Sürekli düşünce halinde olmak

berna bck

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
306
228
18
Merhaba hanımlar öncelikle 21 yaşındayım.Bi süredir hiç bir şeye odaklanamıyorum.Kafamın içi karmakarışık sürekli bir düşünce haldindeyim. İçimde kıyamet kopuyor sanki. Geceleri pek uyuyamıyor gündüzleri ruh gibiyim.Dünyadan kopuk gibiyim bir süredir ne yaşıyorsam kafamın içinde yaşıyorum insanlarla konuşuyorum ama kafam sürekli farklı bir yerde . Etrafımda bişeyler oluyor ama eskisi gibi tepki veremiyorum. Hevesizlik var geleceğe dair bir hayalim yok. Bu aralar Allahım bu dünyadan göçüp gitsem diye düşünüyorum, hiç bir şey beni heyecanlandırmıyor bu halim beni çok korkutuyor kendime çok yazık etmişim gibi hissediyorum Ne yapmalıyım lütfen kırıcı yorum yapmayın bu aralar berbat durundayım

Merhaba. Bence bir psikiyatrist ya da psikologla görüşün. Sizdeki belirtiler o kadar çok insanda var ki. Psikolojik yardımla düzelebilirsiniz bence
Bi kaç kez psikologla görüştüm odadan çıktığım gibi üstüme bir ağırlık çöküyor sanki bu yüzden gitmeyi bıraktım

Bunları bazen ben de yaşıyorum. Psikolog işe yaramıyorsa başka psikolog bulun derim.

Bunları bazen ben de yaşıyorum. Psikolog işe yaramıyorsa başka psikolog bulun derim.
Gün geçtikçe dibe çekiliyorum gibi hissediyorum. Çoğu insan bu durumu yaşıyor galiba .Yaşadığım ilçe küçük bir ilçe tek bir hastane var ve sadece bir psikolog var.

Gün geçtikçe dibe çekiliyorum gibi hissediyorum. Çoğu insan bu durumu yaşıyor galiba .Yaşadığım ilçe küçük bir ilçe tek bir hastane var ve sadece bir psikolog var.
Sizi yargılamadan dinleyecek, yön verecek birine içinizi dökebilirsiniz. İnsan bazen içindekileri birine anlatıp fikir aldığında iyi geliyor özellikle hiç tanımadığınız birine anlatmak işe yarıyor

Mümkünse bir işe girip çalışın. Eğer ki zaten çalışıyorsanız spora yazılın. Yorulmak bile iyi geliyor.İnsan boşlukta kalınca böyle düşünceler arasına sıkışıp kalıyor.

Etrafımda nerdeyse beni yargılamayacak kimse yok. Anneme anlatıyorum buna mı takıldın diyo evet anne buna takıldım diyemiyorum. Beni anlayacak biri olsa sabaha kadar ağlarım o kadar doluyum ki

Mümkünse bir işe girip çalışın. Eğer ki zaten çalışıyorsanız spora yazılın. Yorulmak bile iyi geliyor.İnsan boşlukta kalınca böyle düşünceler arasına sıkışıp kalıyor.
Çalışıyorum ne zaman ki dinlenmek istesem kafamın içi susmuyor. Yaşadığım ilçe küçük bir ilçe ve sadece bir tane spor salon var onada erkeler gidiyor çoğunlukla

Etrafımda nerdeyse beni yargılamayacak kimse yok. Anneme anlatıyorum buna mı takıldın diyo evet anne buna takıldım diyemiyorum. Beni anlayacak biri olsa sabaha kadar ağlarım o kadar doluyum ki
Ben dinlerim sizi mesajda da olsa yazmak birine anlatmak, anlaşıldığını hissetmek iyi gelir ne zaman isterseniz buralardayım her şeyin bir çözümü vardır sıkmayın canınızı

Mesneviliği araştır ben Konya’da okurken çok sıkıntılı dönemlerden geçerken yönelmiştim . Sufizm güzel bir metot , hatta ney sesi doğa sesi insana çok iyi geliyor. ruhun sıkıntısını ancak ruhunu dinleyerek giderebilirsin.

Ben de bir ay kadar önce böyleydim şimdi de böyleyim de bir az düzeldim. Mecbur da olsa kalktım bir şeyler yaptım o düzeltti. Tüm gün uzanıp Çarkı dinliyordum, yemeği bile Günde 1 haşlanmış yumurta olarak geçiştiriyordum. Hayattan hiçbir şey alamamış olmam, mutsuzluğum hepsi çok dert oldu içime ve umudum da yok artık. Kendinize uğraş bulup yapmak için zorlayın kendinizi.

Ben dinlerim sizi mesajda da olsa yazmak birine anlatmak, anlaşıldığını hissetmek iyi gelir ne zaman isterseniz buralardayım her şeyin bir çözümü vardır sıkmayın canınızı
Öncelikle güzel mesajınız için çok teşekkür ederim bir nebzede olsa iyi hissettirdiniz . Olur yazarım gerçekten beni yargılmayacak birine çok ihtiyacım var

O kadar kötü bişey ki yapıcak tonla işim var ama hiç halim yok bu aralar sürekli depresif haldeyim. Umarım sizde bir an önce düzelirsiniz böyle yaşamak gerçekten insanın hayatı kalitesini çok düşürüyor

Evet, kesinlikle olmayacak şeyler kuruyor beynim, olmayacağı için de daha da kötü oluyorum. Artık dibin dibindeyiz psikolojik olarak, hani bize açılan kapı açılsın artık.

Öncelikle güzel mesajınız için çok teşekkür ederim bir nebzede olsa iyi hissettirdiniz . Olur yazarım gerçekten beni yargılmayacak birine çok ihtiyacım var
Sizi çok iyi anlıyorum Ama geçecek bu günler merak etmeyin sadece biraz iç dökme ve zaman her şeye iyi gelecek ..

Sürekli olumsuza odaklanıyosunuzdur farkında olmadan. İşiniz varmış ne güzel. Bir sürü insanın hayal ettiği hayatı yaşıyorum diye kendinizi gaza getirin.

Ben yirmli yaşlar çok güzel geçer sanıyorumdum ama öyle olmuyormuş. Teşekkür ederim tavsiyeniz için umarım her şey bir an önce yoluna girer

Ben yirmli yaşlar çok güzel geçer sanıyorumdum ama öyle olmuyormuş. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…