- 3 Temmuz 2013
- 894
- 3.016
- 313
- Konu Sahibi hemifrithemperi
Bebekten rahatsız olan insanlar gayet var, hatta ben size şöyle söyleyeyim burada bir sürü konu var misafir çocuklarıyla ilgili, hani şu anneleri bir şey demiyor diye eve, özel alanlara giren zarar veren eleştirilenler var ya.. Yani insan alanına giren her şeyden rahatsız olabilir.Hanımefendi okuduğum bir üyenin mesajına cevap yazdım... konu sahibinin mesajlarını görmedim henüz, saldırganlığı konusunda yorum yapamıyorum.
Komşunun hayvanı ne şekilde sahiplendigini de bilemem, biz araba çarpan bir sokak köpeğini tedavi ettirip sahiplendik ama tekrar ediyorum bu bana komşularımı rahatsız etme hakkı vermez. Çünkü sahiplendiğim hayvandan ben sorumluyum. Şartlarım uygunsa sahiplenirim, değilse sahiplenmek saçma olur.
Kolik bebek ne alaka onuda hiç anlamadım. Hayvan sahiplenmek ile bebek sahibi olmak bana göre farklı şeyler çünkü. Kendi adıma yaşadığım hiçbir yerde bebekten rahatsız olan, sorun çıkaran insanlar ile karşılaşmadım. Hayvan sesi bana göre çocuk sesine göre daha az tahammül edilebilir birşey bu arada.
Bana derseniz ki bebeklere çocuklara bir şey denmiyor, denmiyor neden çünkü çoğunda var. Yukarıda çocuk mesela gecenin bir saati deli gibi koşturuyor diyelim, alttaki aileninkinin de deli gibi koşması normalse ikisi de birbirine bir şey demez. Fakat çocuğu olmayan komşu ya da yaşlı komşular aynı sempatiklik düzeyinde yaklaşmak zorunda değil. İki tarafın da birbirini onaylaması davranışın doğru olduğu anlamına gelmiyor.
Normalleştirildiği anlamına geliyor.