berna bck Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 306 228 18 Çarşamba 00:50 Konu Sahibi Konu Sahibi berna bck #61 Sadecebenbb .!.: Bir cok konuda farkindaliklarima erismemi sagladi. Cok katkisi oldu bana. Bahsettiginiz seyler bana cok tanidik. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka çok ilerlemiş durumda bi sorun yaşarsam size yazabilir miyim uygulama hakkında
Sadecebenbb .!.: Bir cok konuda farkindaliklarima erismemi sagladi. Cok katkisi oldu bana. Bahsettiginiz seyler bana cok tanidik. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka çok ilerlemiş durumda bi sorun yaşarsam size yazabilir miyim uygulama hakkında
Chanliii Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2024 123 49 13 Çarşamba 00:53 Konu Sahibi Konu Sahibi berna bck #62 Merhaba aynı durumdayiz maalesef 2026 yks ye hazirlaniyorum 21 yaşındayım ve ciddi bir bunalim ve kaygı bozukluğu yaşıyorum bana psikiyatriste gitmek iyi geldi size de tavsiye ederim
Merhaba aynı durumdayiz maalesef 2026 yks ye hazirlaniyorum 21 yaşındayım ve ciddi bir bunalim ve kaygı bozukluğu yaşıyorum bana psikiyatriste gitmek iyi geldi size de tavsiye ederim
Hawky Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2022 1.104 1.158 63 Çarşamba 08:35 Konu Sahibi Konu Sahibi berna bck #63 berna bck .!.: Yapay zeka çok ilerlemiş durumda bi sorun yaşarsam size yazabilir miyim uygulama hakkında Genişletmek için tıkla... Tabiki
berna bck .!.: Yapay zeka çok ilerlemiş durumda bi sorun yaşarsam size yazabilir miyim uygulama hakkında Genişletmek için tıkla... Tabiki