Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumsuz Hayal Kurma Bozukluğu diye araştırın. Aslında çok kişi bundan muzdarip; özellikle gençler, özellikle de sosyal olmayan kişiler. Atıyorum, sınava hazırlanırken Türkiye birincisi olmuş gibi röportaj vermeler, o ara Oscar ödülleri varsa sanki Oscar kazanmış gibi kafada ödül alma töreni düzenlemeler...Merhaba ben sürekli kendi kendime konuşuyorum son 2 3 yıldır böyle. Bazen hızımı alamayıp sabaha kadar konuşuyorum. Aynanın karşısına geçiyorum sürekli kendime bakarak konuşuyorum. Dertlerinden, yaşantımdan bahsediyorum . Herkes mi böyle? Mesela annem de çok konuşur kendi kendine ona baka baka mi oldu bilmiyorum. Babam sabaha kadar kendi kendine konuşuyorsun bit uyumuyorsun demişti çok utanmistim. Bu gün şu içmeye giderken bir baktım babam uyanık demek ki konuştuğun her şeyi duymuş çok utandım yine . Herkes mi böyle? Yoksa bende mi sıkıntı. Kardeşim de yok evin tek kızıyım
aynaya falan bakıp konuşmak biraz bana garip geldi bend konuşma şöyle genel olarak işle alakalı bazen sesli düşünürüm ama bu demek değil ki kendi kendime oturup sohbet edeyim yardım alın normal gelmedi banaMerhaba ben sürekli kendi kendime konuşuyorum son 2 3 yıldır böyle. Bazen hızımı alamayıp sabaha kadar konuşuyorum. Aynanın karşısına geçiyorum sürekli kendime bakarak konuşuyorum. Dertlerinden, yaşantımdan bahsediyorum . Herkes mi böyle? Mesela annem de çok konuşur kendi kendine ona baka baka mi oldu bilmiyorum. Babam sabaha kadar kendi kendine konuşuyorsun bit uyumuyorsun demişti çok utanmistim. Bu gün şu içmeye giderken bir baktım babam uyanık demek ki konuştuğun her şeyi duymuş çok utandım yine . Herkes mi böyle? Yoksa bende mi sıkıntı. Kardeşim de yok evin tek kızıyım
Bende öyleyim yalnız degilsin özellikle adet yaklaşınca çok gergin olunca oluyorMerhaba ben sürekli kendi kendime konuşuyorum son 2 3 yıldır böyle. Bazen hızımı alamayıp sabaha kadar konuşuyorum. Aynanın karşısına geçiyorum sürekli kendime bakarak konuşuyorum. Dertlerinden, yaşantımdan bahsediyorum . Herkes mi böyle? Mesela annem de çok konuşur kendi kendine ona baka baka mi oldu bilmiyorum. Babam sabaha kadar kendi kendine konuşuyorsun bit uyumuyorsun demişti çok utanmistim. Bu gün şu içmeye giderken bir baktım babam uyanık demek ki konuştuğun her şeyi duymuş çok utandım yine . Herkes mi böyle? Yoksa bende mi sıkıntı. Kardeşim de yok evin tek kızıyım
Herkes boyle degil.
Ama ben kendi adima soyleyim, icimde karsi tarafa kusamadigim bir derdim oldugu zaman kendi kendime konustugum olur.
Sohbetim kalitelidir, laf lafi acar cogu zaman.
![]()
Benim de anksiyetem var anksiyeteyi yenebildiniz mi acabaBen aynada kendime bakarak konuşmam. Bazen sesli konuşurum bi olay örgüsü gibi anlatırım yani hayal ettiğim bir şeyin konuşması gibi. Ya da içimden de yine birileriyle tartışırım laf sokarım falan. Ama tabi bu tüm gün ya da her akşam olmaz. Bie psikoloğa gidin bence. Ben içimden insanlarla tartışmaya vs. başladığımda ki nedeni her şeyi kafama takmamdı psikiyatriye gitmiştim. Verdiği ilaçlar rahatlatmıştı. Tabi benim anksiyetem falan vardı bir de. Siz de bir psikoloğa gidebilirsiniz. Yanlızlık vs. hissi nedeni ile de olabilir.
Yenemedim ancak eskisine göre çok daha iyiyim tabi bende bu durum gerilim tipi baş ağrısı da yapıyordu o hala zorluyor beni ilaçsız kötüyüm genelde.Benim de anksiyetem var anksiyeteyi yenebildiniz mi acaba