Negatif ama ben hala inanamıyorum o silik cizgiler neden cıkmıs rahimde neden kalınlasma var mıs neden hala adet olmuyosun bi haftacdaha bekle olmazsan baska bir yere kan ver canım mesela saglık ocagına devlet hastanesine ver bide ben hala inanamıyorum negatif cıkmasına yada olmazsan bidaha test yap bakalım evde soklardayım valla
Evet ya testin varsa tekrarlasana canım
Canlar ben dayanamicam yarin sabah test yapicam ya adetim normalde bat 1 subat ben yarin 30 ocak da testimi yapicam karar verdim sabah insallah guzel hanerler veririm size
Ayyyy yap canım yap cok bile dayandın insallah güzel haberler verirsin bizeCanlar ben dayanamicam yarin sabah test yapicam ya adetim normalde bat 1 subat ben yarin 30 ocak da testimi yapicam karar verdim sabah insallah guzel hanerler veririm size
Inşallah pozitif i çıkar canım şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçmiş olucak hesapla ona göre 12 gün geçmesi lazım
Ayyyy yap canım yap cok bile dayandın insallah güzel haberler verirsin bize
Canim 17 gun gecmis okuyor supheli iliski uzerinden :) var ise cikar demi sabah
Çıkar canım :)
Ayyyy yap canım yap cok bile dayandın insallah güzel haberler verirsin bize
Ayyy cok heyecan yaptim simdi insallah tutunmustur bebegim yaa yarin sabah 7 de yaparim iste namaz kildiktan sonra esim de 8 30 geliyor isten bakalim sevincek mi uzulcek mi:)
Pozitif çıkarsa sevinir merak etme Ayy ben bile heyecan yaptım ki sorma gitsin :)
Negatif olsada üzülme belki gec döllenme olur adet olmadıgın sürece bi ümit hep vardırBende cok heyecanliyim canim yaa korkuyorum da negatif cikicak diye bakalim nolcak hemen yazarim sayfaya :)
Canım ben hala sokulmedim doktor 10 gün bekletiyor söktürücü vermedi rahim kalın diye ama kan 0.100 çıkmış pek bir imkansız ama neden sokulmedim ve göğüslerim çok agriyor
Negatif olsada üzülme belki gec döllenme olur adet olmadıgın sürece bi ümit hep vardır
Stres yapma canim dusundukce de olmuyorsundur
Yarın ola hayır ola.bekliyoruz güzel haberi.hadi kızlar Allah rahatlık versin iyi gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?