Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kalinlasma var bir gebelik testi yapalım dedi pazar günü pembe leke geldi dedim pek bişi demedi kız yarım saat sonra cıkıcak işte
Kızlar doktoru aradım gebelik yok dedi
Yaaa saka mi yapiyorsun saka de o zaman neden adet olmuyon neden kalinlasma var (
Doktor olursun belki bekle dedi keşke şaka olsa keske
Yaa ama ben cok uzuldum hayirlisi olsun canim ya demek biz kafamiza taktikca psikolojik olarak adetimiz gecikiyor bende sevinmistim kalinlasma var deyince uzulme kizin var 2.cisi de olur zamani gelince allah in izni ile
Aynen canım insallah sen pozitif i görürsün. Çok şükür var kızım benim.
Galiba bakalım ne zaman sokulurum inşallah hemen gelirde rahatlarım
Hadi ya çok şaşırdım,neyse hayırlısı olsun.hem kızın biraz daha büyür ablalık yapar kardeşine üzülme sakın canımKızlar doktoru aradım gebelik yok dedi
Insallah canim dedigin gibi pozitif gorurum paylasirim senle mutlu haberi sevinirsin benim yerime de uzulme bitanem sen hayirlisi vakti zamani degilmis demekki
Hadi ya çok şaşırdım,neyse hayırlısı olsun.hem kızın biraz daha büyür ablalık yapar kardeşine üzülme sakın canım
Ayyy kıyamam inşallah pozitifi görürsün canım az kaldıAmin canlar benim icin bol bol dua edin artik ruyalarima giriyor test yapiyorum pozitif cikiyor falab
Ayyy kıyamam inşallah pozitifi görürsün canım az kaldı
Amin canim ama ayaklarim agriyo galiba adet olcam adetten once agrir benim
Olursan da üzülme herşeyin zamanı varAmin canim ama ayaklarim agriyo galiba adet olcam adetten once agrir benim
Olursan da üzülme herşeyin zamanı var
Inşallah gelir bebisin canım bakma ağrılara sen çok ta takmaya kafaya sonra benim gibi regl gecikir
Insallah canim ama ayaklarim cok fena agriyor adetten once hep agrir sonra adet olurum agri kesici de icemiyorum belki bisiy vardir diye bakalim beklemedeyim
İçme canım çok dayanamazsan minoset içe bilirsin ben eylule hamile oldugumu bilmeden aldım 1 tane