- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Canimmm naptiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Ahh canım bizim Van-Çatak çıktı.Ben çocuklarla memleketten Çanakkalede lojman istiycez 2 yıl idare edicezCanimmm naptiniz
Ahh canım bizim Van-Çatak çıktı.Ben çocuklarla memleketten Çanakkalede lojman istiycez 2 yıl idare edicez
Ahh canım bizim Van-Çatak çıktı.Ben çocuklarla memleketten Çanakkalede lojman istiycez 2 yıl idare edicez
Canimmm naptiniz
Sorma ya ben çocuklarla çanakkaleye gidicem 2 yıl idare edicez.Bitlis kaç yıl ?Esim ilk etap da beni de goturmuyor bitlis e gecici ya su anlik kesin tercihler aciklansin bakalim nolcak of ya
Sorma ya ben çocuklarla çanakkaleye gidicem 2 yıl idare edicez.Bitlis kaç yıl ?
Selam canım tayin işleriyle uğraşıyoruz.eşimle gidimiyorum maslesef moralim bozuktu biraz.yavaş yavaş esya topluyirum L Limon135416 tayinler belli oldu onlarında nereye çıktı acaba?Canım senin testinde bişey göremedim günün geçti mi?Bu ay benimde geçmişti test yaomıştım çook cok silik çıkmıştı ama akşamına olmuştum şükürler olsun.
Selam canım tayin işleriyle uğraşıyoruz.eşimle gidimiyorum maslesef moralim bozuktu biraz.yavaş yavaş esya topluyirum L Limon135416 tayinler belli oldu onlarında nereye çıktı acaba?Canım senin testinde bişey göremedim günün geçti mi?Bu ay benimde geçmişti test yaomıştım çook cok silik çıkmıştı ama akşamına olmuştum şükürler olsun.
2 sene kalacak arada gelip gidecek ama zorrr((7gunlük aradaysan olursun inşallah ben 4.günü olurdum hep şaşmazdı:)))
7gun içinde olnan lazımdı,11.gün tehlikeli günler.testi yarın ilk idrarınla tekrar yap benceOo 2 sene allah sabirlar versin benim 7.gun bugun biticek yarin baslamam lazim
7gun içinde olnan lazımdı,11.gün tehlikeli günler.testi yarın ilk idrarınla tekrar yap bence
O yuzden korkuorum normalde 4 yada 5 .gun gelirdi.
Birde 26.saat sonra ictim bilemedim disari cikarsam test alicam hala gelen giden yok gun bitti
Canim kafana takma olursun bizde tayin isleri ile ugrasiyoruz fazla giremiyorum evi bosalttik kayinvalidemlere geldim esim bitlis de su an icin gecici ama sanirim orada kalacak
Anladim canim hayirlisi neyse hakkinizda o olsun evi bosaltmaniza uzuldum sen demi bitlise donuceksin yoksa kalicakmisin
Belli olmadı mı L Limon135416Amin canim esimin ilcesi belli olsun bende gidicem su an ailemin yanindayim