• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Ve canlar bende anne oldum şükürler olsun rabbim olmayan herkese nasib etsin . mükemmel bir duygu çok başka birşey. bambaşka. Ve de çok acılı

Kuzum allah hayirli evlat olmayi nasip etsin saglikla buyusun insallah nasilsiniz simdi sen bebis rabbim sutunu bol eylesin insallah

Kuzum allah hayirli evlat olmayi nasip etsin saglikla buyusun insallah nasilsiniz simdi sen bebis rabbim sutunu bol eylesin insallah
Amin Amin Allah razı olsun çok şükür ikimiz de iyiyiz ama bu dikiş ağrıları mahvetti beni. Ne yapsam olmuyor norma
Amin Amin Allah razı olsun cümlemizin kimi inşallah. iyiyiz çok şükür. Ama bu dikişler beni mahvetti. Normal doğum çok dikiş de yok ama yanma agri geçmiyo temiz kuru tutuyorum en son bir kaç gün önce doktorâ gittim ne iç ne dış dikişler temiz dedi. Tentürdiyotta kullanıyorum ama nafile. Bazen öyle oluyor ki hiçbirşey kar etmiyor bazende sanki hiç yokmuş gibi.

Ben aynı beklemeye devam 2.ci bebek için uğraşmaca yarın gidip hormon testi yaptırıcam kısmet. Buradaki kızları bilmem ne yaptılar meral ettim bende :)

Back