sürekli deprem olduğunu hissediyorum :(

VERTİGO.. Bende aynıyım. Bir süre sonra öyle hassaslaşıyorsun ki kimsenin hissetmediği depremleri hisseder. Araba geçse ev sallansa hafif bile olsa onu hissederim. Gıcık bir durum. .Yanlız 29 unda büyük ay tutulması varmış gel gitler olcakmış .inşallah deprem falan olmaz ya :(

binada kiracıyız. ama buraların eskiden hep sular içinde bir yer olduğunu biliyorum. bir de 4.kattayım ben hep o yüzden çok fazla hissettiğimi düşünüyorum.

İşte vesvese belkide her an olacak hissiyle yaşatıyor olabilir.
Annem çok korkar biz 6. kattayız diye evinizin altı su falan der.
Ben deprem yaşamadığım halde şiddetli yağmur yağdığı birgece paranoya yapıp evi terketmiştim
Yani etrafınızda bu şekilde konuşan falan varsa etkileniyor olabilirsiniz. Yada dedikleri gibi vertigo

VERTİGO.. Bende aynıyım. Bir süre sonra öyle hassaslaşıyorsun ki kimsenin hissetmediği depremleri hisseder. Araba geçse ev sallansa hafif bile olsa onu hissederim. Gıcık bir durum. .Yanlız 29 unda büyük ay tutulması varmış gel gitler olcakmış .inşallah deprem falan olmaz ya :KK43:

Korkutmayın ya :/

İnanamıyorum Tamamen aynı durumdayız Hem de benim de bir ay oldu Küçüktüm 1998 de büyük bi deprem olmuştu burda onu da hatılyıroum ama çocuk olunca o hisler tam kalamamış demek ki Ama geçen ay burda 5.2 lik deprem oldu uyuzmak üzereyken hissettim , hiç bu kadar net bi deprem yaşamamıştım , o hissi bu kadar aklı başımda yaşamamıştım Sonrasında bir aydır sürekli deprem olduğunu hissediyorum Bir de spora çok alışkın değilim, spora başladım Sürekli kaslarım kasılıyor, vücudumda hissettiğim titremeyi deprem sanıyorum. Hiç korku yok ama sürekli deprem oldu olacak diye bi beklenti içindeyim Sürekli internetten kontrol ediyorum ama yok

iyi bari kızlar, bunu hisseden bir ben değilmişim moralim bozuluyordu. vertigo olayını araştırdım. benim hissettğim sanki cepte telefon çalar da bir titreşim hissedilir ya yoğun ve keskin. işte öyle. özellikle vücudumun alt bölümlerinde bacak falan. o yüzden kalp de olduğunu sanmıyorum. doktora gitmeye karar verdim...:KK42:

Önce kulak burun boğaza gidin
tansiyonunuza sabah akşam ölçerek takip edin eczanelerde ölçtürebilirsiniz
bunlardan bir şey çıkmazsa psikolojiktir.

Çok çok nadir bana da oluyor bu ama benimkisi deprem sarsıntısı gibi değil. Yani çok deprem hissettim, son birkaç gecedir hissettiğim şey deprem sarsıntısı falan da değil. Geçen gece uyumak için yatmışken bir anlık sallandım gibi hissettim, hemen deprem olup olmadığını internetten kontrol ettim, yok. Ondan sonraki gece yine aynı hisse kapıldım, bu defa kardeşim de uyanıktı ve o da hissettiğini söyledi. Yine kontrol ettik ama olmadığını gördük. Bu defa kardeşim, ben yatakta debeleniyordum belki de sarsıldım sanmışımdır dedi. Dün gece yine bana oldu yatarken, kardeşime sordum ona olmamış. Deprem sitelerini kontrol bile etmedim. :D

Yalnız bundan kısa süre önce depreme kafayı takmıştım, kimse o psikolojiyi yaşamasın. Gerçekten sallanmak daha korkutucu oluyor. O ana kadar yaşadığım depremleri hiç ciddiye almamıştım, deprem deyip geçmiştim (büyük deprem yaşamadım ama hiç) ama son yaşadığım depremde ölüm korkusu hissettim resmen, o çok kötüydü. Çok kısa süreli birşeydi ama çok net hissetmiştim. Pazar gecesi de ay tutulması oldu. Facebook'ta bi deprem tahmincisi var bir süredir onu takip ediyorum, adamın tahminleri hep tutuyor ve diğer tahminciler gibi halkı korkutmuyor hiç. Merak eden varsa linki özelden yollayabilirim belki burada link vermek yasaktır şimdi.

banada oluyor canım konu açmıstım geçenlerde... geçen gece uykudan deprem oluyor dıye uyandım ve uyandıgım halde avizeler falan sallanıyordu sankı eşimde oyle bırsey yok dedi ama bende gerçekten yasadım pskolojik oldugunu dusunuyorum canım...

Sen bu konuyu açtığın gün "bende de aynısı oluyor" diyerek yorum yapmıştım hatırlıyorum :( o sıralar bir ay öncesinde deprem olmuştu ve onun etkiisndeydim Ama hala geçmedi Her dakika amaa :(

Bir defasında bende deprem yani sarsıntı olduğunu hissetmiştim ve bir kaç ay boyunca bana göre sanki gece uykuda falan sürekli deprem oluyor gibiydi ama annem gile sorduğumda yok diyorlardı . Korkudan yanlarında uyudum geçene kadar sonra unuttum geçti o his ... Belki siz bir defa hissedip etkisinde kalmışsınızdır

Back
X