilisinin parasıyla övünen bir ahmak mı denir bilemedim.
Böyle insanları mümkünse çevrende tutma. Bir süre sonra ister - istemez kendini daha aşağıda ve çaresiz görebiliyorsun.
Ben evlenmeden önce çevremdeki herkes nişanlımın gelirinin bizi geçindirmeye yetmeyeceğini ve onunla evlenerek maddi açıdan çok zorlanacağım bir hayat yaşayacağımı söyleyip duruyordu. Bir süre sonra bende böyle düşünmeye başlayıp nişanlıma saçma sapan şeyler söylemiştim. Daha sonra kendime napıyorsun sen kendine gel deyip tüm bu saçmalıklara bir son verdim. Şimdi maaşı geçinmemiz için yeterli olmayacak o adamla evliyim ve onun bebeğini bekliyorum. Çok mutluyum. Allah'a şükür aç da açıkta da değiliz.
Hiç anlayamıyorum insanların bazı özel şeyleri maddiyatla ölçmeye çalışmasını.
Uzak dur böyle insanlardan bence.
Aklima geldi anlaşmadan geçemeyeceğim .
Bir arkadasim vardi benim de aldiklariyla övünürdü .
Birgüngeldi bir cçanta gösterdi 900 liraya aldim bunu bak dedi .
Ben tabi boyleyim
Ben paraya önem vermem ya marka bu çanta değer falan dedi .
Çantada küçücük komik birşey .
Benim en yakin arkadasim geldi bunun huyunu da biliyor .
Aynen bunu dedi .
Aayyy Saliha kalemliginde güzelmiş kardeşime aldim gecen gün pazardan bende bunun bir benzerini .
Kirilmistik gülmekten
Hayir o kadar para verdiğin şeyde birseye benzese
Ne saçma sapan insanlar var bu dünyada yahu, görgüsüz, kültürsüz ne oldum delisi insanlarmış komşularınızDünyada para ile ölçülemeyecek bir sürü şey var, varlıklı olmak paranı, malını, mülkünü anlatıp onunla övünmeyi gerektirmez. Alçak gönüllü olmak lazım, hem dünya hali ne olacağı belli mi olur ? Yarın bir bakmışsın elinde avucunda bir şeyi kalmaz. Bence bu tarz insanlarla hiç muhatap olmamak lazım, mesafe koyun araya. Mecburi durumlar dışında görüşmeyin, insanın pozitif enerjisini de alır götürür böyleleri. Ayrıca ona ne sevgilinizin size aldığı yüzükten, bu tarz şeylerin maddi değil manevi değeri önemlidir.
merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum
puhahahah ne sacma sapan gorgusuz ınsanlar var ya bolelerını ımha etmek lazım kocası deıl nısanlısı deıl sevgılısının parasıylamı hava atıor yanıcok sacma bu arada 300 lırayı bı kazaga verıcek kadar salak ınsanmıs kesınlıkle uzak durun bole bı kısılıkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?