Valla herkesin durumu farklı şekildedirBen de gezmek istiyorum ben de evde uyumak istiyorum sadece.
Gayet Türkçe yazdım ha sen anlamadıysan bence sen bi göz doktoruna gozuk.Bunu yazmaya gelmiştim.
Evet bence de bir Türkçe konuşma ve yazma kursuna ihtiyacı var.
Değil bittikçe istiyosunSet menú kahvaltidir o yaa 425 tl yegez , harca da azcik vizyon olsun yahu
Eşinizin yüzüne de bu şekilde söyleyebiliyor musunuz acaba :) Yazık üzüldüm adama...Kocam essek gibi çalışsın ne caliscam
Anladım troliçeKocam essek gibi çalışsın ne caliscam
Yalan mi söylüyorum boğaz turu Eminönü'nde kalıyor
Türkçe anlamayanlar göz doktoruna mi gidiyordu ki ?Valla herkesin durumu farklı şekildedir
Gayet Türkçe yazdım ha sen anlamadıysan bence sen bi göz doktoruna gozuk.
Gerçekten Türkçe konusunda eşinize rica edin gerekirse yalvarin.Eşim nakliyat nasıl çalışayım eşya mi taşıyıcısı. ??
Iste o koca bir gün kazanamaz ise? Ya da kazanir ama sizle yemek istemez ise?Neden kocam değil mi o kazanacak ben yicemm
Sen nakliyat? Goz doktor git herkesin isine .Türkçe anlamayanlar göz doktoruna mi gidiyordu ki ?
Tamam anladım hshshs
Bogazda balik yemeye gittikYalnız boğaz deyince istinye ortakoy veya kanlıca filan algıladı insanlar bence ,yani ben öyle düşündüm en azından
Muhasebesine bak hesap kitabına bak planlamasını yap ne bileyim daha kolay olur diye o öneriyi sundum. Olmuyorsa bizler gibi dışarıda maaşlı da çalışabilirsinizEşim nakliyat nasıl çalışayım eşya mi taşıyıcısı. ??
AhsjsbakanajsSamimiyim her yerr onls gidiyorum çatlak patla
Yok o eşya tasiyacak shdhsbsvsMuhasebesine bak hesap kitabına bak planlamasını yap ne bileyim daha kolay olur diye o öneriyi sundum. Olmuyorsa bizler gibi dışarıda maaşlı da çalışabilirsiniz
Kocam essek gibi çalışsın ne caliscam