Eşimde öyle diyor ama eşimin abisi takacak bana bu sefer yine eşime saracak.Amcası yani eşiniz çalıştıracaksa çalıştırsın ben şahsen kendim uğraşamam. Niye uğraşayım ayrıca bu sıcakta.
Zaten geçen sene eşimi aradığında şöyle söylemiş eşim özel derse gidiyor. Sen başkalarının çocuklarına ders ver kendi yeğenini sallama zaten ben kendi paramla başka hoca bulucam demişBen de öğretmenim.
Çevremizdeki herkes ne hikmetse yazılı dönemlerinde ve sınav yıllarında ayrı bi gelmek istiyor bize. Ben net bir şekilde sınır çizdim.
Yani elimden geleni yapayım diyorum ama inanın suistimal ediliyor. Şimdi sadece kaynak kitap önerisi ve branşım ile ilgili ders çalışma taktikleri,teknikleri verip geçiyorum.
Dahası yoruyor. Ha birde bu sizin hikayenizde olduğu gibi çocuğun zayıf not almasının ya da iyi bir net yapmasının faturasını bana kesmek şeklinde olacaksa,öyle insanlarsa hiçç gerek yok.
Madem eşiniz de kardeşinin tavırlarından rahatsız söyleyin açıkça. Dershaneye yazdırsın amcası ya da özel ders aldırsın. Bir kere tamam derseniz başınız çok ağrır benden söylemesi.
Yok olmadı çocukları bizim de yok bizde tüp bebek deniyoruz. Bi de böyle şeylerle uğraşıyoruzKaynının kendi çocuğu yok mu?
Benim kendimi hayatım yokmuş gibi davranılıyor. Ben tüp bebek yapıyorum bunu da biliyorlar kimse müsait misiniz ne derdiniz var demiyor. Ben yine verirdim yardımcı olurdum ama iğreti etti artık bu durum beniBelki bana fesat diyecekler ama çalıştırmak zorunda değilsiniz. Ben de sırf ingilizce öğretmeniyim diye akraba eş dost herkes özel ders istiyor. O da bedava. Yani işe gidiyoruz. Kendimize göre hayatımız var. Bir iki yardımcı olunur ama sınava kadar böyle bir sorumluluk almak da sıkıntı. Seneye sınavdan düşük puan alsa çocuğu değil de sizi suçlarlar gibime geliyor. Keşke sorsalardı önce emrivaki yapmadan önce. Müsait misiniz? Bu sorumluluğu alabilir misiniz? Kusura bakmayın ama aşırı sinir oldum amcaya.
Kimsenin böyle bir mecburiyeti yok. Sinir oluyorum insanların mesleği üzerinden nemalanan,drama yapan insanlara. Hiç bozmayın kendinizi. Net durun ki aralık kapı bulup dalmasın.Zaten geçen sene eşimi aradığında şöyle söylemiş eşim özel derse gidiyor. Sen başkalarının çocuklarına ders ver kendi yeğenini sallama zaten ben kendi paramla başka hoca bulucam demiş
Para falan hak getire ben paradan geçtim emri vaki yapılmasın. Evimde ki huzuru bozuyorlarBana da böyle bir iki ima yapıldı. Eşime dedim parasını versinler boş boş babamın oğlunu bile çalıştırmam. Onlar dediğinde de duymazdan geldim. Hiç bulaşmadım. Okuyoruz ama sanırsın millete okuyoruz. Herkes bedavacı olmuş valla.
Uzak dur sakın takılma da. Akraba değil akbaba böyleleri. Çocuğu dershaneye etüt merkezine versin başarı bekliyosa. Amaç sadece bedavadan sömüreyim. Yok öyle bir şey.Para falan hak getire ben paradan geçtim emri vaki yapılmasın. Evimde ki huzuru bozuyorlar
Haklısınız ama işte abisi annesini de darlıyor kadıncağız çaresizce eşimi arıyor abini ara böyle yapmayın gibisinden konuşuyor. Eşimde bi kere abisini aradı annemi mevzulara karıştırma diyecekti abisi telefonunu açmadı. Eşimde diğer kardeşini aradı ona söyledi annemi dahil etmesin dedi. Ama annesini de dahil ediyor kadın da üzülüyorKimsenin böyle bir mecburiyeti yok. Sinir oluyorum insanların mesleği üzerinden nemalanan,drama yapan insanlara. Hiç bozmayın kendinizi. Net durun ki Aralık kapı bulup dalmasın.
Keşke uzak durabilsek eşimin annesine kadar gidiyor mevzularUzak dur sakın takılma da. Akraba değil akbaba böyleleri. Çocuğu dershaneye etüt merkezine versin başarı bekliyosa. Amaç sadece bedavadan sömüreyim. Yok öyle bir şey.
Düşüncesiz bencil herifin teki bu adam. Yüz vermeyin derim.Haklısınız ama işte abisi annesini de darlıyor kadıncağız çaresizce eşimi arıyor abini ara böyle yapmayın gibisinden konuşuyor. Eşimde bi kere abisini aradı annemi mevzulara karıştırma diyecekti abisi telefonunu açmadı. Eşimde diğer kardeşini aradı ona söyledi annemi dahil etmesin dedi. Ama annesini de dahil ediyor kadın da üzülüyor
Ben tüp bebek ne olacak bu sefer tutacak mı diye düşünürken bunlarla uğraşmak istemiyorumDüşüncesiz bencil herifin teki bu adam. Yüz vermeyin derim.
İyi bulsun parası ile özel ders. Saati olmuş 1200 lira. Eltin nasıl parçalamıyor kocasını anlamadımZaten geçen sene eşimi aradığında şöyle söylemiş eşim özel derse gidiyor. Sen başkalarının çocuklarına ders ver kendi yeğenini sallama zaten ben kendi paramla başka hoca bulucam demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?