Surekli gezmek istiyorum

Para harcarken kenarada koyuyorsanız ne güzel.. elinize geçeni harcayıp yarını düşünmüyorsanız o zaman sıkıntı

Bütçeden Türkçe kursuna da bir miktar ayır lütfen

hakikaten hangi boğaz bu ya? ha bir de çalışın kendi paranızı da harcayın bir bakalım.

Valla ben de isterim gezeyim. Yeni ülkeler göreyim, yemeklerini tadayım, kültürlerini tanıyayım ama o iş öyle olmuyor be ablam.
Çalışsan zaten yorulup evde dinlenmek isteyeceksin. Boşluktan hep. Ha tabi insan gezer ama süreklisi biraz abes. Senin olmayan parayla bu abes istekler daha da abes.
Şatafatlı lüks dizileri izlemeyi az azalt.

Dalga geçmek istemiyorum her cümle ayrı felaket ama konuda en kritik kısım 425₺ bir de küsüratı da var yani iyi sallanmış ama bacı o artık bir para değil nereye gitcen o parayla bunu başkasına söyleme gülmesinler

yıllardır karı koca çalışıyoruz
hiç boğazda kahvaltı etmedik :)

ben öyle çalışmıyor olsam hayatta harcayamam herhalde
birde konunuza cevap verseniz ne iyi olur

valla gayet iyi yapıyorsun çünkü senin gibi kadınların kıymeti biliniyor
ye iç gez toz harca bacım
erkeklere böylesi müstehak
boşveer bak keyfine, 1 kere geliyoruz dünyaya
10 sene sonra bu kadar enerjin ve hevesin olmayacak zaten
ben destekliyorum seni

Keşke bukadar boş yaşamak yerine birazda çalışıp, kitap okuyup kendinizi geliştirmek istese canınız.

Dünyaya 1 defa gelmek neden sadece yemek, içmek gezmek tozmak olarak algılanır onu anlamıyorum.herkes dünyaya bir defa geldim, gezeyim, eğleneyim diyor, kimse de insanlığa bir faydam dokunsun, birilerinin işlerini göreyim de mutlu olsunlar, birilerine yardım edeyim, dünya klasiklerini okuyayım, kendimi geliştireyim falan demiyor bir Türkiye klasiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…