• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Kızlar 30 unda regl oldum diyelim.
6 sinda kanama oldu az bugün çamur gibi leke geldi :(
Neden böyle abuk sabuk lekeler geliyor :(

Arkadaşlar bat 24 nisan benim bugün sol kasığımda kelebekler uçuyor gibi hissediyorum tüm gece de ağrı oldu yumurtlama mı acaba :(

Selam kızlar,nasilsınız:)))Canım senin kaçamak hangi tarihte olmuştu.Sat 30 mart mı

Selam canim allaha sukur sen nasilsi ..27 martmis regl takvimi ogle diyor igle kaydetmisim kacamak surekki var ya :/ sinir oluyorum dun oldu mesela 2 gunde 1 oluyor

Senin iş kritik:)) Gerçi bende de aynı durum :)))Böyle bi korunma yöntemi yok

Ben hic korunmadim esim surekli kacak yapio sanki bilerek bana bisi demiyr diyorim bak olmaz die olursa olur olmazsa olmaz dio :) yarin aksam doktora gidicem lekelenme icin.
27 mart ta regl basladi.
6 8 11 nisan leke geldi :/ camur gibi cok az

Ben hic korunmadim esim surekli kacak yapio sanki bilerek bana bisi demiyr diyorim bak olmaz die olursa olur olmazsa olmaz dio :) yarin aksam doktora gidicem lekelenme icin.
27 mart ta regl basladi.
6 8 11 nisan leke geldi :/ camur gibi cok az
Gittin mi dr. sonuç ne?

Gittin mi dr. sonuç ne?

gittim canim ultrason tertemiz cikti doktor gecen ay ki dusukten parca kalmamis kurtajlik durum yok dedi smear testi yapalim ama regl gelsin bitsin ogle dedi.
regl den sonra smear vericem.
aslinda kanda beta bakalim dedi erken diye baktirmadim.
korunmuyorum bu ay cunku.
malesef esimin yuzunden

gittim canim ultrason tertemiz cikti doktor gecen ay ki dusukten parca kalmamis kurtajlik durum yok dedi smear testi yapalim ama regl gelsin bitsin ogle dedi.
regl den sonra smear vericem.
aslinda kanda beta bakalim dedi erken diye baktirmadim.
korunmuyorum bu ay cunku.
malesef esimin yuzunden
İyi en azindan bi sorun yok bat nisanın kaçı?

Back