O daha sıkıntıBen de sürekli sokak hayvanlariyla konuşuyorum
Ne gibi bi skntisi var ?O daha sıkıntı
Ben aynada kendime bakarak konuşmam. Bazen sesli konuşurum bi olay örgüsü gibi anlatırım yani hayal ettiğim bir şeyin konuşması gibi. Ya da içimden de yine birileriyle tartışırım laf sokarım falan. Ama tabi bu tüm gün ya da her akşam olmaz. Bie psikoloğa gidin bence. Ben içimden insanlarla tartışmaya vs. başladığımda ki nedeni her şeyi kafama takmamdı psikiyatriye gitmiştim. Verdiği ilaçlar rahatlatmıştı. Tabi benim anksiyetem falan vardı bir de. Siz de bir psikoloğa gidebilirsiniz. Yanlızlık vs. hissi nedeni ile de olabilir.Merhaba ben sürekli kendi kendime konuşuyorum son 2 3 yıldır böyle. Bazen hızımı alamayıp sabaha kadar konuşuyorum. Aynanın karşısına geçiyorum sürekli kendime bakarak konuşuyorum. Dertlerinden, yaşantımdan bahsediyorum . Herkes mi böyle? Mesela annem de çok konuşur kendi kendine ona baka baka mi oldu bilmiyorum. Babam sabaha kadar kendi kendine konuşuyorsun bit uyumuyorsun demişti çok utanmistim. Bu gün şu içmeye giderken bir baktım babam uyanık demek ki konuştuğun her şeyi duymuş çok utandım yine . Herkes mi böyle? Yoksa bende mi sıkıntı. Kardeşim de yok evin tek kızıyım
Ara sıra yapman normal ama sürekli olması aynaya bakarak konuşman normal gelmedi ama bunu farkında olarak mı yapıyorsun farkında değilken mi?Kritik nokta burası.Merhaba ben sürekli kendi kendime konuşuyorum son 2 3 yıldır böyle. Bazen hızımı alamayıp sabaha kadar konuşuyorum. Aynanın karşısına geçiyorum sürekli kendime bakarak konuşuyorum. Dertlerinden, yaşantımdan bahsediyorum . Herkes mi böyle? Mesela annem de çok konuşur kendi kendine ona baka baka mi oldu bilmiyorum. Babam sabaha kadar kendi kendine konuşuyorsun bit uyumuyorsun demişti çok utanmistim. Bu gün şu içmeye giderken bir baktım babam uyanık demek ki konuştuğun her şeyi duymuş çok utandım yine . Herkes mi böyle? Yoksa bende mi sıkıntı. Kardeşim de yok evin tek kızıyım
Merhaba ben sürekli kendi kendime konuşuyorum son 2 3 yıldır böyle. Bazen hızımı alamayıp sabaha kadar konuşuyorum. Aynanın karşısına geçiyorum sürekli kendime bakarak konuşuyorum. Dertlerinden, yaşantımdan bahsediyorum . Herkes mi böyle? Mesela annem de çok konuşur kendi kendine ona baka baka mi oldu bilmiyorum. Babam sabaha kadar kendi kendine konuşuyorsun bit uyumuyorsun demişti çok utanmistim. Bu gün şu içmeye giderken bir baktım babam uyanık demek ki konuştuğun her şeyi duymuş çok utandım yine . Herkes mi böyle? Yoksa bende mi sıkıntı. Kardeşim de yok evin tek kızıyım
Merhaba ben sürekli kendi kendime konuşuyorum son 2 3 yıldır böyle. Bazen hızımı alamayıp sabaha kadar konuşuyorum. Aynanın karşısına geçiyorum sürekli kendime bakarak konuşuyorum. Dertlerinden, yaşantımdan bahsediyorum . Herkes mi böyle? Mesela annem de çok konuşur kendi kendine ona baka baka mi oldu bilmiyorum. Babam sabaha kadar kendi kendine konuşuyorsun bit uyumuyorsun demişti çok utanmistim. Bu gün şu içmeye giderken bir baktım babam uyanık demek ki konuştuğun her şeyi duymuş çok utandım yine . Herkes mi böyle? Yoksa bende mi sıkıntı. Kardeşim de yok evin tek kızıyım
Derler ki (kim der bilmiyorum)Merhaba ben sürekli kendi kendime konuşuyorum son 2 3 yıldır böyle. Bazen hızımı alamayıp sabaha kadar konuşuyorum. Aynanın karşısına geçiyorum sürekli kendime bakarak konuşuyorum. Dertlerinden, yaşantımdan bahsediyorum . Herkes mi böyle? Mesela annem de çok konuşur kendi kendine ona baka baka mi oldu bilmiyorum. Babam sabaha kadar kendi kendine konuşuyorsun bit uyumuyorsun demişti çok utanmistim. Bu gün şu içmeye giderken bir baktım babam uyanık demek ki konuştuğun her şeyi duymuş çok utandım yine . Herkes mi böyle? Yoksa bende mi sıkıntı. Kardeşim de yok evin tek kızıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?