• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Cok sukur canim aa ne demek o?
Ilk kez duyuyorum allah yardimcin olsun insallah atlatirsin kotu bisi diildir ins.

Canım vajina da sağ tarafta sislik olustu ilk evlendigimde olmustum ilaclarla gecmisti simdi yine tekrarladi oturamiyorsun felaket bir acı var ceviz buyuklugunde sis uç vermis sivilce dusun baski yapinca cok avir ya su an aynen oyleyim

Canım vajina da sağ tarafta sislik olustu ilk evlendigimde olmustum ilaclarla gecmisti simdi yine tekrarladi oturamiyorsun felaket bir acı var ceviz buyuklugunde sis uç vermis sivilce dusun baski yapinca cok avir ya su an aynen oyleyim

Ay kiyamam ya insallah cabucak gecer :(

Çok geçmiş olsun L Limon135416 acil şifalar dilerim.

Sende durumlar nasıl POWERHACK POWERHACK ?

Regl 1 hafta gecikti cnm en son persembe test yaptim elimde test kalmadi test aldigimda bakicam 2 gundur regl olacakmisim gibi sanci oluo kisa sureli bakalim hayirlisi hakkimizda diyorum ve ilk basta yaptigim sabirsizligin ceremesini cekiorum keske harcamasaydim diyorum ama testlerde bir garip silik gibi cikariyordu heyecan yapiordum sonra fark ettim ki testin kendiliginde varmis :(

Dr.mu önerdi bitkisel kürü canım inşallah iyi gelir.Tayinler 9-13 arası deniyor ama bakalım bekliyoruz.Sizin ne zaman?

Yok canim saraçoglunun kürü faha once vajinal akinti icin dr a gitmistim fitil vermisti ama tamamen gecirmemisti saracoglunun sogan kurunu yapmistim iyi geldi simdi de kist icin dr a gittigimde ameliyat demisti iltihap in alinmasi lazimmis ama yine tekrarliyormus bende bu sefer gitmedim kür denicem bakalim gecmez ise giderim bizim de hala belli olmadi ya mayis in ilk yada 2.haftasi diyorlar ama bilmiyorum belli tarih de verilmiyor aciklansa da kurtulsak belirsizliklerden

Dun yumurtlma gunumdu bız yaotıkyaptıktan sonrasol kadım agrıdı hep halaagrıoustmus olvılrmıuım

Yok canim saraçoglunun kürü faha once vajinal akinti icin dr a gitmistim fitil vermisti ama tamamen gecirmemisti saracoglunun sogan kurunu yapmistim iyi geldi simdi de kist icin dr a gittigimde ameliyat demisti iltihap in alinmasi lazimmis ama yine tekrarliyormus bende bu sefer gitmedim kür denicem bakalim gecmez ise giderim bizim de hala belli olmadi ya mayis in ilk yada 2.haftasi diyorlar ama bilmiyorum belli tarih de verilmiyor aciklansa da kurtulsak belirsizliklerden
İnşallah ameliyatsız geçer durumunu bildirirsin:))

Insallah kurle gecer ameliyat a gerek kalmaz canim aman dikkat et usutme oda tetikler orasini hep temiz ve kuru tut gunluk ped kullaniosan kullanma

Kizlar bir de size bisiy sormak istiyorum 24 nisan da adetim bitti 27 ve 29 nisan da esimle birlikte olduk sonra zaten kist oldu bir daha birlikte olamadik ama cok ilginctir ki benim her 2 gogsumde felaket aciyor dolgunluk var gibi hatta ayaklarima da agrilar vurmustu ama ben hep kist e yorumladim sizce hamile olsam bile bu kadar erken belli edermi

Kizlar bir de size bisiy sormak istiyorum 24 nisan da adetim bitti 27 ve 29 nisan da esimle birlikte olduk sonra zaten kist oldu bir daha birlikte olamadik ama cok ilginctir ki benim her 2 gogsumde felaket aciyor dolgunluk var gibi hatta ayaklarima da agrilar vurmustu ama ben hep kist e yorumladim sizce hamile olsam bile bu kadar erken belli edermi
Cnm 1 hafta olmus erken belli olmaz ben kizimda 10 gun kala baslamisti agri zaten 5 gun kala idrarda pozitif cikti.erken yumurtlamisim.
Yani hemen belli etmez kendini piskolojik olabilir

O zaman hic kafama takmiyim ben :) yoksa adet de gecikiyor canm

Haklisin cnm takma ben bosverdigim ay hamile kaldim 11 ay kastim kendimi 12.ay olursa olur daha yasim genc dedim ve bir baktim regl 5 gun kala esimin hissetmrsiyle testte belli oldu.

Canim bende doktordan geldim simdi dayanmak zor oldu gideyim dedim 2 antibiyotik 1 fitil 1 agri kesici verdi iltihap kapmis dedi eger buyur ise ameliyat yapmak lazim dedi su an icin onermiyorum dedi bakalim hem ilaclar hem bitkisel kurler devam edicem insallah gecer

Bu arada bebek dusunuyoruz dedim canim yumurtlama gunlerine mi uymak lazim dedi doktor dedi ki adet bittikden sonra ertesi gun iliskiye girin dedi 48 saat sperm ler canli kaliyormus icer de yumurtlama takibi onermiyorum dedi

Canim bende doktordan geldim simdi dayanmak zor oldu gideyim dedim 2 antibiyotik 1 fitil 1 agri kesici verdi iltihap kapmis dedi eger buyur ise ameliyat yapmak lazim dedi su an icin onermiyorum dedi bakalim hem ilaclar hem bitkisel kurler devam edicem insallah gecer

Insallah canim bu arada evet adetten kesildikten sonra hemen iliski denilio.
Dikkat et sen gene ilac kullanirken hamile felan kalirsin allah korursun

Back