• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Kızlarr dun sağ kasigima iğne batar gibi şancı geldi bir kaç kez tekrarladı 1 hafta oncede sağ göğsüm cokk gerildi sonra sol göğsüm çok kotu gerildi sızladı. 3 ay öncede boş gebelik yaşadım hamile kalmak istiyorum tekrar iki gün var adetime testte yapmak istemiyorum. Bu durumlari yaşayıp hamile olan varsa bana lütfen yardımcı olurmusunuz
Ben iki gebeliğimde de hiç belirti yaşamamıştım adetim geçince anladım ama bu şekilde yaşayıpta hamile olan çook insan var en iyisu 2 gün daha beklemek Allah gönlünüze göre versin

Kızlar ya böyle usutmusum gibi kasık ağrısı giriyor birde geçen gün göğsümde bir damar acıdı biraz. Takmak istemiyorum normal arada okur öyle fln deyip geçiyorum :63::KK1: bat a 7 günüm var dua edinn

Kızlarrrrrr nasılsınız?Ben biraz tedirginim bu sabah adet olmam lazımdı ama bu saat oldu tık yok.27 günde bir oluyorum hiç şaşmazdı,mevsimsel bişey mi acaba?Tam tayin üstü :silah:

Canim yoldayim bende bursaya gidiyorum ailemin yanina hafta sonu sinavim var mevsimsel olabilir dusunmemeye calis bir de tayin stresinden falan da gecikir aviklanmadi etmedi ya aciklaninca haber et merak ediyom
İyi yolculuklar canım başarılar.Açıklansın haberleşelim öğlen test yapıcam

Canım belli ama sistem kilitlenmiş girilmiyor.Akşama öğreniriz inşallah.Kaç günlüğüne gidiyor bitlise eşin,sende ailenlemi kalacaksın?

Canim pazartesi gunu belli olacakmis kac gun luk oldugu buyuk ihtimal bitlis de kalici olursunuz diyor herkes evet ailem ile kalicam sure belli olsunda eger kalici olur ise bitlis sonradan bende gidicem bana da yaz canim merak ettim insallah hayirli bir yerdir

Canim pazartesi gunu belli olacakmis kac gun luk oldugu buyuk ihtimal bitlis de kalici olursunuz diyor herkes evet ailem ile kalicam sure belli olsunda eger kalici olur ise bitlis sonradan bende gidicem bana da yaz canim merak ettim insallah hayirli bir yerdir
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

kızlar birseysorucam suan akıntı yok gibi bişe yani doğurganlık dönem değil. Acaba regl e 5 günkala yinede hamile kalma ihtimalim varmı ?:halay: bu arada takvimim deki doğurganlıkgünleri ni değerlendirdi k çok takmasamdakaşık ağrım oluyor ve karin

Back