- 31 Mart 2019
- 1.190
- 3.871
-
- Konu Sahibi tabularasaa
Bir arkadaşın dediği gibi bi Bihter Ziyagil değiliz ama Cemile de değilizHer gece yatmadan once dusumu alırım, gunde ıkı bazen uc kez dıslerını fırcalarım.
Uzun tırnak sevmem tırnaklarımı keserim.
Ustumden cıkardığım kıyafeti ikinciye giymem.
Gozlerıme kalem cekerımafagahahaga
Makyaj sevmem, bebeksi cıldımı buna borcluyumagsgsgshshshsgs
Saclarımın kırıklarını ıkı uc ayda bir aldırırım. Her ay dip yaptırırdım.
Kaş almiyorum sarılar zaten.
Bıyık hıc aldırmadım.
Her ay reglımden sonra agdamı yaparım.
Simdı ben neyim, bakımlı mı?
Bırakalım ozaman ınsanlar mucevherlerımızı konussun kızlar....Bir arkadaşın dediği gibi bi Bihter Ziyagil değiliz ama Cemile de değilizbelki Arsen Hanım
Ne kadarda ben tek fark saçları nasıl yapayım derdım yok sarı ombreli kısa bob saçlarım var anca doğal kırık maşa tarzı bırakıyorum ya da düzleştirme yapabılıyorumNereye gidecek olursam olayım geceden heyecanlanırım makyajı böyle yapayım, saçı şöyle yapayım, şu kombini yapayım vs diyeSanırım insanın içinde olan bir şey. En önemlisi olan öz bakımımız bence. Onlar aksatılmamalı. Mesela cilt bakımı yapmaya üşendiğinizde geleceği düşünün, yıllar geçtikçe cildinizin fazla deforme olmasını istemeyeceğiniz için kalkıp yaparsınız :)
Şöyle ki canım istediği zaman bakımlı oluyorum şöyle bir nemlendirici sürerim bi maskara, kahverengi ruj, saçlarım toplu örgülü, ev için bol paça rahat pantolon.. Üstüne güzel bir bluz.. Birde deodorant bakımlılığım için yeterli..Ben bir iki gün kendime bakıp üçüncü gün pes ediyorum. Bakımsız dolaşmak bana kötü hissettiriyor ama üşeniyorum da devam etmeye bir öneriniz var mı
Bırakalım ozaman ınsanlar mucevherlerımızı konussun kızlar....
Shshshsjsjsjsjsjs
mücevherler uçtuuuu 2 aydırrr artık alınamaz hale geldilerrrBırakalım ozaman ınsanlar mucevherlerımızı konussun kızlar....
Shshshsjsjsjsjsjs
Belki de biraz çaba gostersek olur böyleBır sure sonra yuz yıkamak gıbı rutinleşiyor aslında
Aaa niye bakamayasın
Sen bebeksin.Her gece yatmadan once dusumu alırım, gunde ıkı bazen uc kez dıslerını fırcalarım.
Uzun tırnak sevmem tırnaklarımı keserim.
Ustumden cıkardığım kıyafeti ikinciye giymem.
Gozlerıme kalem cekerımafagahahaga
Makyaj sevmem, bebeksi cıldımı buna borcluyumagsgsgshshshsgs
Saclarımın kırıklarını ıkı uc ayda bir aldırırım. Her ay dip yaptırırdım.
Kaş almiyorum sarılar zaten.
Bıyık hıc aldırmadım.
Her ay reglımden sonra agdamı yaparım.
Simdı ben neyim, bakımlı mı?
İki türlü de çok cool duruyordurNe kadarda ben tek fark saçları nasıl yapayım derdım yok sarı ombreli kısa bob saçlarım var anca doğal kırık maşa tarzı bırakıyorum ya da düzleştirme yapabılıyorum
Kremler sivilce yapıyorNereye gidecek olursam olayım geceden heyecanlanırım makyajı böyle yapayım, saçı şöyle yapayım, şu kombini yapayım vs diyeSanırım insanın içinde olan bir şey. En önemlisi olan öz bakımımız bence. Onlar aksatılmamalı. Mesela cilt bakımı yapmaya üşendiğinizde geleceği düşünün, yıllar geçtikçe cildinizin fazla deforme olmasını istemeyeceğiniz için kalkıp yaparsınız :)
E tamam zaten bakımlısın Mervecım, bundan iyisi sam da kayısıSen bebeksin.
Şimdi okuyunca sevindim bakımlıymışım.
Yüzünü güzelce yıkayıp nemlendirmeyi canı çekmeyeni aklım almıyor hakikaten. Bence güzel aktivite. Duştu ağdaydı girmiyorum e bu ihtiyaç zaten. Maske de haftada 2 yaparım kafama göre. Daha başka bakım neydi? Oramı buramı serumlara henüz bulamıyorum. Biraz fazla genç gösteriyorum az yaşlanasım var.
Doğru krem seçimi çok önemli. Mesela yağlı ciltliyseniz su bazlı kremler kullanmanız lazım. Cilt tipinize göre Süslü Sözlük’ten krem önerilerine bakabilirsinizKremler sivilce yapıyor
Ben bir iki gün kendime bakıp üçüncü gün pes ediyorum. Bakımsız dolaşmak bana kötü hissettiriyor ama üşeniyorum da devam etmeye bir öneriniz var mı
kım demıs bunu ?Kremler sivilce yapıyor