Sürekli başkaları ile karşılaştırılmak....

Hastanede bir kızla tanıştım anne baba eğitimli insanlar kızlarını hep başkalarıyla kiyaslamislr okuldan dersaney,ordan çıkıp eve geliyor özel hoca sürekli ders ders bilmem kimin çocuğu tıp fakültesini kazanmış,bilmemkimin çocuğu Amerikadan okul kazanmis sende yap sende çalış çalış diye diye kızı at yarışındaki atlar gibi çalıştırmislar sosyal hayat nefes alma yok ve kız daha 17 yaşındaydı...sonra bu yavrucak tıp fakültesini kazanıyor hemde 1ncilikle gelgeleliim kız biranda bayılmalar yaşıyor elleri uyuşuyor gözleri bulanık görmeye başlıyor yüz kasılmaları vs sonra nörolojiye goturuyorlar ve kıza MS tanısı konuyor...anne baba nasıl ağlıyordu kız dediki hiç ağlamayın beni hep başkalarınin çocuklari ile kiyasladiniz size yaranmak icin istediğiniz gibi olmak için yarış atı gibi çalıştım dedi şimdi eserinizle övünun dedi ama nasıl ağlıyordu hastalığı baya ileri derecede ilerleyen bir hastalık çok çok üzülmüştum işte bunu gördükten sonra her anne baba çocuğuna iyi bir gelecek sunmak ister ama hiç sormazlarki benim çocuğum bu elinden gelen bu daha fazlası yok yani kapasitesi bu böyle yazılar okuyunca aklıma hep o kız çocuğu gelir 15 sene falan olmuştu

Sizde annenize söyleyin. Anne keşke sizde beni kurslara gönderseydiniz daha fazla ilgilenseydiniz diye. Sizi anlıyorum çünkü bende hep çocukluk arkadaşımla karşılaştırıldım. Onun ailesinin durumu iyiydi biz orta seviyo. Onlar tatillere giderlerdi evde huzur vardı. Bizim evde huzursuzluk. Annem 1-2 daha kıyasladı beni bende saydım ona onlar böyleydi biz böyleyiz. Sizde o aileyi örnek alsaydınız diye. Daha adı geçmedi.

Kuzeninin maaşının 10bin pound olduğunu hiç sanmıyorum, yani iyidir ama o kadar değildir annene fena sıkmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…