- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
24 nisan canim :) cok sukur canim rahim temiz kist yok rahim duvari normal dediİyi en azindan bi sorun yok bat nisanın kaçı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 nisan canim :) cok sukur canim rahim temiz kist yok rahim duvari normal dediİyi en azindan bi sorun yok bat nisanın kaçı?
24 nisan canim :) cok sukur canim rahim temiz kist yok rahim duvari normal dedi
Canim cok gecms olsun sukur bisiy cikmamis benim de moralim cok bozuk bugun aniden esimi antalyaya egitim e yolladilar ve 10 gun yok
sagol canim evet cok sukur aa aman dikkat et yanlizsin oralarda allaha emanetsin
Biletimi aldim canim bugun annemler e gidicem kalamicam tek basima (
Ayyy kıyamam,bizim eşlerin ne zaman nereye gideceği hiç belli olmaz zaten (İyi olmuş annenlere gitmenCanim cok gecms olsun sukur bisiy cikmamis benim de moralim cok bozuk bugun aniden esimi antalyaya egitim e yolladilar ve 10 gun yok
Ayyy kıyamam,bizim eşlerin ne zaman nereye gideceği hiç belli olmaz zaten (İyi olmuş annenlere gitmen
kizlar esim 2.ci bebegi istedigini soyledi eskiden kivirirdi gene anlardim ama acik acik dusunuyorum ben dedi.
2.ciden sonra tuplerimi baglaticam zaten de acaba demek ten alikoyamiyorum kendimi.
bir yanim ikisi ayni anda buyur zor olsada diorum ote yandan 2.ciyi cok sonra mi yapsam diyorum bilemedim yaş 21 :) esim 25
Bence aralarinda yas farki az olmasi cok iyi olur dusunsene ikisi birbirine arkadas sende gencecik yasta onlarla arkadas olursun su an kizin 1 yasinda diyelim sen 37 yasinda iken kizin 18 yasinda olcak ne guzel digeri de 16 17 olur ay ne guzel ya gencecik anne bence sende dusun :)
haklisindaa cok zorlanicam o biraz tereddut ettiriyor beni.
eylulu 20 yasimda kucagima aldim.
eylul 20 oldugunda ben 40 olucam.
bilerek genc anne olmak istedim :) bilemedim kizimda 1 sene bekledik.
keske gecen ay beni birakip gitmeseydi dusmeseydi de kabulduk yani
zaten bu olaydan sonra esim etkilendi baya
Bence de canim etkilenir yani hayirlisi olsun ama bence dusun allah im sabrini kolayligini verir ikiz ucuz cocuklari olanlar napsin allah im kolayligini veriyor dusun bence
Selam canım.Yazılanları okudum,benim oğlanların arası 5 yaş.Büyük oglum biraz yaramaz büyüdü o yüzden biraz arası olsun dedim.Bana 5 yaş olması rahat geldi ,şimdi kardeşiyle ilgileniyor,,bebek kokusunu özlüyorsun diğer taraftan ikisi bir buyuyorlar.Evlendigimden beri çocuk bakıyorum diyorum eşime:))Şimdi buyuk oğlum okulda,ben gene evde çocuk bakmaca asla şikayet etmiyorum ama en basitinden bi yürüyüşe,alışverişe rahat gidemiyorsun.Ama ikuside kucuk olunca zaten evdesin bi yandan öbürü büyüyor ayy böyle karmakarışık şeyler☺.Birde daha yaşınız çok genç ben bağlatma derim.İlerde fikirler değişebiliyor:))Ayy çok oldu neyse hayırlısı öyle olsun diyelim:)))leke kesildi ama hafif agri kaldi off.
Selam canım.Yazılanları okudum,benim oğlanların arası 5 yaş.Büyük oglum biraz yaramaz büyüdü o yüzden biraz arası olsun dedim.Bana 5 yaş olması rahat geldi ,şimdi kardeşiyle ilgileniyor,,bebek kokusunu özlüyorsun diğer taraftan ikisi bir buyuyorlar.Evlendigimden beri çocuk bakıyorum diyorum eşime:))Şimdi buyuk oğlum okulda,ben gene evde çocuk bakmaca asla şikayet etmiyorum ama en basitinden bi yürüyüşe,alışverişe rahat gidemiyorsun.Ama ikuside kucuk olunca zaten evdesin bi yandan öbürü büyüyor ayy böyle karmakarışık şeyler☺.Birde daha yaşınız çok genç ben bağlatma derim.İlerde fikirler değişebiliyor:))Ayy çok oldu neyse hayırlısı öyle olsun diyelim:)))
yesil mantar belirtisi olabilir bence doktora gorun canimArkadaşlar benden hem beyaz sıvı geliyor hemde yesilimsi sağ rahimkismimdada şimdi batmalar başladı diken diken bata 8 gün var acaba hamilemiyimdirki
Valla canım adetine 1hafta kala öğrenenlerde var adet günü öğrenenlerde.9 gün varsa biraz daha bekle en azından 4 gün kala test yap.kizlar en erken idrarda ne zaman test yapabilirim. benim durumlar bir hayli karisik gebe kalip kalmadigimi bilmem lazim smear vericem cunku.
lekeler icin doktor normal degil regl duzenin nasil dedim 28 30 .
ozaman smear bakmamiz lazim regl olup bit hamile suphen olmadigi zaman yapalim dedi
kasiklarim dunden beri farkli bir sekilde agriyor 5 kez leke geldi doktor normal gormuyor ultrason temiz rahim ince dedi bana ne demekse.
regl 9 gun var