Şüpheli ilişkiden kaç gün sonra gebelik testi

mervemctgcl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
136
11
27
Merhaba hanımlar ben şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra kaset test yaptım negatif çıktı tam adet günümdü yumurtlama gününden sonra ilişki olmadı bu gün gecikmenin 9.günü şehir dışındayım tekrar test yapamadım sorum şu eğer gebelik olsaydı şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra yaptığım testte çıkar mıydı testi yapalı 9 gün oldu ne adet belirtisi var ne de gebelik bu arada bu ay Gyno Ferro sanol kullandım adeti etkiler mi bilmiyorum

Yumurtlama gününüzdenn kaç gün önce birliktelik olmuştu peki

Erken gebelik testi yapmanızda veya kan vermenizde fayda var ilk oluştuğu zaman hemen idrarda çıkmıyormuş inşallah güzel sonuçlar alırsınız

İlk fırsatta yapıcam testi teşekkür ederim
Şuan belirtileriniz var mı bende aynı şekilde yumurtlama gunlerimde geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik bilmiyodum 6 gündür lekelenmem ve gebelik belirtileri var erken gebelik yaptım dün çok silik bugün negatif çıktı son ilişki tarihinden 9. Günü kan verdim 1.34 cıktı son durumum adet gelmedi henüz yarın adet olmam lazım bisi yok sizden durum nasıl

Ben de belirti yok siz ne zaman test yapıcaksınız bi daha

Sonucunuz ne oldu merak ettim
8 ekimde kan verdim 1.34 cıktı
Dünde kan verdim 1.45 çıktı adette olamadım 1 gün geçti dün adet günümdü lekelenmem var acaba lekelenme şeklinde mi adet oluyorum kafam çok karışık düzenli ilişkisi olan birisi değilim geç döllenme desem son ilişki tarihinde 29 Eylül

Test yapamadım ben bi daha adet de olmadım mevsimsel bi gecikme olabilir gebelik olsaydı belirtileri çoktan çıkardı son şüpheli ilişki 19 Eylül
İllaki çıkardı ben 2 gebeligimi idrarda adetten 6 gün öncesinden öğrendim ama tabi her hamilelik bir değil bu sefer de belki gec döllenme olur diye irdeliyorum bakalım benimde son ilişki tarihim 29 Eylül herhalde olsa kanda az miktar dahi olsa çıkardı diye tahmin ediyorum

Adetiniz geldi mi tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…