• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli not isteyip bunaltan arkadaş

Kimseye illa ver demiyorum tabi ki ama bana saçma geliyor notları bu kadar saklamak. Ne olacak bölüm birincisi mi olacak bu arkadaş not vermeyince?

Bizim fotokopici abimiz vardı, ben notlarımı ona bırakırdım şu ders abi isteyen olursa ver diye. Tanımadığım insanlar okulda bulur teşekkür ederdi 🥰 bi de gerçekten bizim bölümü birincilikle bitiren bir kızcağız vardı, asla kimse notlarını göremezdi bile. Ben üniversite hayatımı çok güzel anıyorum, o muhtemelen nefretle anıyordur.
o arkadas da verseydi birinciligi baskasina kaptirmazdi herhalde 😌

boyle menfaatci arkadasa konu sahibinin paylasmamayi layik gormesi de anlaşılabilir yine de

Herkese iyi geceler öncelikle başlıktan da anlaşılacağı gibi benim bu arkadaşımın ismi x olsun arkadaşlar x beni vize ya da final haftasından önce asla aramaz sormaz kendisi eski oda arkadaşım bu arada ben yurt değiştirdiğim için bağımız kesildi her neyse beni asla arayıp sormaz hep işi düşünce yazan tiplerden ama ne hikmetse vize ve final haftası kızın vazgeçilmez ismi oluyorum sürekli not diye arayıp darlıyor hayır da diyemiyorum en son dedim ki ya x biraz da sen not at artık başka zamana yazmış napabilirim 2.dönem başlayacak yine darlayacak bu beni kırmadan nasıl hayır diyeceğim not yok diyemem eski oda arkadaşım olduğu için notu tuttuğumu biliyor lütfen akıl verin
Ahh öğrencilik yıllarım aklıma geldi,1. sınıfta kimse adımı bilmez, zayıf kızın şişman defteri denilerek defterim tanınırdı. Elden ele dolaşır, son hafta elime geçerdi.Pişman mıyım asla . Hala whatsapp grubunda hatırlar, yad ederiz o günleri
Bence paylaşabilirsiniz .İstemeseniz de açıkça hayır deyin

Herkese iyi geceler öncelikle başlıktan da anlaşılacağı gibi benim bu arkadaşımın ismi x olsun arkadaşlar x beni vize ya da final haftasından önce asla aramaz sormaz kendisi eski oda arkadaşım bu arada ben yurt değiştirdiğim için bağımız kesildi her neyse beni asla arayıp sormaz hep işi düşünce yazan tiplerden ama ne hikmetse vize ve final haftası kızın vazgeçilmez ismi oluyorum sürekli not diye arayıp darlıyor hayır da diyemiyorum en son dedim ki ya x biraz da sen not at artık başka zamana yazmış napabilirim 2.dönem başlayacak yine darlayacak bu beni kırmadan nasıl hayır diyeceğim not yok diyemem eski oda arkadaşım olduğu için notu tuttuğumu biliyor lütfen akıl verin
Her öğrenci gibi çalışmadım , not tutmadım , yazım kötü , İngilizce ,Kürtçe , kuş dili tutuyorum notları vs diyeceksin 😂 bizim sınıftan bir arkadaş asla sınav haftasi notla gelmezdi. Sınava 5 dk kala direk sınıfa gelirdi akademisyen oldu😂😂😂

Şaka bir yana bu durumdan rahatsizsan cevap verme, direk reddet onun arkadaşlığını istemiyorsun belli ki o yüzden kuserse küssün.

Vermek istememek en dogal hakkiniz, goruldu atip birakin cevap bile vermeyin

Atmayınnn. Başka zamana diyinn o size demiş. Atmayın sinir oldum. Tembel insandan nefret nefret nefrett.

Üniversitedeyken not saklayanlara acayip uyuz olurdum. Tuttuğum notları da önüme gelen, tanıdık tanımadık herkesle paylaşırdım. İnsan niye notunu paylaşmaz hiç anladığım bişey değil.
Hem yazım hem de not tutuş şeklimden dolayı sürekli benden not istenirdi, çoğu kişiyle de paylaşırdım şimdi aptallıkmış diyorum. Sabahın ayazında okula giderken sıcacık yataklarında yatanlara özenle tuttuğum notlarımı şimdi olsa yakın arkadaşlarım harici paylaşmam. Rakibim olduklarını düşündüğümden dolayı değil zaten çoğunun tek sorumluluğu okula gidip gelmek. Onu da becerselerdi bi zahmet.

Ben olsam verirdim notumu. Derslere gelip tutmuşum işte yollarım gitsin, banane onun kaç aldığından?
Siz atmak istemiyorsanız ve kullanılmış hissediyorsanız direkt söyleyin, not haricinde hal hatır sormuyorsun ayıp oluyor deyin. Niye kırmamaya uğraşıyorsunuz hayatınızda bile yokmuş

kimse kimseye not vermek zorunda değil zamanında gelip dinleyip not alsın herkes ben hiç vermezdim hayırda derdim sen tepkisinden korkuyorsun yada küsmesinden bırak küserse küssün herkes görevini yapsın yok öyle hazıra konmak

Üniversitenin geleneğidir bu. 😂Hiç tanımadığım insanlardan bile isterdim .
Grupta herkes not paylaşırdı tanıyan tanımayan herkes faydalanırdı .yüzünü bile görmediğim bir kız sayesinde 2 sınavdan geçmiştim . Daha sonra kıza bir hediye göndermiştim . Hala aklıma geldikçe Allah razı olsun derim.🥰
bir kız vardı o kimseye vermezdi ne yaptı acaba Prof falan oldu mu😂

Not çıkaran arkadaşlarımızın büyük bir kısmı fotokopiciye bırakırdı herkes faydalansın diye. Ben çok hızlı yazı yazabilen birisi olmadığım için notu mecbur o şekilde alırdım.
Ama kim notu saklarsa, olduğu halde yazmadım derse hiç hoş hatırlamıyorum. Genelde menfaatçi, bencil insanlar böyle yaparlardı.

Yani benim de zamanında notundan geçindiğim arkadaşlarım vardı. Ama şöyle bir şey var ki ben onları sadece sınav zamanı aramazdım. Diğer zamanlarda da denk geldikçe bir şeyler ısmarlamaya çalışırdım otururdum 2 muhabbet ederdim bir kahve içerdim. Sizinkinin yaptığı enayi yerine koymak gibi bir şey. Vermeyin bundan sonra ayıpsa ayıp. Onun yaptığı ayıp değil mi kardeşim

Back
X