Onu öğrenemiyoruz söylemiyor mahcup duruyor ödeyeceğim diyor ama anlayışsız değiliz yani yüz defa sorduk yok dedikçe yenisi geliyor üzülüyor insan gerçekten çekmesi için sebep Yok yani 1 sene işsizlik yaşadı o sıra baya ödeyemedi mi noldı bende anlamadım ama söylemeli o zaman bide lüks takılmayı çöl seviyor onada bağlıyoruzÖnce ne için çektiğini öğrenin hiç normal değil yazık uzuldum. Öderim sanmış ödeyememiş oda uzuluyordur ama söylemesi lazım ne olduğunu :/
O rapor nereden alınıyor peki birde şartları var mı öyleHemen gidip bi rapor alin kisitli ehliyetli mi ne diyorlar bu savurganlik durumlarinda emin degilim boyle para savurganligi alkol aliskanligi olanlar kendisine atanan bir vasi olmadan ozaman hicbisey yapamiyor.. Giden gitmis daha fazla zarar vermesin size degigimi tam bilmiyorum bilen birileri ayrintili yazar birazdan size
O rapor nereden alınıyor peki birde şartları var mı öyle
Çok lüks yerlerde yiyor kimseye hayır diyemiyor odaya kapanıyor bı konularda geceleri çıkıyor şimdide odasından çıktı anlatmıyor üzgün hani mutlu olsa gamda yemeyeceğiz kendisinde biride üzüyor ses çıkarmadan evde geziyorUzulmeyin ablaniza calissin destek olsun ben devletin memuruyum bu yasimda esime aileme demeden cekmem kredi fln
Birinemi kapatırdı acaba ondanmi üzülüyor :/ benim ilk aklima bu geldi. Kendine birsey alsa sizden alırdı yani ben kardeşlerimden alirdim. Ins düzelir daha fazla üzmez ailesiniOnu öğrenemiyoruz söylemiyor mahcup duruyor ödeyeceğim diyor ama anlayışsız değiliz yani yüz defa sorduk yok dedikçe yenisi geliyor üzülüyor insan gerçekten çekmesi için sebep Yok yani 1 sene işsizlik yaşadı o sıra baya ödeyemedi mi noldı bende anlamadım ama söylemeli o zaman bide lüks takılmayı çöl seviyor onada bağlıyoruz
Tamam o zaman bende vakayım bizden şstesin yani bide faiz birikiyor üstüne borçta artıyor o da sıkıntıBirazdan avukat vs arkadaslar yada bu durumu yasayanlar gelir ben arkafasimdan duydum deidgim gibi ayrintili bilmiyorum nete bakin ama sizde google yazip istersenz bende bakicam simdi
İnan'ın bilemiyorum bende üzülüyoruz hani çok üstüne gidersek allah korusun bir şey yapar diye korkuyoruz kendine gerçekten anlayışlı konuştuk hep ama babamla annem artık sakinliğini koruyamıyor haklı olarak ben gene sakinim bunlara rağmen ama bende doldum artık ona kızıyorum içten içe bu kadar olmaz diyeBirinemi kapatırdı acaba ondanmi üzülüyor :/ benim ilk aklima bu geldi. Kendine birsey alsa sizden alırdı yani ben kardeşlerimden alirdim. Ins düzelir daha fazla üzmez ailesini
Birde ailede bilmediği için sinirleniyorlardir. Yazık okadar para ve ortada birsey varmı yani hanı suna vermiştir buna vermiştir diye. Uzuldum ablana benimde başıma buna benzer birsey gelmişti kimseye söyleyememiştimİnan'ın bilemiyorum bende üzülüyoruz hani çok üstüne gidersek allah korusun bir şey yapar diye korkuyoruz kendine gerçekten anlayışlı konuştuk hep ama babamla annem artık sakinliğini koruyamıyor haklı olarak ben gene sakinim bunlara rağmen ama bende doldum artık ona kızıyorum içten içe bu kadar olmaz diye
