- 19 Ocak 2024
- 393
- -124
- 13
- 21
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
-
Ama bak öyle değil işte derslere bile gelmeyen gelse de boş boş dinleyip gidene niye not vereyim ki ben sabahın 8 inde kalkıp oraya gidip elim ağrıyana kadar not alıyorsam onun da almasını beklerim hadi almadı mı bari enayi yerine koymasın değil mi?Üniversitedeyken not saklayanlara acayip uyuz olurdum. Tuttuğum notları da önüme gelen, tanıdık tanımadık herkesle paylaşırdım. İnsan niye notunu paylaşmaz hiç anladığım bişey değil.
Hayır da diyemiyorum demişsiniz, çözüm gayet belli hayır demek.Yani istemediğiniz şeyi yapmak zorunda değilsiniz en yakın arkadaşınız da olsa hayır diyeceksiniz.Ben şöyle düşünüyorum bu konularda benim için en önemli insanlar kim annem, baba ve kardeşlerim.Onların her dediğini yapıyor muyum hayır.En çok sevdiğimiz insanlara bile hayır diyebiliyorsak elaleme niye diyemeyelim.Benim de mesela yengem vardı bi tane kızını sırf takdir almadı diye okuldan aldı lise 1 deyken .Ben de çok karşıydım örgün eğitim şansı varken sırf kendi kompleksleri yüzünden çocuğu okuldan aldılar diye ve desteklememiştim onları ama beni takan kim.Sonra kızını açığa yazdırdı açıktan lise bitirsin diye ve ben bu işlerden anlıyorum diye sürekli beni aradı git işte bankada harç yatır halk eğitime yok kitaplarımı al kızımın.Ben de üniversite sınavın hazırlanıyordum sorumluluklarım vardı bahseettiği yerler de bana çok yakın değildi.Nasıl okuldan aldıysanız siz uğraşın dedim şimdi.Kadın ne kadar aradıysa hayır dedim ve gitmedim.Tamam iyilik yapmak güzelde hakedene...senin gidip o işleri halletme imkanın varken ben niye senin sorumluluğunu üsteleyim ? sonra paşa paşa gittiler her dönem kızın kaydıyla kitaplarıyla falan ilgilendiler.Herkese iyi geceler öncelikle başlıktan da anlaşılacağı gibi benim bu arkadaşımın ismi x olsun arkadaşlar x beni vize ya da final haftasından önce asla aramaz sormaz kendisi eski oda arkadaşım bu arada ben yurt değiştirdiğim için bağımız kesildi her neyse beni asla arayıp sormaz hep işi düşünce yazan tiplerden ama ne hikmetse vize ve final haftası kızın vazgeçilmez ismi oluyorum sürekli not diye arayıp darlıyor hayır da diyemiyorum en son dedim ki ya x biraz da sen not at artık başka zamana yazmış napabilirim 2.dönem başlayacak yine darlayacak bu beni kırmadan nasıl hayır diyeceğim not yok diyemem eski oda arkadaşım olduğu için notu tuttuğumu biliyor lütfen akıl verin
Yok estağfurullah evet küçük ya küçük olduğunu biliyorum zaten Allah büyük dert vermesinDerdini asla küçümsemiyorum ama ne güzel bir dert bu çok özendim:) Keşke yine öğrenci olsam
Çok haklısınız ama dersem kırılır gibi düşünüyorumHayır da diyemiyorum demişsiniz, çözüm gayet belli hayır demek.Yani istemediğiniz şeyi yapmak zorunda değilsiniz en yakın arkadaşınız da olsa hayır diyeceksiniz.Ben şöyle düşünüyorum bu konularda benim için en önemli insanlar kim annem, baba ve kardeşlerim.Onların her dediğini yapıyor muyum hayır.En çok sevdiğimiz insanlara bile hayır diyebiliyorsak elaleme niye diyemeyelim.Benim de mesela yengem vardı bi tane kızını sırf takdir almadı diye okuldan aldı lise 1 deyken .Ben de çok karşıydım örgün eğitim şansı varken sırf kendi kompleksleri yüzünden çocuğu okuldan aldılar diye ve desteklememiştim onları ama beni takan kim.Sonra kızını açığa yazdırdı açıktan lise bitirsin diye ve ben bu işlerden anlıyorum diye sürekli beni aradı git işte bankada harç yatır halk eğitime yok kitaplarımı al kızımın.Ben de üniversite sınavın hazırlanıyordum sorumluluklarım vardı bahseettiği yerler de bana çok yakın değildi.Nasıl okuldan aldıysanız siz uğraşın dedim şimdi.Kadın ne kadar aradıysa hayır dedim ve gitmedim.Tamam iyilik yapmak güzelde hakedene...senin gidip o işleri halletme imkanın varken ben niye senin sorumluluğunu üsteleyim ? sonra paşa paşa gittiler her dönem kızın kaydıyla kitaplarıyla falan ilgilendiler.
