• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Canlarim nasilsiniz uzun zamandir giremedim kizim hastalandi.
Cok sukur simdi iyiyim sizleride rabbim hakkinizda neyse hayirlisi onu eylesin ins.
7 gun ara verdim yasmini ama bu sabah bir tane test vardi evde merakimda yaptimda yapmaz olaydim silik cizgi cikti acaba 1 gun hapi icmeyi unuttum regl 11.gunu idi olmus olabilir mi bugun 22.gun resme yaklastirip bakmaniz gerek :)
20160525_080204-1.jpg

Selam canım tayin işleriyle uğraşıyoruz.eşimle gidimiyorum maslesef moralim bozuktu biraz.yavaş yavaş esya topluyirum L Limon135416 tayinler belli oldu onlarında nereye çıktı acaba?Canım senin testinde bişey göremedim günün geçti mi?Bu ay benimde geçmişti test yaomıştım çook cok silik çıkmıştı ama akşamına olmuştum şükürler olsun.

Selam canım tayin işleriyle uğraşıyoruz.eşimle gidimiyorum maslesef moralim bozuktu biraz.yavaş yavaş esya topluyirum L Limon135416 tayinler belli oldu onlarında nereye çıktı acaba?Canım senin testinde bişey göremedim günün geçti mi?Bu ay benimde geçmişti test yaomıştım çook cok silik çıkmıştı ama akşamına olmuştum şükürler olsun.

Aa canim ya evet sizin tayin isleri vardir zor allah sabirlar versin kac ayligina gidio?
Bu aksam test alicam canim 2 gun bekledim 7 gunluk aradayim yasminin ins yoktur.
Pek ihtimal vermiyorum ama cok silik cikti sen olmussun ne guzel darisi basima

2 sene kalacak arada gelip gidecek ama zorrr:(((7gunlük aradaysan olursun inşallah ben 4.günü olurdum hep şaşmazdı:)))

2 sene kalacak arada gelip gidecek ama zorrr:(((7gunlük aradaysan olursun inşallah ben 4.günü olurdum hep şaşmazdı:)))

O yuzden korkuorum normalde 4 yada 5 .gun gelirdi.
Birde 26.saat sonra ictim bilemedim disari cikarsam test alicam hala gelen giden yok gun bitti:KK17::KK51:

Canim kafana takma olursun bizde tayin isleri ile ugrasiyoruz fazla giremiyorum evi bosalttik kayinvalidemlere geldim esim bitlis de :( su an icin gecici ama sanirim orada kalacak

Canim kafana takma olursun bizde tayin isleri ile ugrasiyoruz fazla giremiyorum evi bosalttik kayinvalidemlere geldim esim bitlis de :KK43: su an icin gecici ama sanirim orada kalacak

Anladim canim hayirlisi neyse hakkinizda o olsun :( evi bosaltmaniza uzuldum sen demi bitlise donuceksin yoksa kalicakmisin

Back