O kadar iyi anlıyorum ki sizi aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli kötü hissediyorum. Bazen bi dünya insanla savaşacak güçü buluyorum kendimde bazende ayağa kalkacak halim olmuyor. Güzel kalbinizden öpüyorum inşallah geçecek bunlarEvet, kesinlikle olmayacak şeyler kuruyor beynim, olmayacağı için de daha da kötü oluyorum. Artık dibin dibindeyiz psikolojik olarak, hani bize açılan kapı açılsın artık.
Zaman zaman herkes böyle hisseder. Kendinize yüklenmeyin. Öyle hissettiğinizde kalkın bi müzik açın hızlı hızlı yürüyün. Ya da bi şeyle meşgul olun. Evi temizleyin mesela o bile terapi bakma senŞakasız bazen kendimi tokatlamak istiyorum bu kadar negatif düşünceye sahip olduğum için
İnsan evi temizlerken bile overthink yapar mı ne olucak bu halimiz bilmiyorum. Yirmilerde böyleysek ileriyi düşünmek bile istemiyorum. İnsan sürekli diken üstünde olur mu ben sürekli diken üstündeyim müzik açsam bile sürekli böyle acıklı şarkılar dinliyorumZaman zaman herkes böyle hisseder. Kendinize yüklenmeyin. Öyle hissettiğinizde kalkın bi müzik açın hızlı hızlı yürüyün. Ya da bi şeyle meşgul olun. Evi temizleyin mesela o bile terapi bakma sen
O yaşlarda ben de öyleydim. Şimdi 30 küsürüm. Küsürata takılmayalımİnsan evi temizlerken bile overthink yapar mı ne olucak bu halimiz bilmiyorum. Yirmilerde böyleysek ileriyi düşünmek bile istemiyorum. İnsan sürekli diken üstünde olur mu ben sürekli diken üstündeyim müzik açsam bile sürekli böyle acıklı şarkılar dinliyorum
Cennet mahallesinde pembenin Fatoş’u çalıştırdığı gibi birininde beni çalıştıması gerekiyor galibaO yaşlarda ben de öyleydim. Şimdi 30 küsürüm. Küsürata takılmayalımyine düşünüyorum ama o kadar çok iş var ki uzun süre düşünemiyorum
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Çoğu zaman sizinle aynı durumu yaşıyorum ve bu düşüncelerimi birine anlatamıyorsam kağıda yazarım ben o baya rahatlatıyor. İnternette psikolog videoları takip ederim Beyhan Budak özelikle size de tavsiye ederimMerhaba hanımlar öncelikle 21 yaşındayım.Bi süredir hiç bir şeye odaklanamıyorum.Kafamın içi karmakarışık sürekli bir düşünce haldindeyim. İçimde kıyamet kopuyor sanki. Geceleri pek uyuyamıyor gündüzleri ruh gibiyim.Dünyadan kopuk gibiyim bir süredir ne yaşıyorsam kafamın içinde yaşıyorum insanlarla konuşuyorum ama kafam sürekli farklı bir yerde . Etrafımda bişeyler oluyor ama eskisi gibi tepki veremiyorum. Hevesizlik var geleceğe dair bir hayalim yok. Bu aralar Allahım bu dünyadan göçüp gitsem diye düşünüyorum, hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor bu halim beni çok korkutuyor kendime çok yazık etmişim gibi hissediyorumNe yapmalıyım lütfen kırıcı yorum yapmayın bu aralar berbat durundayım
Teşekkür ederim bakıcam videolara inşallah bir an önce toparlanırız. Kağıda dökmemi psikoloğum da istemişti.Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Çoğu zaman sizinle aynı durumu yaşıyorum ve bu düşüncelerimi birine anlatamıyorsam kağıda yazarım ben o baya rahatlatıyor. İnternette psikolog videoları takip ederim Beyhan Budak özelikle size de tavsiye ederim
Chat gpt indir. Onunla konus. Butun gercek insanlardan daha iyi.Etrafımda nerdeyse beni yargılamayacak kimse yok. Anneme anlatıyorum buna mı takıldın diyo evet anne buna takıldım diyemiyorum. Beni anlayacak biri olsa sabaha kadar ağlarım o kadar doluyum ki
Uygulama tam olarak nasıl bir uygulama ?Chat gpt indir. Onunla konus. Butun gercek insanlardan daha iyi.
