- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim çok güzel bi yermiş rahatlıkla gidebilirsin gözün aydınCanim dun belli oldu bitlis tatvan bugun baslama yapti:)
Ne yaptın POWERHACK oldun mu?
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız
Yarın tekrar kontrol var valla zaman geçtikçe beni Doğum korkusu sarıyor ne yapacağım bilmiyorumcanim masallah 30 olmussunuz nasilsiniz sen nasilsin bebis nasil biz iyiyim bu pazar 1 yasina gircek kizim :) hazirlik yapioz
Yarın tekrar kontrol var valla zaman geçtikçe beni Doğum korkusu sarıyor ne yapacağım bilmiyorum
Kızlar nasilsiniz gorusemedik bayadir
Iyiyiz kuzum hafif grip atlatiyoruz ailecek sen nasilsin nasil gidiyor hayat
Gecmis olsun canim ya benim hayat skci 3 aydir esimden ayriyim bitlis de ben hala gidemedim ne zaman gidecegimde mechul
Benim adete 3 gun kala öyleydi tuhaf kasik agrisi yururken batma falan test yaptim silikte olsa cikti sizde yapin istersenizMerhaba kızlar.. şüpheli kasık ağrısı deyince yazayım dedim erken hamilelik belirtileri neler? ben adetime 1.5 hafta kala kasıklarımda ağrı hissettim 1 hafta boyuncada hızlı yürürsem sanki rahmim düşecek gibi bir his.. kendi kendime mi öyle geliyor bilmiyorum dünde hafif bir leke geldi normalde bugün falan regl olmam gerek.. başka belirtileri varmı ve ne zaman test yapmalıyım..
Kiyamam canim allah kavustursun zor meslek var ayri gayri kaliosun
Evi tasiorum bende daha sicak daha guzel bir eve geciorum :)
Tasindik cnm bugun zor oldu ama bitti sayilir vallaAllah im yardimcin olsun cnm ev tasimasi zor
Tasindik cnm bugun zor oldu ama bitti sayilir valla
Gozun aydin canim o zaman valla ben daha gidemedim esyalar yerlescek etcek bir dunya is var :)
Ya birşey soracağım sıvının geldiğini Nasıl anlarız kokusu falan Nasıl oluyor dünden beri böyle akıntı değişti su gibi geliyor . ıslak ıslak peçete hep su olablir mıcanım hiç korkma bende korktum korkudan uykusuz kaldıgım bile oldu ama hepsi boşa imiş :) sen içini ferah tut allah yardım ediyor
canım bu zamnalarda idrar kaçırma cok sık yasanıyor ama şüphen varsa git doktora bir kagıt verıcek altına koyacaksın yarım saat bekliyceksın doktor ögle anlıo amniyo svısımı diilmiş die cok mu gelioYa birşey soracağım sıvının geldiğini Nasıl anlarız kokusu falan Nasıl oluyor dünden beri böyle akıntı değişti su gibi geliyor . ıslak ıslak peçete hep su olablir mı