Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi çizgi var orda canım tekrarla bakalım koyulaşma olursa vardır:))))t nin altindaki cizgiyi ben mi goruyorum bir tek.
3 dk da pembelik vardi ama azicik sonra 20 dkda ki hali bu ?
Bi çizgi var orda canım tekrarla bakalım koyulaşma olursa vardır:))))
cuma gunune kadar bekliycem her gun test yapa yapa testim cok az kaldi :)
gelecegi varsa gelir yavrumun yoksa ben korunmaya devam edicem durumumuz biraz bozuk bu ara rabbim yardim ederde kalkiniriz insallah
Amin canım inşallah.Yüce Rabbim neyse hayırlısı onu nasip etsin.Bende bu ay hapa başlim dedim ama bende çok sinir yapmıştı vazgeçtim.Bizede iki çocuk yeter,Allah isteyenlere nasip etsin inşallah...cuma gunune kadar bekliycem her gun test yapa yapa testim cok az kaldi :)
gelecegi varsa gelir yavrumun yoksa ben korunmaya devam edicem durumumuz biraz bozuk bu ara rabbim yardim ederde kalkiniriz insallah
Amin canım inşallah.Yüce Rabbim neyse hayırlısı onu nasip etsin.Bende bu ay hapa başlim dedim ama bende çok sinir yapmıştı vazgeçtim.Bizede iki çocuk yeter,Allah isteyenlere nasip etsin inşallah...
cok sevindim sekerim insanin evi gibisi yok dimi :)Kızlar nasilsiniz ne var ne yok ben evine dondum sukur:)
cok sevindim sekerim insanin evi gibisi yok dimi :)
ben regl bekliorum test negatif olucam insallah.
Senin içinde bi değişiklik oldu iyi oldu :)))Bende çook özledim annemi,babamı okullar kapanınca inşallah giderim tabi tayin işleri nasıl olur bilemiyorum...Kızlar nasilsiniz ne var ne yok ben evine dondum sukur:)
Tekrar test yaptın mı silik bişeyler çıkmıştı?cok sevindim sekerim insanin evi gibisi yok dimi :)
ben regl bekliorum test negatif olucam insallah.
Tekrar test yaptın mı silik bişeyler çıkmıştı?
Aynen canm insanin evi gibisi yok :) hakkinda hayirlisi canim bu ay olmaz diger ay olur
Ancak kan tahlilinde çıkabilir,ultrasonda görünmez daha,Allah gönlünüze göre versinmerhaba arkadaslar size sorum olucakti 4 aylık evliyim bu ay nisan 14 adetim bitti 7 gün sonra sag kasigimda asiri hissedilir batma acı. agrı halsizlik yorgunluk bel agrisi yanliz tek goğsumde aci var mayis 3 dr randevum varbebek varsa cikarmi adetim mayis 8 deyardimci olursaniz sevinirim
AMİN cok tesekkur ederim xoxmrxuxm sali gunu gidicem drAncak kan tahlilinde çıkabilir,ultrasonda görünmez daha,Allah gönlünüze göre versin
Senin içinde bi değişiklik oldu iyi oldu :)))Bende çook özledim annemi,babamı okullar kapanınca inşallah giderim tabi tayin işleri nasıl olur bilemiyorum...
O ne demek canım ya???Kizlar nasilsiniz ;( bartholin kisti oldum cok kotuyum
Kizlar nasilsiniz ;( bartholin kisti oldum cok kotuyum