• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kimyasal gebelik-pgt

Cift transfer mi olacaksin. Önce onları denersin ondan sonra pgtli denersin insallah insallah o iki embriyon sana evlat olur da pgt ye falan gerek kalmaz bende 4.transferi bekliyorum tüp bebekle hemen olur sanmistim bu kadar uzayacagini tahmin edemezdim
Evet canım çift onları bırakmak istemiyorum histereskopi olup deneyeceğim inşallah senin hikayen nasıl tutunmamı olmuyor yoksa düşğk vs mi oluyor ben bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum

Evet canım çift onları bırakmak istemiyorum histereskopi olup deneyeceğim inşallah senin hikayen nasıl tutunmamı olmuyor yoksa düşğk vs mi oluyor ben bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum
3.transferde tutmustu ama 7.haftada kalbi durdu kurtaj oldum benden cok yumurta cikiyo ama 5.güne saglam ilerleme olmuyor 6.güm embriyom var 2 tane bende onlari transfer olucam gelisimleri biraz geri ama allah nasip ederse olur diyorum bunlar olmazsa pgtli yaptirmayi önerdi doktorum

3.transferde tutmustu ama 7.haftada kalbi durdu kurtaj oldum benden cok yumurta cikiyo ama 5.güne saglam ilerleme olmuyor 6.güm embriyom var 2 tane bende onlari transfer olucam gelisimleri biraz geri ama allah nasip ederse olur diyorum bunlar olmazsa pgtli yaptirmayi önerdi doktorum
Kuzum bak düşük olması bile çok güzel inan ona bile bazen diyorum 5 tane embriyo transferi oldum hepsinin mi genetiği bozuktu hadi genetiği bozuk olsun değer en fazla 54 e kadar yükseldi hepsinin gelişimi transferin 7. Günü duruyor yani tutunuyor ama duruyor ayrıca bunların iki tanesi farklı opuda toplanmış bnde artık şöyle düşünmeye başladım tmm kalitetesizse 5 embriyodan tutmayanda olurdu 5 de ttuttu 7.gün gelişimleri durdu bu kadar tesadüf olamaz acaba rahimde mi bir proglem var 7.gün durduruyor gelişmelerini beslenemiyorlar o yüzden rahme baktıracağım

Kızlar biliyorum sürekli konu açıyorum ama artık içim yanıyor ne olur bana bir akıl verin malesef bu yol benim için çok uzun masraflı ve bol ağlamalı geçiyor 28 yaşındayım. Amh düşüklüğü ile tüp bebek serüvenine başladım toplam 7 embriyom vardı 5 tanesini 3 transferde kullandım ve transferlerimin hepsinde tutundu ama kimyasal gebelik oldu değer en fazla 55 i gördü düşünün neyse benim geride iki tane 5Aa kalite embriyom var ama onları kullanmak istemiyorum artık aynı sonucu almaktan korkuyorum siz olsanız ne yapardınız aynı zamanda histereskopide olsam mı diyorum belki rahim kaynaklı tutmuyodur diyorum ama kafam çok karışık bir yanımda en baştan yumurta toplatıp pgt yaptırmak gerçekten kafam allak bullak o iki embriyoyu histereskopi yaptırıp bi deneyim mi yoksa en baştan mı toplatayım bilmiyorum ne olur bana bi akıl verin deliricem
O embriyolarınızı ngs ye gönderin genetiğe bi bakılsın derim ben belki genetik kaynaklıdır sağlıklı gelirse histereskopi yaptırabilirsiniz

Kuzum bak düşük olması bile çok güzel inan ona bile bazen diyorum 5 tane embriyo transferi oldum hepsinin mi genetiği bozuktu hadi genetiği bozuk olsun değer en fazla 54 e kadar yükseldi hepsinin gelişimi transferin 7. Günü duruyor yani tutunuyor ama duruyor ayrıca bunların iki tanesi farklı opuda toplanmış bnde artık şöyle düşünmeye başladım tmm kalitetesizse 5 embriyodan tutmayanda olurdu 5 de ttuttu 7.gün gelişimleri durdu bu kadar tesadüf olamaz acaba rahimde mi bir proglem var 7.gün durduruyor gelişmelerini beslenemiyorlar o yüzden rahme baktıracağım
Ben evlendigim ilk sene kimyasal gecirmistim sagliksiz gebelik denmisti ama senin hep böyle oluyosa rahime baktirmakta tabiki fayda var çok yorucu işler ya allah yüzümuze gülsün maddi olarak da yoruyor tüp bebege basladigimizdan beri ne tatile gidebiliyoruz ne gönlümce oara harcayabiliyorum hep kısıtlı birde devlette yaptiriyorum yani düşün

Ben evlendigim ilk sene kimyasal gecirmistim sagliksiz gebelik denmisti ama senin hep böyle oluyosa rahime baktirmakta tabiki fayda var çok yorucu işler ya allah yüzümuze gülsün maddi olarak da yoruyor tüp bebege basladigimizdan beri ne tatile gidebiliyoruz ne gönlümce oara harcayabiliyorum hep kısıtlı birde devlette yaptiriyorum yani düşün
Artık bilmiyorum kuzum ben anne olabilecek miyim hiç bir fikrim yok yorgunum bitkinim hayattan zevk almıyorum geceleri uyuyamıyorum

Artık bilmiyorum kuzum ben anne olabilecek miyim hiç bir fikrim yok yorgunum bitkinim hayattan zevk almıyorum geceleri uyuyamıyorum
Bende aynı öyleyim benden sonra evlenen herkes hamile benle ayni zamanda evlenenler 2.ye hamile kimsenin biseyinde gozum yok ama niye bu imtihan benim basimda diye dusunuyorum sadece. Ama farkettim ki eskisi kadar kahretmiyorum kendimi zamanla alisiyo galiba insan insallah umudumuz bitmeden allah nasip eder

Back