Şüpheli ilişkiden kaç gün sonra gebelik testi

Bende ayni durumdayim başka şehirdeyim... gecen ayin 30 son ilişkim olmusdu. Normalde 30-35gun arasi adet goren biriyim. Gecen ayin 2 si adet oldum 3 gun surdü takvime gore bu ayin 4 ü adet olmaliydim hala gelib giden yok testler neqatif cikıyordu dun hastaneye gitdim emin olmakcin karindan ultrasonla bakdi gebelik yok dedi sökturucu ilac yazdi. Gogüs agrim ilk basdan bar kasik agrisi son ikigundur ortaya cikti

Kızlar bende en son 13 eylülde birliktelik yaşadım sonrasında adetimden 5 gün önce lekelenme başladı ve afetim 2 3 gün gecikti. Ve oldum adet dönemim hep 7 gün sürer baya parçalı vs adet geçirdim 7 gün bittikten sonra kahverengi lekelenmeler devam etti ve adet günüme 8 gğn kala kanama başladı bugün dr gittim rahim içine doğru büyüyen miyomdan kaynaklıymış. Bu durumda gebe değilimdir dimi alttan ultrasonla muayene etti gebelik belirtisinden vs bahsetmedi ama kan tahlillerinde gebelik testide istemiş piskolojim allak bullak kıxlar yardım edin halime değilimdir dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…