Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim geldim
Nasilsin canim ya benden abuk sabuk lekeler geliyor camur gibi acaba icimmi temizleniyor malum bir badire atlattik
Gecmis olsun canım olabilir pek anlamam ki bu islerden dr a gitseydin tekrar
Arkadaşlar bat 24 nisan benim bugün sol kasığımda kelebekler uçuyor gibi hissediyorum tüm gece de ağrı oldu yumurtlama mı acaba
Selam kızlar,nasilsınız:)))Canım senin kaçamak hangi tarihte olmuştu.Sat 30 mart mıKızlar 30 unda regl oldum diyelim.
6 sinda kanama oldu az bugün çamur gibi leke geldi
Neden böyle abuk sabuk lekeler geliyor
Muhtemelen yumurtlama dönemindesin iyi değerlendir:))))Arkadaşlar bat 24 nisan benim bugün sol kasığımda kelebekler uçuyor gibi hissediyorum tüm gece de ağrı oldu yumurtlama mı acaba
Muhtemelen yumurtlama dönemindesin iyi değerlendir:))))
Selam kızlar,nasilsınız:)))Canım senin kaçamak hangi tarihte olmuştu.Sat 30 mart mı
Tekrar geldi bugun yarin nasip olursa gidicem canim sen napiosun varmi haber :)
Senin iş kritik:)) Gerçi bende de aynı durum :)))Böyle bi korunma yöntemi yokSelam canim allaha sukur sen nasilsi ..27 martmis regl takvimi ogle diyor igle kaydetmisim kacamak surekki var ya :/ sinir oluyorum dun oldu mesela 2 gunde 1 oluyor
Nasılsın canım?Var mı bi gelişme:)))Benden haber yok canim ayni devam:)
Benden haber yok canim ayni devam:)
Senin iş kritik:)) Gerçi bende de aynı durum :)))Böyle bi korunma yöntemi yok
Gittin mi dr. sonuç ne?Ben hic korunmadim esim surekli kacak yapio sanki bilerek bana bisi demiyr diyorim bak olmaz die olursa olur olmazsa olmaz dio :) yarin aksam doktora gidicem lekelenme icin.
27 mart ta regl basladi.
6 8 11 nisan leke geldi :/ camur gibi cok az
Gittin mi dr. sonuç ne?
İyi en azindan bi sorun yok bat nisanın kaçı?gittim canim ultrason tertemiz cikti doktor gecen ay ki dusukten parca kalmamis kurtajlik durum yok dedi smear testi yapalim ama regl gelsin bitsin ogle dedi.
regl den sonra smear vericem.
aslinda kanda beta bakalim dedi erken diye baktirmadim.
korunmuyorum bu ay cunku.
malesef esimin yuzunden