- 23 Aralık 2021
- 329
- 482
- 25
Nasıl bir insansınız ya adam size para vermemekte çok haklı tabi yuzune söylemeyi popon yemiyor keşke okusa da şunlarıKocam essek gibi çalışsın ne caliscam
Oğlunu dolduran kayınvalideleri anladım. Gelin benim oğlum için bunu diyecek, oğlum da susacak. Eee birinin el atması gerekir tabiiKocam essek gibi çalışsın ne caliscam
Tercih ne alaka? :)Herkesin kendi tercihi
Ya bende oturdum arkada boğazda 425 tl kahvaltı nerede, nasıl oluyor diye düşündüm yemin ederim. Meğer bizim eminönüymüş boğaz dediği :)Yalan mı dedim ya bu ne alınganlıkHe onu biliyorum ben boğazda mekan sandım
Harca kuzum harcaa kocanın parayı ye başkalara kalmasın5 yaş bir kızım var evdeyim çalışmıyorum.
Eşimin kendi işi şükür iyi
Sürekli gezmek para harcamak istiyorum keyfime düşkünüm
Çalışsam heegun çıkarım. Eşim tam tersi biriktirme peşinde şükür verir.
Sizce yanlış mı yapıyorum boğazda kahvaltı gitmek istiyorum 425 TL yengeme dicem. Hayata bi kere geliyorum Eşim diyor para harcıyorsun vs sizce
Haklısın katılıyorum diğerleri cahil yorum yazmışlarBence iyi yapiyorsunuz. Paranız ve zamanınız varken gezin, hayata bir kere geliyorsunuz. Var ki harcıyorsunuz, olmasaydı harcayamazdınız zaten. Büyük alışverişlerdense böyle ani biriktirmeli geziler, ailecek gidilen yemekler daha iyi. Insanlar bir telefon alıyor 80 bin lira. Siz belki o paraya telefon almayıp 3 ay gezmeyi tercih ediyorsunuz. Yine de kisisel disiplini saglamak icin kendinizi cok sıkmadan bir limit belirleyebilirsiniz belki.
Toplumumuz cok cahil maalesef. Okudugunu bile anlamaktan aciz. Konuda da goruldugu üzere yazdiginizi anlayan yok.Haklısın katılıyorum diğerleri cahil yorum yazmışlar
Gülmekten yerlere yattım birkaç konu daha açsanız keşke neşemizi bulurduk akşam akşamEşim nakliyat nasıl çalışayım eşya mi taşıyıcısı. ??
Diyor ki: Ben boğazda kahvaltı kadınıyım. Sen tercih edersin etmezsin bilemem boğazda kahvaltı kültürdür. AshsjshTercih ne alaka? :)
Alemin kocası nakliyat tabi. Harcayabilir. Benimki bakliyat bence, anca kendini nimetten saysınGerçekten Türkçe konusunda eşinize rica edin gerekirse yalvarin.
Durum çok feci
HahhahahahHHhHHAlemin kocası nakliyat tabi. Harcayabilir. Benimki bakliyat bence, anca kendini nimetten saysın
Ben ne yapam gidip tasiyici yazinca bilemedim bxbxbxNakliyatın ta kendisi gibi yazdı.
Neden eş, anne, baba, evlat veya başka bir insan cimrilik etmeyip, kırmayıp, kısmayıp çalışmamasina rağmen eşiyle bunu paylasiyorsa bu hanimefendinin şükretmesi kadar normal ne olabilir? Bir ütü yapsan 50 defa teşekkür istersin ama adam akşama kadar essek gibi çalışsın eşi bunun için şükür edince anormal karşılansin. Ne tuhaf insanlar var cidden hayret ediyorumKonuya yorum yapamayacağım da, birisinin size para vermesini "şükür" diye nitelendirmeniz üzücü
Neden eş, anne, baba, evlat veya başka bir insan cimrilik etmeyip, kırmayıp, kısmayıp çalışmamasina rağmen eşiyle bunu paylasiyorsa bu hanimefendinin şükretmesi kadar normal ne olabilir? Bir ütü yapsan 50 defa teşekkür istersin ama adam akşama kadar essek gibi çalışsın eşi bunun için şükür edince anormal karşılansin. Ne tuhaf insanlar var cidden hayret ediyorum