Kahverengi akıntı sonrası adet ve şiddetli kasık ağrısı

Benim de yaklaşık 6 aydır adetim bittikten 5-6 gün sonra 2-3 gün süreyle az az kahverengi lekelenmem oluyor. Adet olmadan 2 gön önce de aynı şekilde kahverengi akıntım olup sonra normal adet görüyorum. Ara ara sağ kasığımda ve sağ üst bacağımda hafif ağrı oluyor. Doktora gidip kan testi yaptırdım ve ultrason çektirdim. Doktor ikisinde de herhangi bir şey olmadığını, her şeyin gayet temiz olduğunu söyledi. Daha önce başına buna benzer olay gelen oldu mu acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Evli değilim bu arada
Canım benimde adet bitiminden sonra ağrı şişlik akıntı oluyor. Yumurtlama dönemi büyük ihtimalle. Adet öncesinde gelen akıntında yine regl başlangıcıdır. Bende de benzer durumlar var dr sorun yok dedi. Peki adet sonunda yaşadığınız akıntı esnasında kasık ağrınız oluyormu

Canım benimde adet bitiminden sonra ağrı şişlik akıntı oluyor. Yumurtlama dönemi büyük ihtimalle. Adet öncesinde gelen akıntında yine regl başlangıcıdır. Bende de benzer durumlar var dr sorun yok dedi. Peki adet sonunda yaşadığınız akıntı esnasında kasık ağrınız oluyormu
Oluyor ama dediğim gibi belli belirsiz 1-2 aydır ağrı oluyor. Hatta acaba kafaya taktım da psikolojik mi ağrıyor diye de düşündüm :) Sonuçlarda da bir şey çıkmadı ama insan ister istemez kafasına takıyor.

brn adet sonrası akıntı yaşamıyorum..
şuanda sıkıntılarım devam edıyor4.gun bugun kadık ağrısı kramplar ozellıkle gece yatınca..bıde cok üşüyorum ısınamıyorum bı turlu bel agrım gunduzlerı daha cok var..gece 2 kez uyandırdı kadsıgıma gıren kramplar..haftasonuda devam ederse kadındoğuma gıdecğim..kasıklarımda kıst vs olmasından korkuyorum yaşım 34 ve ılkkez boyle bışey yaşıyorum

brn adet sonrası akıntı yaşamıyorum..
şuanda sıkıntılarım devam edıyor4.gun bugun kadık ağrısı kramplar ozellıkle gece yatınca..bıde cok üşüyorum ısınamıyorum bı turlu bel agrım gunduzlerı daha cok var..gece 2 kez uyandırdı kadsıgıma gıren kramplar..haftasonuda devam ederse kadındoğuma gıdecğim..kasıklarımda kıst vs olmasından korkuyorum yaşım 34 ve ılkkez boyle bışey yaşıyorum
Canım gittin mi dr ne dedi

Merhaba kızlar, ben henüz ilk reglimi olmadım 22 haziranda ic camasirimi kaplayacak kadar kahverengi akinti geldi ve kesildi daha sonra cok az pembe akinti geldi sonra tekrar eskisi gibi beyaz sarımsı rengine döndü her şey düzeldi gibiydi ama o kahve akintidan onceki dizlerim belim cok kotu agriyordu o akintidan sonra bir sure daha oyle agridi sonra oda hafifledi ondan beridir kasik agrilarim yumurtaliklarim belim dizin basim gercekten agriyo oldurecek gibi degil ama sanki tuvaletimi tutuyormusum birisde karnimdan bastiriyormus gibi oluyor bazende sanci giriyir hala ayni agrilar var ama akintim hala normal sizce âdet mi olacagim vucut mu hazirlaniyor yoksa baska bir sey mi bilen var doktor gitmeli miyim bide daha once yaklasik 1 2 ay once basit kist bulunmustu en buyuk 1 cm idi sizce nedir bu bilen varsa yardim etsin

Merhaba kızlar var tarihi 1 ocak son 4 5 gündür sag kasigimda ağrı ve batma oluyo ara ara mide bulantısı ve terlemeyle beraber ateş sicaklama oluyo 5 aylik evliyim 3 aydır deniyoruz sonuç maalesef negatif bu ay üstüne düşmedim hiç düşünmedim ama kendimi bu ay degisik hissediyorum 4 gün var test yapmak istemiyorum negatif görmekten korktuğum için acaba psikolojik yada stresten dolayı bisey mi diye düşünüyorum bebek fikrini dusunmemeye çalışıyorum olursa olur olmazsa daha önümüzdeki aylar olur diyorum fikirlerinizi almak istedim

Benim de yaklaşık 6 aydır adetim bittikten 5-6 gün sonra 2-3 gün süreyle az az kahverengi lekelenmem oluyor. Adet olmadan 2 gön önce de aynı şekilde kahverengi akıntım olup sonra normal adet görüyorum. Ara ara sağ kasığımda ve sağ üst bacağımda hafif ağrı oluyor. Doktora gidip kan testi yaptırdım ve ultrason çektirdim. Doktor ikisinde de herhangi bir şey olmadığını, her şeyin gayet temiz olduğunu söyledi. Daha önce başına buna benzer olay gelen oldu mu acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Evli değilim bu arada
Bende öyleyim tekfark ağrım çok şiddetli

Ben kistten suphelendim canim bende de var ve çamur gibi akıntı yapar regli oncesi ya da sonrasi hatta reglilerinin cok sancılı geçmesinden de ben cikolata kisti olabileceginden suphelendim kadin doguma bi görün istersen umarim bi sey yoktur bende eskiden bu kistten adetlerim zulüm olurdu suan agrisiz oluyorum ama kistim hala duruyor
Ağrınızı ne geçirdi peki

X