Savurganlik nedeniyle kisitlanma yazinca biseyler cikiyor benzer seyleri googla azyinca ornek davalar varTamam o zaman bende vakayım bizden şstesin yani bide faiz birikiyor üstüne borçta artıyor o da sıkıntı
Yok hani lüks yaşamı çok seviyor parası olduğu kadar önemsemiyormuş gibi birde herkesin hesabını ödemeye bol bol hediye almaya meyilli aynen işin p boyutu söyleyememek yani söylesen akıl almak için nasıl söyleyesin hani köyü bi insan olsa tamam anlarsınız ğzleceğini bile bile alıyor hadi ya siz çözebildiniz mi ne yaptınızBirde ailede bilmediği için sinirleniyorlardir. Yazık okadar para ve ortada birsey varmı yani hanı suna vermiştir buna vermiştir diye. Uzuldum ablana benimde başıma buna benzer birsey gelmişti kimseye söyleyememiştim
Çok sağolun bende bakıyorum bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi olduSavurganlik nedeniyle kisitlanma yazinca biseyler cikiyor benzer seyleri googla azyinca ornek davalar var
https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/savruk-kocaya-kredi-karti-yok-26092963
http://www.erdemakcay.av.tr/surekli-kredi-cekerek-aileyi-zor-duruma-dusuren-baba-kisitlanabilir-mi/
Ödedim mecbur bitti gitti ama büyük bi paraydı halada fazla kişi bilmez. Bende ablan gibiyim herkesin herşeyini ödemek isterim hediyeler alirim. Olmayan parayı borç veririmYok hani lüks yaşamı çok seviyor parası olduğu kadar önemsemiyormuş gibi birde herkesin hesabını ödemeye bol bol hediye almaya meyilli aynen işin p boyutu söyleyememek yani söylesen akıl almak için nasıl söyleyesin hani köyü bi insan olsa tamam anlarsınız ğzleceğini bile bile alıyor hadi ya siz çözebildiniz mi ne yaptınız
Bizde bi tanesi 20.000 biri 5000 biri 3000 biri 2000 küsüratlaro varda unuttum bende bugünkü gelende 3500 civarı hani dediğim gibi başka varsa söyle diyoruz yok diyor çıkıyor aslında o kadar çekmemiş ama ödemediği için paralar zamlanmış hep hani Yok dedikçe çıkıyor ona sinir oluyoruz babam hepsini kapattım diye düşünürken bugünkünüze söyleyemedik artık yaÖdedim mecbur bitti gitti ama büyük bi paraydı halada fazla kişi bilmez. Bende ablan gibiyim herkesin herşeyini ödemek isterim hediyeler alirim. Olmayan parayı borç veririmbelkide bunlar birikti dicem ama kactane mektup gelmiş olabilirmiki
Tamam ozaman düşündüğünüz gibidir ama buda bi hastalık gibi yani bu olmayan parayı savurmalar çok sağlıklı değil kendimden biliyorum o an doğru geliyor ama sonuçlarına katlanmak istemiyorsun ve o para çoğalıyorda çoğalıyor. Sen sakince konuşmaya çalış yinede. Anneme babama söylemem de. Başka ne yapilabilirki bilemedim şimdi. utancından soyleyemiyor. Yenileri cikiyorsa yavas yavas kendisi ödesin siz yardımcı olmayın. Benim anlamadığımdâ biri ödemede zorluk çekiyorsa bankalar neden daha çok kredi veriyor daha çok sıkıntıya sokuyorlar ınsanlarıBizde bi tanesi 20.000 biri 5000 biri 3000 biri 2000 küsüratlaro varda unuttum bende bugünkü gelende 3500 civarı hani dediğim gibi başka varsa söyle diyoruz yok diyor çıkıyor aslında o kadar çekmemiş ama ödemediği için paralar zamlanmış hep hani Yok dedikçe çıkıyor ona sinir oluyoruz babam hepsini kapattım diye düşünürken bugünkünüze söyleyemedik artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?