• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Valla canım adetine 1hafta kala öğrenenlerde var adet günü öğrenenlerde.9 gün varsa biraz daha bekle en azından 4 gün kala test yap.

tamam canim bekliycem.
cunku cok farkli kasik batmasi var ve bolca akintim.
arada lekelenme oluyor insallah hastalik yoktur.

Inşallah bebiş vardır:)))))Biraz sabret bakalım bu ay bende de akıntı var belki bu ay hapa başlarım böyle tedirginim

insallah canim ama umitli degilim sanki.
senin bat ne zaman ? kaza oldu mu bu ay.
ama lekeler sanki yokmus hastaliktan gibi hissetiriyor

Benimde 21-22 nisan.Kaza olmadı ama dışardan sızıntı oldu biraz yani çoook az bi ihtimal . Seninde bi hastalık oldugunu zannetmiyorum:))

insallah aklim kayiyor lekeler.
27 mart regl 6 8 11 14 16 leke geldi cok cok az kimi pembe kimi kahve :(

kizlar nasilsiniz merak ettim L Limon135416
omrum omrum
Slm canım haftasonu hava güzel olunca dışarlardaydık.Bugünde iş,güç.Senden naber?Var mı bi gelişme?Benimde bikaç gün kaldı ama ağrım falan yok bu ay,diğer aylar psikolijikdi sanırım:)))Bi kaç gündür yoryldum heralde uyku halleri var onuda yorulmama bağliyorum:))))

Slm canım haftasonu hava güzel olunca dışarlardaydık.Bugünde iş,güç.Senden naber?Var mı bi gelişme?Benimde bikaç gün kaldı ama ağrım falan yok bu ay,diğer aylar psikolijikdi sanırım:)))Bi kaç gündür yoryldum heralde uyku halleri var onuda yorulmama bağliyorum:))))

iyiyim cnm aynen piknik yaptik dun bizde bu sabah test negatof cikti 6 gun kaldi.
esim baya hevesli whatsapptan 4 kisilik aile emojisini yolluo hadi hadi die :)
dun aksam yapalim su cocugu dio valla baya bir istekli bakalim hayirlisi hakkimizda

iyiyim cnm aynen piknik yaptik dun bizde bu sabah test negatof cikti 6 gun kaldi.
dun aksam yapalim su cocugu dio valla baya bir istekli bakalim hayirlisi hakkimizda
Va
O zaman en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah:)))6 gün daha erken bi kaç gün sonra tekrarlarsın:))))

Canım napaym annemlerdeyim gelen giden :) benim de adet 2 gun gecikti ama test falan yapmicam adet olma belirtileri var sanirim olurum bugun yarin bakalim neler olcak :)

ay nasil sabrediyorsun helal olsun kiz sana ben daha 6 gun varken yaptim merakimdan dusun :)

kasigim dun geceden beri cok doluluk halinde ve yururken bana baski yapiyor ne oluyor ya sanki rahimde 1 kilo agirlik var gibi hissediyorum birde oturunca arada pit pit kalp atisi gibi bisi oluyor rahim icinde.
goguslerim agriyor cok ben belirti yasamadan regl olanlardanim yani regl zamani geldiginde ufak bir kasik sancisi olur ve gelir.
kizimda yumurtlamadan sonra baslamisti gogus dolulugu ve agrisi..

agrim var baya esim tutturdu doktora die aksam gidicem sanirim ama 5 gun kaldi 5 gun daha sabredelim diyorum dinlemiyor beni direniyorum :D

Back