- 24 Şubat 2023
- 136
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi mervemctgcl
Yumurtlama gününüzdenn kaç gün önce birliktelik olmuştu pekiMerhaba hanımlar ben şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra kaset test yaptım negatif çıktı tam adet günümdü yumurtlama gününden sonra ilişki olmadı bu gün gecikmenin 9.günü şehir dışındayım tekrar test yapamadım sorum şu eğer gebelik olsaydı şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra yaptığım testte çıkar mıydı testi yapalı 9 gün oldu ne adet belirtisi var ne de gebelik bu arada bu ay Gyno Ferro sanol kullandım adeti etkiler mi bilmiyorum
Yumurtalama günü ve bir sonraki gün ilişki olduYumurtlama gününüzdenn kaç gün önce birliktelik olmuştu peki
9 gün sonra tekrar test yapmadınız mı adetiniz gecikmiş tekrar test yapın benceYumurtalama günü ve bir sonraki gün ilişki oldu
Yapmadım olsaydı çıkardı diye düşündüm bide şehir dışındayım fırsatım olmadı9 gün sonra tekrar test yapmadınız mı adetiniz gecikmiş tekrar test yapın bence
Tam adet günü ve bir sonraki gün test yaptım negatif çıktı 14.gün yani9 gün sonra tekrar test yapmadınız mı adetiniz gecikmiş tekrar test yapın bence
Anladım ama gecikme çok normal değil gibi bence tekrar deneyin geç döllenme mi oldu acaba bende anlayamadımTam adet günü ve bir sonraki gün test yaptım negatif çıktı 14.gün yani
İlk fırsatta yapıcam testi teşekkür ederimAnladım ama gecikme çok normal değil gibi bence tekrar deneyin geç döllenme mi oldu acaba bende anlayamadım
İlk fırsatta yapıcam testi teşekkür ederim
Şuan belirtileriniz var mı bende aynı şekilde yumurtlama gunlerimde geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik bilmiyodum 6 gündür lekelenmem ve gebelik belirtileri var erken gebelik yaptım dün çok silik bugün negatif çıktı son ilişki tarihinden 9. Günü kan verdim 1.34 cıktı son durumum adet gelmedi henüz yarın adet olmam lazım bisi yok sizden durum nasılMerhaba hanımlar ben şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra kaset test yaptım negatif çıktı tam adet günümdü yumurtlama gününden sonra ilişki olmadı bu gün gecikmenin 9.günü şehir dışındayım tekrar test yapamadım sorum şu eğer gebelik olsaydı şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra yaptığım testte çıkar mıydı testi yapalı 9 gün oldu ne adet belirtisi var ne de gebelik bu arada bu ay Gyno Ferro sanol kullandım adeti etkiler mi bilmiyorum
Ben de belirti yok siz ne zaman test yapıcaksınız bi dahaŞuan belirtileriniz var mı bende aynı şekilde yumurtlama gunlerimde geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik bilmiyodum 6 gündür lekelenmem ve gebelik belirtileri var erken gebelik yaptım dün çok silik bugün negatif çıktı son ilişki tarihinden 9. Günü kan verdim 1.34 cıktı son durumum adet gelmedi henüz yarın adet olmam lazım bisi yok sizden durum nasıl
Fırsat bulabilirsem yarın özel gebelik yaptiricam kafam da rahatlarBen de belirti yok siz ne zaman test yapıcaksınız bi daha
Sonucunuz ne oldu merak ettimFırsat bulabilirsem yarın özel gebelik yaptiricam kafam da rahatlar
8 ekimde kan verdim 1.34 cıktıSonucunuz ne oldu merak ettim
Siz yaptınız mı tekrar gebelik testiSonucunuz ne oldu merak ettim
Test yapamadım ben bi daha adet de olmadım mevsimsel bi gecikme olabilir gebelik olsaydı belirtileri çoktan çıkardı son şüpheli ilişki 19 EylülSiz yaptınız mı tekrar gebelik testi
İllaki çıkardı ben 2 gebeligimi idrarda adetten 6 gün öncesinden öğrendim ama tabi her hamilelik bir değil bu sefer de belki gec döllenme olur diye irdeliyorum bakalım benimde son ilişki tarihim 29 Eylül herhalde olsa kanda az miktar dahi olsa çıkardı diye tahmin ediyorumTest yapamadım ben bi daha adet de olmadım mevsimsel bi gecikme olabilir gebelik olsaydı belirtileri çoktan çıkardı son şüpheli ilişki 19 Eylül
Adetiniz geldi mi tam olarakİllaki çıkardı ben 2 gebeligimi idrarda adetten 6 gün öncesinden öğrendim ama tabi her hamilelik bir değil bu sefer de belki gec döllenme olur diye irdeliyorum bakalım benimde son ilişki tarihim 29 Eylül herhalde olsa kanda az miktar dahi olsa çıkardı diye tahmin ediyorum
Hayır henüz gelmedi 7 gündür lekelenmem var kahverengi olamadım 1 gün geçti ofAdetiniz geldi mi tam olarak