Sürekli değer görme isteği

Aynenn öyle oluyor. Örneğin kayinvalidem nişanlılık döneminde bı ağzıma s.... İ kaldı. Ben unutamıyorum her gün içimde büyütüyorum. Onun haberi yok. Konuşmaya çalıştım defalarca umursamadı iyi davranarak üstünü kapatmaya çalıştı ama ben mantıklı bir açıklama duyup özür isitmeden affedemicem ömür boyu acı cekicem gibi
Kendinizi yiyip bitirirsiniz ve karşı tarafın ruhu duymaz. Bunu halletmeniz lazım.

Özür dileyecek nezakette insanlar zaten bu kadar kalp kırıp ileri gitmezler ama zaten. O yüzden genel olarak arsız olduğunu fark ettiğiniz insanlardan özür beklemeyin. Etmezler çünkü. Konuşmaya falanda çalışmayın. Oradaki öfkeyi içinizden atacak sizi sakinleştirecek bir uğraş bulun. Ben takı yapıyorum öyle zamanlarda mesela. :) Yani orada biriken enerji gitsin vücudunuzdan bir şekilde.

Normalde bu tarz insanlarla bağlantıyı tamamen kesip unutmaya çalışıyorum ama konu kayinvalide gibi hayatımda tutmak zorunda olduğum insanlar olunca beni hiçbir şey sakinlestiremiyor

Normalde bu tarz insanlarla bağlantıyı tamamen kesip unutmaya çalışıyorum ama konu kayinvalide gibi hayatımda tutmak zorunda olduğum insanlar olunca beni hiçbir şey sakinlestiremiyor
O sırada kayınvalideniz :
Valla bir şekilde yapmanız lazım. Yoksa bu öfke birikir birikir çok beklenmedik yerde patlar suçlu siz olursunuz.

Evet okumadığım mesaja cevap verdim aynen böyle inanın. Ay allahım çok zor iletişim kurmak sizinle. Tek taraflı bir iletişim şekliniz var. Sadece siz haklısınız. Hoşunuza gitmeyen ger şey edep sınırları dışında. En Nahif en kibar sizsiniz tamam. Yorum yaptığım hanımefendinin gösterdiği mesajdan bahsettim ben. Siz göstermediniz demedim ki? Oda göstermiş sizde. Ama ben onunkine yorum yaptım. Neyse hesap puf olmuş zaten. Konu daha fazla uzamayacak sevindim. Çünkü çok zor böyle sadece kendisinin anladığını iddia eden biriyle konuşmak.

Valla yorumlarınızı okudum az biraz gözlemimi yaptım.

Çok yoruyorsunuz hanımefendi. Cidden çok yoruyorsunuz. En ufak şeyi kafaya takıyorsunuz ve çok konuşuyorsunuz. (Kayınvalidemin yaptıklarını hemen anlatıyorum başkalarına demişsiniz.)

Haliyle insanlar da sizi pasif görüyor. Kafaya taktığınızı ve bunlara ses çıkarmadığınızı görüp iyi bu bana da ses edemez diyor. Aynı makyaj olayında olduğu gibi de edemiyorsunuz.

Tavsiyelerimi vereyim. Herkese her şeyinizi anlatmayın. Hele sizi güçsüz göstetecek yönlerinizi dostunuza bile anlatırken iki kere düşünün. İnsanları takmayın. Ya siz bu insanları önemsedikçe tepenize biniyorlar görmüyor musunuz?

Mesele komşun dertleşmeye gelmeni istememiş. Çok anlatırsan bir süre sonra derdinin bile kıymeti kalmaz. Aman o hep üzülüyor şimdi canımı sıkmıyayım ben pozitif arkadaşlarımla takılayım derler.

Açıkçası siz benim arkadaşım olsanız ben de sizden çekinirim pek yakın olmam. Neden mi? Çünkü kendi kıymetinizi bilmiyorsunuz. Benim huyuma gidecek birini istemem yanımda kendi fikirleri olan dile getirebilen biri olsun isterim. Az bir şey arkadaşlık edince bu kadar kafaya takan bir insan olduğunuzdan bana da bir yerde takar, yakın olmayınca alınır derim hiç bulaşmam.

Rahat ettirin kendinizi de şu insanları da. Bırakın isteyen istediği gibi davransın. İşinize gelmeyince sesinizi çıkarın. Bir daha yapmazsa affedin. Siz hem beklentiye giriyorsunuz hem eliniz boş çıkıyor hem de hesap soramıyorsunuz. Üç yerden de falso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…