sürekli bağıran uluyan komşu köpeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Apartmanda apartmana uygun köpek sahiplenmeli insanlar.O yorumum apartmanda gürültü yapmak ile ilgili. Çocuk olsa sus dersin, köpek anlamıyor da. Bu arada başka yorumlarda gördüm, ben kendi adıma gürültücü çocuğu olan komşulardan daha çok rahatsız olurum, çünkü çocuk dediğini anlar, hayvan anlamaz sonuçta. Burada çocuğum istediği gibi koşar diyen üyelere daha çok gıcık oluyorum.

Kendisi kedilerin beslenmesine de karşı da ancak oturduğu yerden ağlar. Sonunda da niye sincap görmüyoruz yazmış gsgsgsgs hayvanlar aç olduğu için olabilir mi acaba. ? Ne dediğini kendi de bilmiyor
Avrupa'da sokakta hayvan mı besliyorlar? Orada neden var? Biyoloji bilmeyen insanla konuşmak dünya düz diyen insanla konuşmak gibi geliyor.

Avrupa'da sokakta hayvan mı besliyorlar? Orada neden var? Biyoloji bilmeyen insanla konuşmak dünya düz diyen insanla konuşmak gibi geliyor.
Eyfel kulesinin altında insan kafası kadar büyük fareler cirit atıyor, videosu denk gelmişti. Sokakta kedi olmaması büyülü bir rüya değil yani.

Yav banane Avrupadan ? Bana sordun mu sen Avrupa’yı taksir ediyor musun diye ? Avrupa’da sokak hayvanlarını uyutan bir sistem var afedersin de öpeyim öyle Avrupa’yı barbar katiller.

Sen onu bunu bırak burada eleştirdiğin herkes ben dahil hayatında onlarca kısırlaştırma yapmış. Kaba bir hesapla benim sayemde örneğin şu an 300 hayvan daha eksik popülasyondan. Ki eminim daha fazladır da işte yuvarlayıp söyledim.
Sence şu an senin haddine mi düşmüş bizleri eleştirmek? Allah razı olsun diye elimizi ayağımızı öpeceğine bir de bizi eleştiriyor. Mama lobisi demek hmmm e ben senden daha zeki bir insanım bariz ortada sence senin bildiğim bir şeyi benim bilmeme ihtimalim var mı ? Nerden duydun mama lobisini Twitter’da mı ekşi sözlükte mi ?
Kaslı fotoğrafını pp yapan spor salonundan çıkmayan redpillci kadın düşmanlarının popüler fikirleri de senin savundukların.
Sen sus kanka istersen artık yav

Eyfel kulesinin altında insan kafası kadar büyük fareler cirit atıyor, videosu denk gelmişti. Sokakta kedi olmaması büyülü bir rüya değil yani.
Avrupadan bananeyse çok da umrumda. Sanki Avrupa olmak isteyen var

Paris'te tarihi yapıyı bozmamak için olabildiğince az altyapı çalışması yapıyorlar. Üstelik kedi hayvan da fare değil mi, onu neden sevmiyorsunuz? Nietzsche'nin şu sözü aklıma geldi: Böcek öldürürseniz kahraman, kelebek öldürürseniz hainsiniz. Çünkü ahlakın estetik standartları vardır.

Ne yapayım eve lağım faresi mi alıp besleyeyim

Bencillik derim. Nerden yemek bulsun kuş kedi köpek? Betonu mu yesin dağda bayırda toprağı mı yesin? Hayvanseverler senelerdir kısırlaştırma diye bağırıyor zaten kime neyi anlatıyorsunuz ki? Kısırlaşmayan hayvan da acından ölsün mü bu ne saçmalık ya.

Yaptığınız literatürde tahrik safsatası olarak geçiyor. Konuyla alakalı cevap yok ama ilgisiz bilgileri ortaya atıp konuyu başka yere çekmeye çalışıyorsunuz. Tavuk yabani hayvan mı? Yabani hayvansa biz yiyoruz o ne olacak? Biz her konuda Avrupa seviyesindeyiz de hayvanlara mama dökerek mi geri kaldık? Şehir içinde bir gıdım yeşillik olmadığı için sincap görmüyor olabilir miyiz? O zaman endüstriyel hayvancılığı da bırakalım doğa tamamen kendi kendine dengede dursun biz de tekrar survival of the fittest'a geri döneriz.

Benim samimiyetim yok "sen"inle. Bir de kısırlaştırdım diyorsun ama kastettiğin mama firmalarına para vermek. Evet çok(!) zekisin. Eminim ceplerine atmadan para kaynaklarını kısırlaştırıyorlardır :)

Abla modern hukuk sisteminde de zaten sorumluluk” hayvan bulunduranın sorumluluğu “ olarak geçer. Aklın yolu bir.

Benim yaşadığım yer yemyeşil ama yok. Herkes İstanbul'da yaşamıyor.

Benim samimiyetim yok "sen"inle. Bir de kısırlaştırdım diyorsun ama kastettiğin mama firmalarına para vermek. Evet çok(!) zekisin. Eminim ceplerine atmadan para kaynaklarını kısırlaştırıyorlardır :)
Nasıl yapıştırdım ama senin inadına bağışı şak diye gsgsgsgsgsgs

Aşırı saçma bir yaklaşımda bulunmuşsunuz. Millet değil hayvan, evin çocuğu evde koşunca bile rahatsız olup komşusuyla hır-gür çıkarıyor da köpek gürültüsü mü çekecek?

Benim yaşadığım yer yemyeşil ama yok. Herkes İstanbul'da yaşamıyor.
Bizim yazlıkta var halbuki. Sincabı geçin tilki bile gördük. Ben de Nietzsche'den alıntı yapayım size. Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır demiş. Yani her yeşillik bölgede sincap yok genellemesi tüm genellemeler gibi yanlışmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…