• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Merhaba kızlar.. şüpheli kasık ağrısı deyince yazayım dedim erken hamilelik belirtileri neler? ben adetime 1.5 hafta kala kasıklarımda ağrı hissettim 1 hafta boyuncada hızlı yürürsem sanki rahmim düşecek gibi bir his.. kendi kendime mi öyle geliyor bilmiyorum dünde hafif bir leke geldi normalde bugün falan regl olmam gerek.. başka belirtileri varmı ve ne zaman test yapmalıyım..

Merhaba kızlar.. şüpheli kasık ağrısı deyince yazayım dedim erken hamilelik belirtileri neler? ben adetime 1.5 hafta kala kasıklarımda ağrı hissettim 1 hafta boyuncada hızlı yürürsem sanki rahmim düşecek gibi bir his.. kendi kendime mi öyle geliyor bilmiyorum dünde hafif bir leke geldi normalde bugün falan regl olmam gerek.. başka belirtileri varmı ve ne zaman test yapmalıyım..
Benim adete 3 gun kala öyleydi tuhaf kasik agrisi yururken batma falan test yaptim silikte olsa cikti sizde yapin isterseniz

canım hiç korkma bende korktum korkudan uykusuz kaldıgım bile oldu ama hepsi boşa imiş :) sen içini ferah tut allah yardım ediyor
Ya birşey soracağım sıvının geldiğini Nasıl anlarız kokusu falan Nasıl oluyor dünden beri böyle akıntı değişti su gibi geliyor . ıslak ıslak peçete hep su olablir mı

Ya birşey soracağım sıvının geldiğini Nasıl anlarız kokusu falan Nasıl oluyor dünden beri böyle akıntı değişti su gibi geliyor . ıslak ıslak peçete hep su olablir mı
canım bu zamnalarda idrar kaçırma cok sık yasanıyor ama şüphen varsa git doktora bir kagıt verıcek altına koyacaksın yarım saat bekliyceksın doktor ögle anlıo amniyo svısımı diilmiş die cok mu gelio

Back