Surekli bizim yanimizda kavga eden çift

Size bana ne sana ne diyen birini kırmaktan çekiniyorsunuz. Kimse kalkıp da benim evimde beni tersleyemez o an evden kovarım . Sizin sakinliğiniz bana çok tuhaf geldi.
Banada tuhaf geldi .....Çok uzerler sizi konu sahibi bu bakış açısını acilen değiştirin yani evlatlik mi aldınız bu çifti astarı yüzünden pahalı derler zaten sürmez sizin bu arkadaşlık çirkin bitecek o hale gelmeden ufaktan yol alın naçizane

kimin evinde kime yükseliyor onlar? siz bu akıl hastalarını kırmamaya mı çalışıyorsunuz gerçekten? görüşmek istemiyoruz diye söyleyin olsun bitsin, kırılsalar kaç yazar ya? yoklukları daha iyidir.

Sürekli fotoğraf mı koyuyor inanmıyorum

Sizi kullanıyorlar , dertlerini döküp akıl alıp gidiyorlar böyle insanlar inanılmaz yorucu olur bi yerden sonra sizin evliliğinize de kıskanıp nifak sokar. Siz bunu nasıl göremeyecek kadar safsınız gerçekten evli insanların belli bi hayat tecrübesi olmaz mı neden burada bi çok kişi liseli gibi davranıyor anlamıyorum . Sizin acımıza saygı duymayan insanın kalbini kırmaktan niye korkuyorsunuz kırılsın yani size ne ? Hayat toz pembe değil hele se çocuklarınız varda az gözünüzü açın böyle Polyana gibi yaşanılmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…