- 19 Ekim 2022
- 1.504
- 4.149
- 29
Para harcarken kenarada koyuyorsanız ne güzel.. elinize geçeni harcayıp yarını düşünmüyorsanız o zaman sıkıntı5 yaş bir kızım var evdeyim çalışmıyorum.
Eşimin kendi işi şükür iyi
Sürekli gezmek para harcamak istiyorum keyfime düşkünüm
Çalışsam heegun çıkarım. Eşim tam tersi biriktirme peşinde şükür verir.
Sizce yanlış mı yapıyorum boğazda kahvaltı gitmek istiyorum 425 TL yengeme dicem. Hayata bi kere geliyorum Eşim diyor para harcıyorsun vs sizce
Bütçeden Türkçe kursuna da bir miktar ayır lütfen5 yaş bir kızım var evdeyim çalışmıyorum.
Sizce yanlış mı yapıyorum boğazda kahvaltı gitmek istiyorum 425 TL yengeme dicem. Hayata bi kere geliyorum Eşim diyor para harcıyorsun vs sizce
Bunu yazmaya gelmiştim.Bütçeden Türkçe kursuna da bir miktar ayır lütfen
Boğazda nerede o fiyatta kahvaltı?
Dalga geçmek istemiyorum her cümle ayrı felaket ama konuda en kritik kısım 425₺ bir de küsüratı da var yani iyi sallanmış ama bacı o artık bir para değil nereye gitcen o parayla bunu başkasına söyleme gülmesinler5 yaş bir kızım var evdeyim çalışmıyorum.
5 yaş bir kızım var evdeyim çalışmıyorum.
Dünyaya 1 defa gelmek neden sadece yemek, içmek gezmek tozmak olarak algılanır onu anlamıyorum.herkes dünyaya bir defa geldim, gezeyim, eğleneyim diyor, kimse de insanlığa bir faydam dokunsun, birilerinin işlerini göreyim de mutlu olsunlar, birilerine yardım edeyim, dünya klasiklerini okuyayım, kendimi geliştireyim falan demiyorEşiniz de hayata bir kere geldi, o eşek mi bunca çalışıyor?
Ben de gezmeyi severim, neredeyse yaşım kadar ülke gördüm. Ama kazandığımi harcarim, ayağımı yorganına göre uzatirim. Kazanmadigin parayı har vurup harman savurmak bana doğru gelmiyor. Ha, eşiniz de sizin gibidir iki Ağustos böceği çalar oynarsınız,ona da asla laf etmem . Ama bu şekil , parayı kazanan eşin dikkat etmesine rağmen haddinden fazla savurgan olmak bence hiç doğru değil.
Boğaz tokluğu demek istedi herhalde.Boğazda nerede o fiyatta kahvaltı?