• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Canim direnme agrin var ise git bence

canim agri degil de yururken bir basinc var ve asiri doluluk sanki kasigimin rahimin icine kucuk kucuk balon sisirmisler.

bzma moralini rabbim bilir hayirlisini ne zaman gelecegini ben kizima 1 sene bekledim 12.ayinin sonunda baktim ki gelmis :KK33:

Kızlar ne haber?Okudum yazılanları hayırlısı olsun L Limon135416 ,tayinlere az kaldı meraktayım valla inşallah güzel bi doğumuz çıkar.Sen ne yaptın POWERHACK POWERHACK gittin mi dr.a.Ben de erken olucam bu ay herhalde bikaç gün önden olacak gibiyim :)))

gitmedim hayatim ya zaten esim maasini almadi kredi kartini sisirmek istemedim.
bekliycem evde test yapicam simdi muayne 30 kan 50 vermek istemedim :(

kizlar ben bugun 4 gun kaldi sanarken 6 gun kalmis meger :)
bir takvime baktim hesap yaptim 29 u diye cikiyor ben 27 saniyordum :)
neyse artik uzun zaman leke de gelmedi 6 8 11 14 16 da geldi bir daha yok sukur.

kizlar ben bugun 4 gun kaldi sanarken 6 gun kalmis meger :)
bir takvime baktim hesap yaptim 29 u diye cikiyor ben 27 saniyordum :)
neyse artik uzun zaman leke de gelmedi 6 8 11 14 16 da geldi bir daha yok sukur.
Benimde bat yarın.Kocacıma şaka yaptım 2 gün geçti diye yüreğine iniyordu adamcazımın şaka şaka dedim ama adet yakın diye korunmasız ilişki oluyodu bi araştırdım netten adete yakın hamile kalanlarda varmış aman olacaksada tayin zamanı olmasın..

Benimde bat yarın.Kocacıma şaka yaptım 2 gün geçti diye yüreğine iniyordu adamcazımın şaka şaka dedim ama adet yakın diye korunmasız ilişki oluyodu bi araştırdım netten adete yakın hamile kalanlarda varmış aman olacaksada tayin zamanı olmasın..

hahaha :D kiz ogle saka yapma kalpten gitmesin sonra ben netten gebelik testi spirasi vericem burda 5 tl gebelik testi nette 25 tanesi 20 tl :) hemde kizimda erken gostermisti laboquick marka cok iyi.
aksama kredi kartindan alicam her ay 10 tl vermektense aliyim kalsin kenarda yazik gunah

hahaha :KK70: kiz ogle saka yapma kalpten gitmesin sonra ben netten gebelik testi spirasi vericem burda 5 tl gebelik testi nette 25 tanesi 20 tl :) hemde kizimda erken gostermisti laboquick marka cok iyi.
aksama kredi kartindan alicam her ay 10 tl vermektense aliyim kalsin kenarda yazik gunah
Evet uygunmuş fiyatı ama 25 tane çok değil mi neyse bulunsun evde :))))))

İyiyiz canım,çoluk çocuk dışarlardaydık bugün senden ne haber?

oh ne guzel canim hava soguk die cikmadik biz iyiyim bat i bekliorum bugun testlerim geldi :) 10 tane yarin sabah bakmayi dusunuyorum bugun yaptim da test yeri belli idi sadece golgelik cikti bilmiyorum sabah belli olur varsa bebis :)

Back