How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

SÜREKLİ İSRAF...

AfetiDevran34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
1.051
En iyi cevaplar
1
1
18
Merhaba ben çok müsrifim..
Dikkat etmeye çalışsamda olmuyor sürekli gereksiz para harcıyorum sürekli birşeyleri ziyan ediyorum.
Siz israfı engellemek için neler yapıyorsunuz
Mesela 1000 TL para aldım babamdan daha 5 gün olmadı bitti
Her hafta 1000 TL veriyor
Yetmiyor para
Gerçekten herşey çok pahalı
İstesem verir ama isteyemiyorum
Hafta bitmeden para bitiyor ne yapcam ben bu gidişle
Para yetmiyo ne kadar dikkat etsem de
Annemden de alıyorum ama... İsteyince veriyor annem yok demiyor tabii
Sevdiğim şeyleri de alıyor eve yiyecek içecek ama yinede yetmiyo
Off varmı tavsiyeleriniz?
Sizler nasıl yettiriyosunuz paranızı

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat etmeye çalışsamda olmuyor sürekli gereksiz para harcıyorum sürekli birşeyleri ziyan ediyorum.
Yetmiyor para

Nereye harciyorsun ki?
Dışarda yemek tatlı filan yiyorum
Kahve filan içiyorum
Alışveriş yapıyorum kıyafet vb.
Herşey çok pahalı zaten

Yetmiyor para
Gerçekten herşey çok pahalı
4 kişilik ailenin mutfak masrafı haftada 1000tl yavrum arkadaşlarınla gezerken bütün hesabı sen mi ödüyorsun. Bunun öğretilecek tarafı yok, lüzumsuzu almayacaksın pahalı mekanlara gitmeyeceksin.

4 kişilik ailenin mutfak masrafı haftada 1000tl yavrum arkadaşlarınla gezerken bütün hesabı sen mi ödüyorsun. Bunun öğretilecek tarafı yok, lüzumsuzu almayacaksın pahalı mekanlara gitmeyeceksin.
Hayır ben ödemiyorum tabii ki ama benzin,yemek içme,alışveriş derken bitiyor bide zaten herşey çok pahalı bi tatlı yiyorum tonla para

Hayır ben ödemiyorum tabii ki ama benzin,yemek içme,alışveriş derken bitiyor bide zaten herşey çok pahalı bi tatlı yiyorum tonla para
Daha uygun fiyatlı bir yerde ye, bir de iş bul çalış o zaman istesen de harcayamazsın

Öğrenciyken haftalık 1000 tl almak çok iyi para yalnız. hangi aile sırf harcaması için ayda 4 bin tl veriyor çocuğuna? Tamam ekonomi çok kötü de sen de ev geçindirmiyosun hoş. Bir zahmet ayda 4 bin lirayla da geçin

Ay bugün çok mutsuzum diye konu açan üye değil misin sen? Şımarık geldin bana çok

Baban haftalık bin lirayı neden veriyor? Asgari ücret parası eder, millet ev geçindiriyor o paraya gerçekten dışarıda kahve içmeden, Tatile gitmeden, eş dost ile gezip bir şey yemeden, tiyatroya operaya gitmeden öyle boş boş kıyafete mi harciyorsun???
Üzülüyorum valla böyle hayatını boşa yaşayan genç kızları görünce.
Dolabında zaten bir ton kıyafetin yok mu? Bugün alışverişi bıraksan sana 3 sene yetmezler mi?
Sil telefonundan trendyolu vs, tüm uygulamalari. dışarı çıktığında AVM gezme hobini de sonlandir. Daha keyif alınacak şeyler yapmayı dene. Biraz daha doğa ile içiçe ol.

19 yaşında haftalık 1000 lira harçlık maddi durum iyi olsa bile fazla bence. Yaşam standartınızı bilmiyorum ama ben bir anne olarak henüz kendi ayakları üzerinde durmayan çocuğuma sırf yeyip içmesi için bu kadar para vermezdim. Yarın bir gün aile himayesinden çıkınca neye uğradığını şaşırmak da var. Anne baba çocuğuna her koşulda harcama yönetimini öğretmeli bence. Biraz şımartmışlar sizi belli ki

Baban haftalık bin lirayı neden veriyor? Asgari ücret parası eder, millet ev geçindiriyor o paraya gerçekten dışarıda kahve içmeden, Tatile gitmeden, eş dost ile gezip bir şey yemeden, tiyatroya operaya gitmeden öyle boş boş kıyafete mi harciyorsun???
Üzülüyorum valla böyle hayatını boşa yaşayan genç kızları görünce.
Dolabında zaten bir ton kıyafetin yok mu? Bugün alışverişi bıraksan sana 3 sene yetmezler mi?
Sil telefonundan trendyolu vs, tüm uygulamalari. dışarı çıktığında AVM gezme hobini de sonlandir. Daha keyif alınacak şeyler yapmayı dene. Biraz daha doğa ile içiçe ol.
Yani sadece o da değil sahile gidiyorum
Bazen sinema
Piknik
Bazen baska aktiviteler ama genel olarak yemek içme ve alışverişe gidiyorum
Babam parasız kalmayayım diye veriyor istediğini al,ye diyo
Kıyafetim acayip çok baza altları dolu annemde bazen kızıyor yer yok diye ama belli etmiyor kızdığını pek
Bundan sonra tövbe zaten avm filan.

19 yaşında haftalık 1000 lira harçlık maddi durum iyi olsa bile fazla bence. Yaşam standartınızı bilmiyorum ama ben bir anne olarak henüz kendi ayakları üzerinde durmayan çocuğuma sırf yeyip içmesi için bu kadar para vermezdim. Yarın bir gün aile himayesinden çıkınca neye uğradığını şaşırmak da var. Anne baba çocuğuna her koşulda harcama yönetimini öğretmeli bence. Biraz şımartmışlar sizi belli ki
20 yaşındayım
Babam istediğini al,ye diye veriyor bende geri ceviremem yani adamı o kadar veriyor yok mu diyeyim bende alıyorum

Back