Şüphelenmekte saçmalıyor muyum?

Evet belkide fazla düşünüyorum. Belki de karşılaştılar kızın aklına geldi engelledi. Ya da artık evli diye engelledi. Bana bakamasın diye engelledi. Görmeye tahammül edemedi veya öneri olarak çıkıyordur olabilir birçok sebep. Aklıma taksam ne değişecek ki zaten boşuna kendimi yoruyorum teşekkür ederim

Belki de kızla orda burda karşılaşmasam bende sorun etmezdim. Sonuçta tek eski sevgilisi o değildi eskiden

Bu konuda tartışınca ben sormuştum aynı yerde mi otryosunuz diye hayır demişti yalanmış yani. Yo birçok konumuz var çok da gezeriz kitap eleştirisi yaparız sosyal insanlarız. Aklına karpuz kabuğu düşecekse benim itelememle olmaz. Ki bana yapılsa aynısı ben eski sevgilimi düşünmem pembe gözlüklerle

Keşke şu eski sevgili unvanı kalksa ya. Ayrıldığım insan benim için hiçbir şeydir. Ben de kimsenin eski sevgilisi olarak anılmak istemem. Bitmiş gitmiş çünkü. Toplum olarak anlaşıp bir gecede tedavülden kaldırsak şu eski sevgili lafını.

Yok önce arkadaş gösterdi
Sonra düğünde gördüm aradan 2 ay geçti bi kavga anında söyledim bildiklerimi. Düğünde kız bizi görünce dikkat çekmeye çalıştı. Belki bu engel de dikkat çekme çalışmasıdır belki de stalk yapıyordur bakmamak için engellemiştir vs vs herşey olabilir sadece fazla kafa yordum

okurken daraldım.
şüphelenmekte saçmalamışsınız.

Bence rahatsız olmayın diye söylememiş. Belki o mahalleyi seviyordu ve orada oturmak istedi o yüzden söylememiş de olabilir. Ben eşinizin eski sevgilinizi zerrece umursadığı hissine kapılmadım. Öyle olsa sizinle gözükmemeye çalışır aynı mahallede neden otursun? Bunca zaman ulaşmak istese yine ulaşırdı ayrıca. Eşinizi yok yere sıkmayın. Kadının engelleme sebebi de belki sizi yolda sokakta gördü eşinizi stalklamak istemediği için engellemiş olabilir. Ya da size söylenenler ona da söylenmiştir aa bak bu x’in eşi buraya taşındılar gibi yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için de engellemiş olabilir

ben evlendıkten sonra eşimin nişanlanıp ayrıldıgını ögrendim ,

neden bana söylemedin dedim , yıllarca önce bitmiş gitmiş onu sana anlatıp halaa aklımdaymış gibi bir izlenim yaratayım dedi ,

düşününce mantıklı geldi , şimdi çalıştıgı kuruma gittiği zaman gördün mü len eski nişanlını diye takılıyorum ,

bazen erkelere bize karşı yanlış davranmak zorunda bıraktıgımızı düşünüyorum

Yani fazla fazla kafa yormuşsunuz gereksiz yere.

Sanırım şimdi tüm sıkıntılı ilişkilerin ana sorunu bu şimdilerde. Sosyal medya şifreleri bende telefonu hep elimde ve evden işe bir adamdır ama yine içime kurt düştü. Daha napacaktınız acaba adama bir de çip yerleştirin olsun bitsin. Evlilik iki ayrı kişiden oluşuyor ve daha en başında güvensizliğin temelini atmışsınız. Kurdun dişine kanı siz bulaştırmışsınız. Şimdi de neden ava çıktı diyeceksiniz.

Belki de siz ilk eşinizin hesabınızdan baktınız ve kız da bir uygulama vardı ve eşinizin hesabının kendi hesabına baktığını gördü. Evli olduğu için de engelledi. Yani belki de sizin merakınız yüzünden olmuş oldu o zaman. Yani kızın durup dururken yapacağı bir şey değil haklısınız.

ben eşimin benden önce kaç sevgilisi olmuş, en uzun ilişkisi ne kadar sürmüş, hiç aşık olmuş mu, en sonki sevgilisiyle ne zaman ayrılmış vs vs gibi detayları bilmem bilmek de istemem bana ne bende öncesinden
keza ben de eşimden öncesini anlatmadım anlatmam da
siz baştan hatayı geçmişi kurcalayarak yapmışsınız
size ne ki
sizinle beraberken yaptığı bişe olsa neyse
bir de engelleyebilir ne var bunda bunun altında bişe aramak da abes geldi bana, eşiniz güveninizi kıracak birşey mi yaptı ki

Böyle devam ederseniz eşiniz sizinle eski ilişkilerini kıyaslamakta başlayacak ve sizden uzaklaşacak. Tamam kıskanabilirsin belli etme. Birde eşin eski sevgilisini umursamıyor ki engellememiş. Başka uğraş bul kendine düşünmemeye çalış.

İşte ilişkinin başında söylediği yalanlardan dolayı böyle oldum sanırım

Konunun tamamını okumadan yok sen eşinden bakmışsın diyorsunuz. Hayret birşey 2 defa baktım o da profiline tıklamadan. Mesela adı ayşeyse ayşeayşe07 gibi yazınca tıklamadan da görülüyor. Burda kadın kadına destek veya fikir olacakken hemen karşıdaki kadını destekliyor galiba. Çok yazık cidden
Şu kafayı da hiç anlamıyorum cidden. Mesela benim aklımda biri yok. Eşim eskilerden birisinin konusunu açsa eskiyi düşünüp mesaj mı atıcam haha hiç güleceğim yoktu robot değiliz insanız birinin ittirmesiyle mi başkasına koşucaz. Bazı erkekler aldatıyor sonra diyor ya eşim ilgisizdi ya da eşim çok boğuyordu beni vs diye. Sizin sözünüzle paralel işte. Neymiş ben karpuz kabuğu düşürmüşüm ben kurdun dişine kan bulaştırmışım da ava çıkmış falan komik olmayın lütfen

kesinlikle hakli degilsiniz.
evlilik icinde boyle bir konuda asla esimle arami bozmaz, dile dahi getirmezdim.
size bunun söylenmesinde pek iyiniyetle göremedim. asla birine bu seninkinin eski arkadaşı vs demem, hic hoş degil. bilsem ne.. huzursuzluk mu ciksin.. ama ben bunu duydugumda esimin gecmisine saygi duyarım der geçerdim sahsen..
iyiniyetle yok ki size gecmisin söylenmesine gerek yok. cok tuhaf, merhaba merhaba olurdum bir daha..
hem kiz niye engellemesin ki. eski erkek arkadaşı engellemek de ne kotu yan var ki..tam tersi iyi bi hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…