- 18 Şubat 2007
- 1.050
- 221
- 648
Senden ne haberDoner o cnim merak etme ilk zaman benimde ogle idi 30+ da dogum pozisyonunu aldi ama rahim acilmadi kordon kisa imis bilmedik sezeryan oldum 3 gun sancilarla hastanede yattim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden ne haberDoner o cnim merak etme ilk zaman benimde ogle idi 30+ da dogum pozisyonunu aldi ama rahim acilmadi kordon kisa imis bilmedik sezeryan oldum 3 gun sancilarla hastanede yattim
Yok canım ya bekliyoruz net bi tarih yok ya belki haftaya deniyor en son jandarma açıklanıyir zaten.Sizin tarin bell
![]()
Hadi hayırlısı olsun,kızını büyüt tadını çıkaroldum canim dogum kontrol hapima basladim
Hadi hayırlısı olsun,kızını büyüt tadını çıkar
Erkek dedi doktor inşallah paşamız yusuf talhamiz geliyoMaşallah 20.hafta olmuşsun.cinsiyeti ne?Allah tamamına erdirsin inşallah.
Erkek dedi doktor inşallah paşamız yusuf talhamiz geliyo![]()
Nasılsın L Limon135416 .Geçmiştir inşallah rahatsızlığın...Allah ım saglikla kucagina almayi nasip etsn cnm darisi benim basima
Nasılsın L Limon135416 .Geçmiştir inşallah rahatsızlığın...
İyi hadi rahatlamışsındır.Yok canım ya ses yok daha haftaya kaldı herhaldeSukur canim iltihap iyice buyudu en sonunda patladi ilaclara devam efiyorum siz naptiniz belli olfumu sark
İyi hadi rahatlamışsındır.Yok canım ya ses yok daha haftaya kaldı herhalde(
1gün atlamışsın en son perşembe aldığina göre bugünde 2 tane içmişsin sadece cumayı atlamışsın.Aman unutma valla,alışana kadar saati kurCanim sana bisi sorucam regl 11.gunu dogum kontrol hapi kullaniyorum
Persembe 18.00 da aldim bir daha unutmusum almayi bugun saat 5 te fark ettim 2 sini birden aldim 1 gun mu 2 gun mu unutmus oluyorum :/
Aynen ogle canim valla zor oluyor boyle de en iyiside bu benim icin.1gün atlamışsın en son perşembe aldığina göre bugünde 2 tane içmişsin sadece cumayı atlamışsın.Aman unutma valla,alışana kadar saati kur![]()
Ayy aynen bizde de yok yarın yada cuma deniyor ama belli değil.Sen nasılsın geçti mi rahatsızlığın?Esya toplama işine başladın mı?Canim var mi haber ses soluk bizim hala yok
Ayy aynen bizde de yok yarın yada cuma deniyor ama belli değil.Sen nasılsın geçti mi rahatsızlığın?Esya toplama işine başladın mı?
Yok bende başlamadım.çogu esyamı açmamıştım zaten bi oda koli odası yapmıştık belli olsunda o gazla toplarım kullandıklarımıSukur rahatsizligim gecti canim esya toplama isine baslamadim ufak tefek seyler gidecek zaten mutfak esasi falan buyuk esya almadik doguya gidicez diye 2.el onlar goturmemin anlami yok :) sen basladin sanirim:)