• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Negatif ama ben hala inanamıyorum o silik cizgiler neden cıkmıs rahimde neden kalınlasma var mıs neden hala adet olmuyosun bi haftacdaha bekle olmazsan baska bir yere kan ver canım mesela saglık ocagına devlet hastanesine ver bide ben hala inanamıyorum negatif cıkmasına yada olmazsan bidaha test yap bakalım evde soklardayım valla

Bende bende :( inanamiyorum ama hala olmadım sinir bozucu.
Bekliycem bakalım olmazsa evde tekrar denerim.
Sorma o silik çizgilere rağmen sanırım kimyasal oldu ondan

Canlar ben dayanamicam yarin sabah test yapicam ya adetim normalde bat 1 subat ben yarin 30 ocak da testimi yapicam karar verdim sabah insallah guzel hanerler veririm size:KK47:

Canlar ben dayanamicam yarin sabah test yapicam ya adetim normalde bat 1 subat ben yarin 30 ocak da testimi yapicam karar verdim sabah insallah guzel hanerler veririm size:KK47:

Inşallah pozitif i çıkar canım şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçmiş olucak hesapla ona göre 12 gün geçmesi lazım

Ayyyy yap canım yap cok bile dayandın insallah güzel haberler verirsin bize

Canım ben hala sokulmedim doktor 10 gün bekletiyor söktürücü vermedi rahim kalın diye ama kan 0.100 çıkmış pek bir imkansız ama neden sokulmedim ve göğüslerim çok agriyor

Back