- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
-
- Konu Sahibi WomanAndProud
Maalesef dünya o kadar çok adaletsiz ki. Gelir dağılımı ise aynı şekilde.. O kız arkadaşlarının aldıkları haftalıklarla, insanlar çocuk okutup geçim sağlıyorlar.. Çok zor. Bence arkadaşlarınla arana mesafe çek. Sınırını çiz.. Herkes yerini yurdunu bilsin.. Paran kısıtlı diye de kendini ezdirme.. Sende o arkadaşlarına arada bir laf sok.. Yani onların beğenmediğin yönlerini eleştir.. Çok israf ediyorsunuz, yazıktır günahtır.. Bir pantolona 200 lira verilir mi? Paraları olmadığı için; Açlıktan ölen, soğuktan üşüyüp ölen insanlar var de.. En azından dünyanın kendi etraflarında dönmediğini öğrenmiş olurlar..Yorumlarınız için çok teşekkür ederim sorun bende değilmiş demek ki. Mimarlık okuyorum bu arada biri sormuş, tek tek alıntı yapamıyorum şu an :)
Ya o kadar rahatlar ki aklım almıyor bazen, paran varsa tamam harca ama israfa kaçıyor artık bazı şeyler. Aynı pantolondan 4 tane almak, en ufak yere taksiyle gitmek, arkadaşa hediye olarak 100tllik telefon kabı almak, falan. Bunlar param olsa bile yapmyacağım şeyler benim o yüzden hayretler içerisinde kalıyorum. Bu arada bu kız her hafta sonu şehir dışına ailesinin yanına gidiyor o paranın da haddi hesabı yok. Bunlar beni ilgilendirmez tabi ki ama aradaki uçurumu görün diye söylüyorum
Sorun özel okul da değil sizin arkadaşlarınızda.Bende özel okulda okudum hatta 2 ayrı özel okulda hiçte öyle arkadaşlarım olmadı.Çünkü kendime arkadaş olarak o tarz insanları seçmedim.Şu an çalışıyorum ailemden ayrı şehirde kendi ayaklarım üzerinde duruyorum.Ve şu halimle bir pantolona 200 lira vermem.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim sorun bende değilmiş demek ki. Mimarlık okuyorum bu arada biri sormuş, tek tek alıntı yapamıyorum şu an :)
Ya o kadar rahatlar ki aklım almıyor bazen, paran varsa tamam harca ama israfa kaçıyor artık bazı şeyler. Aynı pantolondan 4 tane almak, en ufak yere taksiyle gitmek, arkadaşa hediye olarak 100tllik telefon kabı almak, falan. Bunlar param olsa bile yapmyacağım şeyler benim o yüzden hayretler içerisinde kalıyorum. Bu arada bu kız her hafta sonu şehir dışına ailesinin yanına gidiyor o paranın da haddi hesabı yok. Bunlar beni ilgilendirmez tabi ki ama aradaki uçurumu görün diye söylüyorum
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim sorun bende değilmiş demek ki. Mimarlık okuyorum bu arada biri sormuş, tek tek alıntı yapamıyorum şu an :)