sürekli düşük yapanlar gelin burda sebeplerini tartışalım!!!!

Tesekürler@arbege benimde 3 düşük var ; ( genetik test yaptrdıkmı sonuç bekliyorm.kan pıgtlasması var ama ne igne ne hap fayda etmyor ya kalp duruyo ya boş gebeliknasıl bir yol izledin gebelikte?normal gebe kalıyormuydun yoksa senmi sectin tup bebek tedavisini?

Tesekürler@arbege benimde 3 düşük var ; ( genetik test yaptrdıkmı sonuç bekliyorm.kan pıgtlasması var ama ne igne ne hap fayda etmyor ya kalp duruyo ya boş gebeliknasıl bir yol izledin gebelikte?normal gebe kalıyormuydun yoksa senmi sectin tup bebek tedavisini?
Benim hamileliklerimin hepsi tüp bebekle oldu genetik tahlil temizdi hafif pıhtılaşma çıkmıştı.benim 5.hamileliğim devam etti önceki 4 hamileliğim 5. 6. Haftada kalp atışlarını göremeden devam etmiyordu.ilk hamileliğim Hariç hepsinde kan sulandırıcı iğne kullandım.bu hamileliğimde farklı olarak Bağışıklık için farklı bi hap kullandım birde bu sefer kan sulandırıcıyı sabah akşam kullanıyorum.bu arada tedâvimin başında kortizon hapı prednol,Bağışıklık için serum kullandım.bunlarıda son iki hamileliğimde de kullanmıştım.bence senin genetik tahlilinde temiz çıkacak.fakat sana söyleyeceğim bunların hepsi bir yana benim bu hamileliğimde Yaptığım en önemli şey korku ve endişelerimden kurtulmak ve Aklımı iyi tutmak oldu.bu sefer aklıma hiç önceki hamileliklerimdeki kötü durumları getirmedim hep iyi düşündüm.psikoloji çok önemli sana tavsiyem psikolojini hep iyi tut.inşallah sende yavrularına hamile kalır ve kucağına alırsın

Back