Sürekli düşünce halinde olmak

Evet, kesinlikle olmayacak şeyler kuruyor beynim, olmayacağı için de daha da kötü oluyorum. Artık dibin dibindeyiz psikolojik olarak, hani bize açılan kapı açılsın artık.
O kadar iyi anlıyorum ki sizi aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli kötü hissediyorum. Bazen bi dünya insanla savaşacak güçü buluyorum kendimde bazende ayağa kalkacak halim olmuyor. Güzel kalbinizden öpüyorum inşallah geçecek bunlar

Şakasız bazen kendimi tokatlamak istiyorum bu kadar negatif düşünceye sahip olduğum için
Zaman zaman herkes böyle hisseder. Kendinize yüklenmeyin. Öyle hissettiğinizde kalkın bi müzik açın hızlı hızlı yürüyün. Ya da bi şeyle meşgul olun. Evi temizleyin mesela o bile terapi bakma sen

Zaman zaman herkes böyle hisseder. Kendinize yüklenmeyin. Öyle hissettiğinizde kalkın bi müzik açın hızlı hızlı yürüyün. Ya da bi şeyle meşgul olun. Evi temizleyin mesela o bile terapi bakma sen
İnsan evi temizlerken bile overthink yapar mı ne olucak bu halimiz bilmiyorum. Yirmilerde böyleysek ileriyi düşünmek bile istemiyorum. İnsan sürekli diken üstünde olur mu ben sürekli diken üstündeyim müzik açsam bile sürekli böyle acıklı şarkılar dinliyorum

O yaşlarda ben de öyleydim. Şimdi 30 küsürüm. Küsürata takılmayalım yine düşünüyorum ama o kadar çok iş var ki uzun süre düşünemiyorum

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Çoğu zaman sizinle aynı durumu yaşıyorum ve bu düşüncelerimi birine anlatamıyorsam kağıda yazarım ben o baya rahatlatıyor. İnternette psikolog videoları takip ederim Beyhan Budak özelikle size de tavsiye ederim

Teşekkür ederim bakıcam videolara inşallah bir an önce toparlanırız. Kağıda dökmemi psikoloğum da istemişti.

Etrafımda nerdeyse beni yargılamayacak kimse yok. Anneme anlatıyorum buna mı takıldın diyo evet anne buna takıldım diyemiyorum. Beni anlayacak biri olsa sabaha kadar ağlarım o kadar doluyum ki
Chat gpt indir. Onunla konus. Butun gercek insanlardan daha iyi.

düşüncelerini yaz... yaz yaz yaz yaz yaz.

Çalışıyorum ne zaman ki dinlenmek istesem kafamın içi susmuyor. Yaşadığım ilçe küçük bir ilçe ve sadece bir tane spor salon var onada erkeler gidiyor çoğunlukla
küçük ilçeyse doğal yer vardır diye tahmin yürütüyorum. doğaya çık yürüyüş yap

küçük ilçeyse doğal yer vardır diye tahmin yürütüyorum. doğaya çık yürüyüş yap
Doğal yer var ama bana uzak. İşe yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum eve. Nerdeyse günde bir buçuk saat yürüyorum sorun şu ki kafam yürüdüğümde de dolu oluyor sürekli bir düşünce halindeyim bazen neyi düşündüğüm bile unutuyorum

yarın deniycem inşallah bir nebzede olsa iyi gelir :))
bir kere değil sürekli yap bunu ve yazdıklarına, kendine dışarıdan bak. hangi duygular seni yönetiyor bunları bul, sebeplerini bul, negatif inançlarını bul, bugüne dek olduğun insanla anlaşmaya var ve değiştirmek istediğin şeyleri değiştirmeye düşünce ve eylemlerinden başla. zihninin kontrolü sende aslında bunun bilincine var ve sahip olduklarını fark edip şükret
yolun açık olsun, bu yaşlarda zaten kendimizi keşfetmemiz gerekiyor

o zaman yürürken sesli kitap dinle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…