Kırılıyorsa kırılsın ya, vermek zorunda değilsiniz.Çok haklısınız ama dersem kırılır gibi düşünüyorum
Yooo tam olarak da öyle valla. Not vermeyeni etkinliklere çağırmazdık biz, çok pis dışlardıkAma bak öyle değil işte derslere bile gelmeyen gelse de boş boş dinleyip gidene niye not vereyim ki ben sabahın 8 inde kalkıp oraya gidip elim ağrıyana kadar not alıyorsam onun da almasını beklerim hadi almadı mı bari enayi yerine koymasın değil mi?
Aldlalsşdş ay ona benzer bir şey demiştim de üstüne bile alınmamıştı doğru bu arada devamsızlığım hiç yok o notunu istediği derslerde birde sadece zor derslerin notunu istiyorKırılıyorsa kırılsın ya, vermek zorunda değilsiniz.
Siz eşek gibi devamsızlık yapmadan derslere gidip notları tutmuşsunuz.
Notlarımı paylaşmak istemiyorum sebebi beni sadece vize final zamanları hatırlaman diyin.
Utanır belki
O sizin düşünceniz ben böyle düşünüyorum eşek gibi derslere gidiyorsam o da kıçını yayıp yurtta yatıyorsa vermemek en büyük hakkımYooo tam olarak da öyle valla. Not vermeyeni etkinliklere çağırmazdık biz, çok pis dışlardık
Ben de kendi düşüncemi yazıyorum zaten aksini iddia etmedim. Sizin düşüncenizi mi yazsaydım?O sizin düşünceniz ben böyle düşünüyorum eşek gibi derslere gidiyorsam o da kıçını yayıp yurtta yatıyorsa vermemek en büyük hakkım
bizde kırtasiyeye satılırdı notlar ve ses kayıtlarının transkripti, oradan fotokopi çektirirdik. mal onun tabi, tasarrufu kendisine ait ama dediğiniz de haklı elbet. derse giren ve girmeyen aynı nottan çalışsa da sonucun aynı olması beklenemez zaten, bir gariban da geçse ne olur sankiÜniversitedeyken not saklayanlara acayip uyuz olurdum. Tuttuğum notları da önüme gelen, tanıdık tanımadık herkesle paylaşırdım. İnsan niye notunu paylaşmaz hiç anladığım bişey değil.
O yazdığı zaman sizde aynısını yazın başka zamana diyin.Herkese iyi geceler öncelikle başlıktan da anlaşılacağı gibi benim bu arkadaşımın ismi x olsun arkadaşlar x beni vize ya da final haftasından önce asla aramaz sormaz kendisi eski oda arkadaşım bu arada ben yurt değiştirdiğim için bağımız kesildi her neyse beni asla arayıp sormaz hep işi düşünce yazan tiplerden ama ne hikmetse vize ve final haftası kızın vazgeçilmez ismi oluyorum sürekli not diye arayıp darlıyor hayır da diyemiyorum en son dedim ki ya x biraz da sen not at artık başka zamana yazmış napabilirim 2.dönem başlayacak yine darlayacak bu beni kırmadan nasıl hayır diyeceğim not yok diyemem eski oda arkadaşım olduğu için notu tuttuğumu biliyor lütfen akıl verin
Kimseye illa ver demiyorum tabi ki ama bana saçma geliyor notları bu kadar saklamak. Ne olacak bölüm birincisi mi olacak bu arkadaş not vermeyince?bizde kırtasiyeye satılırdı notlar ve ses kayıtlarının transkripti, oradan fotokopi çektirirdik. mal onun tabi, tasarrufu kendisine ait ama dediğiniz de haklı elbet. derse giren ve girmeyen aynı nottan çalışsa da sonucun aynı olması beklenemez zaten, bir gariban da geçse ne olur sanki
Vereceğiniz cevap çok belli aslında “artık başka zamana”.en son dedim ki ya x biraz da sen not at artık başka zamana yazmış napabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?