Iyi geceler beni iki sıpamda uyumadılar henüz uyusalarda bense uyusam keske
Canlar test negatif2.cizgi silik bile degil tek cizgi ile karsi karsiya kaldim ;(
Üzülme canıma regl geçince bir daha denersin ama benim bildiğim şüpheli ilişkiden 12 gün sonra çıkar senin 17 gün geçmiş dedin ve 1 kez korunmasiz ilişki oldu dedin pek umitlenmede oluruna bırak
Üzülme canıma regl geçince bir daha denersin ama benim bildiğim şüpheli ilişkiden 12 gün sonra çıkar senin 17 gün geçmiş dedin ve 1 kez korunmasiz ilişki oldu dedin pek umitlenmede oluruna bırak
Üzülme canım bundada vardır bi hayır hem adet günunü bekle bakalım o kadar cok okudum ki bu topikte negatif cıkıp adeti gecince pozitif olanları insallah seninde öyledirEn azindan silik cizgi cikardi o bile yok :))))
Canım büyük ihtimalle progestan verir doktorun sen bol bol yat dinlen mecbur kalmadıkca ayaga kalkma benimde cok oluyodu kanamamYa kızlar benim ağrılarım hala devam ediyor dün yine sancım vardı ve dün gece bir baktım ki kanama olmuş bir iki damla kadar pazartesi doktora gideceğim kontrolüm var zaten ama böyle olması normal mi şu an bile ara ara ağrım oluyor
Aman canım mümkün olduğunca yat bol bol dinlen pazartesiye kadarYa kızlar benim ağrılarım hala devam ediyor dün yine sancım vardı ve dün gece bir baktım ki kanama olmuş bir iki damla kadar pazartesi doktora gideceğim kontrolüm var zaten ama böyle olması normal mi şu an bile ara ara ağrım oluyor
Üzülme,inşallah burdan hamile oldugunun haberini verecegin gunlerde gelecek.Ne kadarlık evliydin sen canım?Bu sene tayin varmı sizin?Benimkide asker bu sene doguya tayin bekliyoruz ,hayırlısı bakalım
Üzülme canım bundada vardır bi hayır hem adet günunü bekle bakalım o kadar cok okudum ki bu topikte negatif cıkıp adeti gecince pozitif olanları insallah seninde öyledir
Ya kızlar benim ağrılarım hala devam ediyor dün yine sancım vardı ve dün gece bir baktım ki kanama olmuş bir iki damla kadar pazartesi doktora gideceğim kontrolüm var zaten ama böyle olması normal mi şu an bile ara ara ağrım oluyor
Verdi canım ne olur olmaz doktora geldik yatıs Verdi amaCanım büyük ihtimalle progestan verir doktorun sen bol bol yat dinlen mecbur kalmadıkca ayaga kalkma benimde cok oluyodu kanamam
Verdi canım ne olur olmaz doktora geldik yatıs Verdi ama
Dayanamadik doktora geldik yatıs Verdi. Canım yaAman canım mümkün olduğunca yat bol bol dinlen pazartesiye kadar
Kötü birşey yoktur değil mi bu yatısi verdiler böyleOlsun canım daha iyi gözetim altında olursun inşallah düşmez tutunur sana sıkı sıkı
Kötü birşey yoktur değil mi bu yatısi verdiler böyle
Kötü birşey yoktur değil mi bu yatısi verdiler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?