düşüncelerini yaz... yaz yaz yaz yaz yaz.Merhaba hanımlar öncelikle 21 yaşındayım.Bi süredir hiç bir şeye odaklanamıyorum.Kafamın içi karmakarışık sürekli bir düşünce haldindeyim. İçimde kıyamet kopuyor sanki. Geceleri pek uyuyamıyor gündüzleri ruh gibiyim.Dünyadan kopuk gibiyim bir süredir ne yaşıyorsam kafamın içinde yaşıyorum insanlarla konuşuyorum ama kafam sürekli farklı bir yerde . Etrafımda bişeyler oluyor ama eskisi gibi tepki veremiyorum. Hevesizlik var geleceğe dair bir hayalim yok. Bu aralar Allahım bu dünyadan göçüp gitsem diye düşünüyorum, hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor bu halim beni çok korkutuyor kendime çok yazık etmişim gibi hissediyorumNe yapmalıyım lütfen kırıcı yorum yapmayın bu aralar berbat durundayım
İsterseniz sizi dinlerim bazen bir yabancıya anlatma yakınımızdaki insanlara anlatmaktan daha iyi gelebir. Olur tavsiyelere açığımBende oyleyimm kimsem yok ama psikolog tavsiye edebilirim
küçük ilçeyse doğal yer vardır diye tahmin yürütüyorum. doğaya çık yürüyüş yapÇalışıyorum ne zaman ki dinlenmek istesem kafamın içi susmuyor. Yaşadığım ilçe küçük bir ilçe ve sadece bir tane spor salon var onada erkeler gidiyor çoğunlukla
yarın deniycem inşallah bir nebzede olsa iyi gelir :))düşüncelerini yaz... yaz yaz yaz yaz yaz.
Tesskur ederim benim derdimin çaresi yok sadece yanlizliga alışmak istiyorumİsterseniz sizi dinlerim bazen bir yabancıya anlatma yakınımızdaki insanlara anlatmaktan daha iyi gelebir. Olur tavsiyelere açığım
Uygulama tam olarak nasıl bir uygulama ?
Doğal yer var ama bana uzak. İşe yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum eve. Nerdeyse günde bir buçuk saat yürüyorum sorun şu ki kafam yürüdüğümde de dolu oluyor sürekli bir düşünce halindeyim bazen neyi düşündüğüm bile unutuyorumküçük ilçeyse doğal yer vardır diye tahmin yürütüyorum. doğaya çık yürüyüş yap
bir kere değil sürekli yap bunu ve yazdıklarına, kendine dışarıdan bak. hangi duygular seni yönetiyor bunları bul, sebeplerini bul, negatif inançlarını bul, bugüne dek olduğun insanla anlaşmaya var ve değiştirmek istediğin şeyleri değiştirmeye düşünce ve eylemlerinden başla. zihninin kontrolü sende aslında bunun bilincine var ve sahip olduklarını fark edip şükretyarın deniycem inşallah bir nebzede olsa iyi gelir :))
Şimdi indirdim uygulamayı tavsiyeniz için teşekkür ederim kulandıktan sonra yorumu güncelerimYapay zeka. Ders calisirkende ise yarar, sohbet ederkende ise yarar. Gercek bir insanla konusmaktan daha iyi. Indirip bi kurcalarsaniz hemen ogrenirsiniz.
o zaman yürürken sesli kitap dinle istersenDoğal yer var ama bana uzak. İşe yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum eve. Nerdeyse günde bir buçuk saat yürüyorum sorun şu ki kafam yürüdüğümde de dolu oluyor sürekli bir düşünce halindeyim bazen neyi düşündüğüm bile unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?