- 24 Şubat 2023
- 136
- 11
- 27
- Konu Sahibi mervemctgcl
Ben de hala test yapamadım içim içimi yiyoHayır henüz gelmedi 7 gündür lekelenmem var kahverengi olamadım 1 gün geçti of
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hala test yapamadım içim içimi yiyoHayır henüz gelmedi 7 gündür lekelenmem var kahverengi olamadım 1 gün geçti of
Sonucunu mutlaka paylaş bende merak ediyorum seni.Ben de hala test yapamadım içim içimi yiyo
Tamam canım sen de yaz mutlakaSonucunu mutlaka paylaş bende merak ediyorum seni.
Ben sanırım hafta içi bir daha kan vericem gibi
Tamam canımTamam canım sen de yaz mutlaka
Kan testi verseydin keşkeTestler negatif olsaydi ultrasonda görülurmüydü sizce
adet oldun mu canımTamam canım
Maalesef daha olmadım 7 gündü kahverengi lekelenme var bugün bel ağrısı eklendi sanki ara arada peçeteye gelen pembemsi renk var henüz olmadım olmazsam haftaya tekrar kan vericem senin durumun neadet oldun mu canım
Ona gerek yok olsaydi burda cikardi dediKan testi verseydin keşke
Test yaptınmı?Maalesef daha olmadım 7 gündü kahverengi lekelenme var bugün bel ağrısı eklendi sanki ara arada peçeteye gelen pembemsi renk var henüz olmadım olmazsam haftaya tekrar kan vericem senin durumun ne
Test durumu şöyle soyleyim 29 eylülde son ilişkimi yaşadım 6 ekimde adetten önce kahverengi lekelenme yaşıyorum devam ediyo 8 eylülde bir kan verdim 1.34 negatif çıktı sonra erken gebelik yaptım 3 adet 2 sinde çıkmadı 1 tanesi cooookkkk silik cıktı. Dayanamadım 12 ekimde tekrar kan verdim 1.45 negatif çıktı o gün tekrar 2 erken gebelik 1 kaset test yaptım yoktu. Hala adet olmadım bugün sabah ilk idrarla 1 tane kaset test yaptım negatif çıktı ne olduğunu anlamiyorum hamileysem bile çok mu erken yapıyorum acaba testleri
Hayırlısı insaallahBIraz daha bekle insAllah vardır
Kızlar bende en son 13 eylülde birliktelik yaşadım sonrasında adetimden 5 gün önce lekelenme başladı ve afetim 2 3 gün gecikti. Ve oldum adet dönemim hep 7 gün sürer baya parçalı vs adet geçirdim 7 gün bittikten sonra kahverengi lekelenmeler devam etti ve adet günüme 8 gğn kala kanama başladı bugün dr gittim rahim içine doğru büyüyen miyomdan kaynaklıymış. Bu durumda gebe değilimdir dimi alttan ultrasonla muayene etti gebelik belirtisinden vs bahsetmedi ama kan tahlillerinde gebelik testide istemiş piskolojim allak bullak kıxlar yardım edin halime değilimdir dimi?sonuç nee