- 5 Kasım 2023
- 142
- 141
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalan mı söylüyorum Eminönü'nde instgram paylaşabilirimValla 425 TL ye boğazda kahvaltı varsa koşalım ahdbavvsvs
Dere kenarında şile'de bile geçen sene 450 TL idi
Herkesin kendi tercihiYani biz de dışarda kahvaltı yapıyoruz ama gerçekten hazıra dağ dayanmıyor. Ben gezmeyi çok sevmem genel olarak çünkü şşuursuzca harcama yapıp gereksiz saçma sapan şeyler alıyorum. Üzülüyorum artık biriktirmenin peşine düştüm.
Onla beraber gideceğiz arabası varYengeye neden deniyor ?
Birlikte gidelim şeklinde mi yoksa sen çatla seklinde mi ?
Fazla gezen tavuk ayağında b.k getirir.
Bence kıvamında gez bacım.
Yalan mi söylüyorum boğaz turu Eminönü'nde kalıyorBoğazda nerede o fiyatta kahvaltı?
Samimiyim her yerr onls gidiyorum çatlak patlaYenge: ben ne alaka?
Kocam essek gibi çalışsın ne caliscamHerkes ister öyle gezip tozup para harcamayı da,ekonomi buna uygun değil malesef.Çalışmayı düşünmez misiniz?Bir de yenge ne alâka?
Abla iyi misin? Türkçeyi yarım yamalak kullandığın için kimse onunla gideceğini anlamadı. Arayıp haber vereceksin gibi yazmışsın. Nereye gidiyorsan git bize ne? Afiyet olsunSamimiyim her yerr onls gidiyorum çatlak patla
Boğaz turu ile birlikte sordum 425 denildi illa herkes geziyorBoğazda o kahvaltı fiyatı mı varmış
İki ay önce Ankara’da asfalt manzaralı o fiyata gitmiştim.
Bir de çalışsanız her gün nereye geziyorsunuz.
Bence çalışın öyle karar verin siz.
Sizin sorununuz çalışıp her gün ohh eller havaya diye düşünmeniz bence nerde,kimde o enerji?
Çocuklu olduğunuz için diyorum bence çalışın anca öyle anlarsınız
Yalnız boğaz deyince istinye ortakoy veya kanlıca filan algıladı insanlar bence ,yani ben öyle düşündüm en azındanYalan mı söylüyorum Eminönü'nde instgram paylaşabilirim
Bana bu şekil gelin hahayt :)Valla panpa madem paranız var işin gücün de yok gez tabi vınlaaaa ben destekliyorum ye paracıkları
Neden kocam değil mi o kazanacak ben yicemmKonuya yorum yapamayacağım da, birisinin size para vermesini "şükür" diye nitelendirmeniz üzücü.
Çok haklısınNeden kocam değil mi o kazanacak ben yicemm
Eşim nakliyat nasıl çalışayım eşya mi taşıyıcısı. ??çalışın o zaman. 27 yaşındasınız gezip tozacağınız yaşlar zaten. Eşinizin kendi işiymiş. Çocuğu anaokuluna siz eşinizin yanında çalışın en kötü.
Valla gebelik iznine ayrıldım, bu kadar fiziksel sıkıntılı bi dönemde bile ev çok iyi bazen düşünüyorum bu başlığı açan ablalar gibi mi olsak diye. Üstüne de kıymetimiz artar vallaBen de gezmek istiyorum ben de evde uyumak istiyorum sadece.