Canim sukur size yazdigim da cok agrim vardi kahvalti yaptik gecti su an agrim falan yok adet de olmadim ay zaman gecsin de ogreneyim artik ruyalarim da bile hamileyim
Kıyamam canım insallah verir rabbim demek bu kadar çok istiyorsun rabbim inşallah duyar sesini verir.
Ben hala regl olmadim bekliyorum..
Insallah bitanem cuma gununun hürmetine insallah rabbim duyar sesimi ben seni anlamadim madem bisiy yok neden adet olmuyon alla alla dr baska bisiy demedi mi nedrn kalinlasma var o zaman anormal
d egilmi
Demedi bişi canım soğuk diye eve geldik malum 2 saat bekleyemezdik telden ogrenebilirsiniz dedi değer bişi söyledi gebelik yok dedi 10 güne kadar olmazsan tekrar baktirirsin dedi bende anlamadım.
Amin canım insallah sen gebe sindir
Alla alla o zaman sökülürsun insallah bir an evvel canim da rahatlarsin insallah gebeyimdir canim:) mutlu haberi paylasmak isriyorum
Inşallah canım çok istiyorum hamilelik haberini almayi.
Amin insallah göğüslerim patliycak sanki sudyen takamiyorum.
Eki Görüntüle 1757898 Hamile degilsem de oglusumla ilgilenmeye devam artik canim bak resimdeki benim oglusum 15 aydir bizimle birlikte evlenir evlenmez almistik yavruydu o zaman simdi kocaman oldu:))Eki Görüntüle 1757898
.yanlız bu kız erkek değilEki Görüntüle 1757898 Hamile degilsem de oglusumla ilgilenmeye devam artik canim bak resimdeki benim oglusum 15 aydir bizimle birlikte evlenir evlenmez almistik yavruydu o zaman simdi kocaman oldu:))Eki Görüntüle 1757898
.yanlız bu kız erkek değil
Gagasi pembe yada kahve ise kız
Mavi ise erkek :) hahahaa
Ay canım benim benimde var erkek kuzum 5 senedir benle yaşlandı baya yanına es aldık yavrular belki diye kanka oldular bişi yapmiyorlar :)
Bu arada bizimkisi sevgi pıtırcıgı masallah konusmayi ogrendi
aşkım babacik masallah cok seviyorum seni bitanem masallah pic birbuçuk annem limon limoş karıcım gel askim pisi pisi kuçu kuçu bunlari soyluyor aklima gelenler :)) bu arada adi limon
Yok can erkek bu cinsleri var bunun erkek bu her muhabbet kusu gagasi mavi olmuyor hem erkek olmasa disi olsa poposunu surtuyor heryere es istiyor:)) bizde es alalim mi diyoruz ama bilmiyorum daha yeni kafasina kina yaktik :)) belki es semeye gotururuz kaybolmasin diye:))
Dün akşamdan beri değer geldi aklıma aradım da mail attilar
Alla alla doktor siteleri falan oluyor ya canim nette raporu oraya atdana yorumlasinlar bi
Negatif ama ben hala inanamıyorum o silik cizgiler neden cıkmıs rahimde neden kalınlasma var mıs neden hala adet olmuyosun bi haftacdaha bekle olmazsan baska bir yere kan ver canım mesela saglık ocagına devlet hastanesine ver bide ben hala inanamıyorum negatif cıkmasına yada olmazsan bidaha test yap bakalım evde soklardayım vallaDün akşamdan beri değer geldi aklıma aradım da mail attilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?