yok terminale yani otoyola yakın 5 dakika. ama hissedebileceğim kadar yakın değil.Oturduğun yer otoban e5 kenarı falan mı? Arabalar geçince sallanıyor bellikide
bizde cam kapı açık hep ve cereyan da var avizeler hep sallanıyor oradan anlayamıyorum işte.Bazen bana da uzandığım yatak sallanıyor gibi geliyor. Başımı kaldırıyorum avizeye bakıyorum sallanmıyor. Garip..
vertigo nedir ilk kez duyuyorumVertigonuz falan olabilirmi
Beyindeki yada kulak icindeki (tam emin degilim) denge taslarinin dengesinin bozulmasi sonucu surekli bas donmesi ve deprem oluyormus hissi olurvertigo nedir ilk kez duyuyorum
kesinlikle. 60 sn sürse her yerde olur. ben 1 saat önce öyle hissedince dedim ki tamam artık sorun bende. tansiyon var mı hiç bilmiyorum ailemde tansiyon sorunu olmadı, hayatımda da hiç öyle aç kalınca fenalaşma vs. olmamıştı. bikaç kez normalken tansiyonumu ölçtürdüm 13/8 çıktı hep farklı zamanlarda. bi kontrol ettirmek lazım yatansiyonla ilgili olmasın?
ben de evde yalnızken deprem oluyor hissine kapılırım arada. (özellikle tansiyonum düşmüşse)
bakarım bişey yok.
ama sende 60 sn süren deprem hissi olmuş.
60 sn hangi deprem sürse zaten haberlere konu olur yani.
ya vertigo ya da tansiyon gibi bişey olmalı
oturduğum yerden şiddetli bir sallantı hissediyorum. bu yaklaşık bir aydır böyle. eşime deprem oldu diyorum hayır diyor. ben kesinlikle eminim sallandığından o yok diyor. etrafta inşaat vs. yok. internetten bakıyorum son depremlere evet ufak ufak olmuş ama benim hissedebileceğim bölge ve şiddetlerde değil. tam kafayı yediğimi düşünüyordum ki geçen kız kardeşim geldi. birlikte otururken" yine deprem oldu bak " dedim. duymadı. 5 dakika sonra tekrar oldu. ben bir şey demedim. bu sefer o kaldırdı kafasını "evet, duydum bu sefer " dedi. ama internette vs. yine yoktu. en azından delirmemişim onu anladım ama psikolojim çok bozuldu. evde pijamayla bile dolaşamıyorum ya daha şiddetlisi olursa kaçarım vs diye düşünüp. bir saat önce en kötüsünü yaşadım yaklaşık 50-60 sn hiç durmadı. tam evden çıkıyordum.bitti. çok şiddetli değil hissettiğim ama korkuyorum. gerçekten oluyor mu? siz de hissediyor musunuz? yoksa bu psikolojik falan olabilir mi? canım sıkılıyor bu işe.
binada kiracıyız. ama buraların eskiden hep sular içinde bir yer olduğunu biliyorum. bir de 4.kattayım ben hep o yüzden çok fazla hissettiğimi düşünüyorum.Iki kisinin ayni anda ayni halusinasyonu gormesi mumkun degildir. Binanizla ilgili bir sorun olabilir? Binanizin guvenli olup olmadigini test ettirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?